19 / 04 / 2024

Pana Yapı

Pana Yapı

Pana Yapı, İstanbul’un en değerli kentsel dönüşüm alanlarından Fikirtepe’de Brooklyn rüzgarı estirmeye devam ediyor.

Pana Yapı Cityscape Katar 2016'da projelerini tanıttı!

Pana Yapı, 'Cityscape Katar 2016'da Körfez yatırımcısına projelerini tanıttı. Fikirtepe'de Brooklyn Park ve Brooklyn Life projelerinin yanı sıra Brooklyn City, Brooklyn Street ve Brooklyn Dream projelerini de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Çeşme Jardin Eden lansmanı 9 Mayıs'ta!

İstanbul Kadıköy’de hayata geçirdiği projelerle tanınan Pana Yapı, bu kez Güney Fransa ile Ege mimarisini yansıtan projesi ‘Çeşme Jardin Eden’i hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Brooklyn Park'ta avantajlı kampanya devam ediyor!

Yeni Fikirtepe'de hayata geçirilen Brooklyn Park'ta, Adalar ve Kalamış manzarasına hakim özel dairelerin yanı sıra geniş teraslı, yeşille iç içe daire seçenekleri de yer alıyor.

Çeşme Jardin Eden Evleri yıl sonunda tamamlanacak!

Pana Yapı, 'Çeşme Jardin Eden Evleri'nin temelini geçtiğimiz hafta attı. Evlerin bu yıl sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor. Yüzde 25'lik indirim kampanyası sürüyor.

Azeriler'den Pana Yapı'ya tam not!

Azerbaycan'da ilk kez düzenlenen 'RecExpo Fuarı'na katılan Pana Yapı, yatırımcılara Brooklyn Park, Brooklyn Life, Brooklyn Dream, Broadway ve Çeşme Jardin Eden projelerini tanıttı. İşte ayrıntılar...

Çeşme Jardin Eden'de yeni yıl kampanyası!

Pana Yapı'nın İzmir Çeşme'de 124 dönüm arazi üzerinde hayata geçirmeyi planladığı Çeşme Jardin Eden'de yeni yıl kampanyası başlatıldı. Şubatta lansmanı yapılacak projede ön talep toplanıyor.

Brooklyn Park'ta kampanya!

Pana Yapı tarafından Fikirtepe'de hayata geçirilen 'Brooklyn Park', başladığı yeni kampanyasında 'Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla'yla yeni fırsatlar sunuyor. Fiyatlar 491 bin 832 liradan başlıyor.

Pana Yapı, Brooklyn Park'ın yüzde 60'ı tamamlandı!

Pana Yapı, Brooklyn Park'tan daire sahibi olmak isteyenler için bir kampanya düzenledi. Yeni fikirtepe’nin sembol projesi Brooklyn Park, ev sahibi olmak isteyenlerin karşısına yeni kampanyasıyla çıkıyor.

Pana Yapı'dan Bugün Al Teslimde Öde kampanyası!

Pana Yapı tarafından Fikirtepe'de hayata geçirilen 'Brooklyn Park', yeni kampanyası 'Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla'yla ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Pana Yapı Cityscape 2015'te kentsel dönüşüm projelerini tanıttı!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı Cityscape’i değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, fuardan Türk firmalarının çok verimli döndüğünü söyledi.

Pana Yapı Cityscape'de kentsel dönüşümü anlattı!

Cityscape’i geride bırakan konut sektörü, verimi işbirlikleriyle döndü. Fuarı değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, Brooklyn Park ve Brooklyn Life projeleriyle katıldıkları fuarda yatırımcıya kentsel dönüşümü anlattıklarını söyledi.

Fikirtepe Brooklyn Park projesi ödeme bilgileri!

Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığında hayata geçirilen Brooklyn Park projesi Fikirtepe'nin en gözde noktasında yükseliyor.

Selimoğlu Group hisselerine Pana Yapı talip oldu!

Brooklyn Park, Brooklyn Life, Çengelköy Park Evleri, Kartal Eagle, Bağdat Caddesi'nde, Çeşme'de çok sayıda projeye imzasını atan Selimoğlu Group hisselerinin yüzde 48'sine, Arap yatırımcı ve Pana Yapı talip oldu.

Brooklyn Park görücüye çıktı!

Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Selimoğlu, Fikirtepe'de 150 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen ve 113 bin metrekarelik alana sahip projede, 731 konut ve 13 ticari ünite yer alacağını söyledi.

Pana Yapı davasında tüm tutuklu sanıklara tahliye!

Fikirtepe’de Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da aralarında yer aldığı 23 sanıklı davaya devam edildi. Eski Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk dahil tutuklu tüm sanıklar tahliye edildi, Şaşmaz’ında yurtdışına çıkış yasağı kaldırıldı.

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Raci Şaşmaz’ın mal varlığına tedbir konulması talep edildi!

Fikirtepe’de Pana Yapı projesindeki 131 kentsel dönüşüm mağdurunun şikayeti üzerine aralarında Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da aralarında olduğu 13 kişi yargılanıyor. Mağdurlar davada Şaşmaz’ın malvarlığına tedbir konmasını talep etti...

Pana Yapı mağdurlarının dava süreci başladı!

Fikirtepe’de Pana Yapı projesindeki 131 kentsel dönüşüm mağdurunun şikayeti üzerine aralarında Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da olduğu 13 kişinin yargılaması başladı...

Pana Yapı 314 bin TL haciz ödemesi yaptı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının başında gelen İstanbul Fikirtepe projelerin mimarı Raci Şaşmaz, borcu yüzünden oyuncu kardeşi Necati Şaşmaz'ın şirketine gelen 314 bin TL cezayı ödedi...

Pana Film'in haciz başvurusu reddedildi!

İstanbul 16. İcra Hukuk Mahkemesi'nca Necati Şaşmaz'ın şirketi Pana Film'de yapılan hacizle ilgili şirketin 'istihkak' iddiası reddedildi.

Pana Konut'un alacaklıları Pana Film'i haczetti!

Kurtlar Vadisi'nin yapımcılığını üstlenen Pana Film’de dün haciz işlemi yapıldı. Haczi, Pana Film’in sahibi Necati Şaşmaz’ın kardeşi Tayyar Raci Şaşmaz'a ait inşaat şirketinden 7.2 milyon lira alacaklı olan bir faktoring firması yaptı.

Raci Şaşmaz'ın Denge Holding’deki devrettiği hisselerine haciz!

Pana Film ile Pana Yapı’nın patronu Raci Şaşmaz’ın Denge Holding’deki hisseleri için haciz kararı çıktı.

Raci Şaşmaz’a haciz şoku!

Önemli televizyon dizilerine imza atan Pana Film ile Pana Yapı’nın patronu Raci Şaşmaz’ın Denge Holding’deki hisseleri için haciz kararı çıktı. Raci Şaşmaz’ın hisselerine 3.6 milyon TL’lik ihtiyati haciz konulmasına karara verildi.

Pana Yapı mağdurlarından çadırlı eylem!

Kira yardımı alamayan ve evsiz kaldıklarını iddia eden Fikirtepeliler, proje sahibi Pana Yapı’yı protesto etmek için çadırlı eylem yaptı. Vatandaşlar, genel seçimlerden önce vaat edilen sözlerin tutulmadığını öne sürdü.

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Pana Yapı küçülüyor!

Raci Şaşmaz’a ait olan Pana Yapı Fikirtepe’de 2 yıl boyunca 1000 aileyi evsiz bıraktı, projelerde inşaatlar durdu. Şimdi de ‘stres’ var deyip inşaatta küçülüyor.

Pana, KentPlus Ataşehir'deki gayrimenkullerini Pana Yapım'a sattı!

Denge Yatırım Holding iştirak şirketi Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları, Ataşehir'de bulunan Kent Plus projesindeki bloklarını 35 milyon TL bedelle Pana Yapım Sinema Prodüksiyon'a sattı...

Pana Yapı Haberi

Pana Yapı

Fikirtepe’de benzersiz bir yaşam alanı sunan ‘Brooklyn’ serisinden, Brooklyn Park’ta teslime yaklaşılırken, Brooklyn Life’ta satışlar hız kesmeden sürüyor, Brooklyn Dream’de ise ön talep dönemi devam ediyor.


Türkiye’nin ilk şehir planlı kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe’de Pana Yapı, 'Brooklyn Park Brooklyn Life, Brooklyn Dream ve Brooklyn City olmak üzere dört önemli projeye imza atıyor. ‘Brooklyn serisi’ yeşil alanları, çocuk ve gençlik eğlence merkezleri, alışveriş caddeleriyle Fikirtepe’yi cazibe merkezine dönüştürüyor. Brooklyn Life projesinde satışlar hızla sürerken, Brooklyn Park’ta teslimlere yaklaşılıyor, Brooklyn Dream’de ise ön talep toplanmaya devam ediyor.


İstanbul’un yatırım değeri en yüksek bölgelerinden Kadıköy Fikirtepe’de ‘Brooklyn’ zincirlerinden, Brooklyn Park projesi toplam 731 konut ve 13 ticari üniteden oluşuyor. 14 bin 500 metrekarelik toplam arsanın 5 bin 200 metrekaresi peyzaja ayrılan Brooklyn Park, açık...