25 / 04 / 2024

pandemi ofis tasarımlarında neleri değiştirecek

pandemi ofis tasarımlarında neleri değiştirecek

Pandeminin çalışanlara ve çalışma hayatına etkileri sürerken, ofis tanımları ve sınırları genişlemeye devam ediyor. Farklı ofis konseptleri geliştiren Assembly Buildings de, Workplace Hospitality Club kapsamında anlaştığı restoran, otel ve müzelerle esnek ve bağımsız çalışma atanları sunuyor. 

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

Beko'dan çamaşır makinesi alımlarında 600 TL indirim! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Beko çamaşır makinelerinde Mart 2022 kampanyasını başlattı. Seçili çamaşır makinesi alımlarında bütün küçük ev aletlerinde geçerli 600 TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki Beko çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Araba sahiplerine güzel haber! Akaryakıt alımlarında 500 lira hediye!

Akaryakıt fiyatlarına son zamanlarda gelen zamlardan sonra otomobil sahipleri arabalarını kullanamaz hale geldi. Yakıt alımlarında zorlanan vatandaşlar için çeşitli kampanyalar duyulmaya başladı. İşte o kampanyalar...

Taputakas ile gayrimenkul alım satımlarında güven problemleri ortadan kalkıyor!

Gayrimenkul alıcı ve satıcısı, Takasbank ‘TAPUTAKAS' sistemini kullanarak gayrimenkul alım satımlarında söz konusu güven sorunlarını en aza indirgiyor.

Ev alımlarında peşinat kullanımı zirve yaptı!

Konut alımlarında kredi kullanımı düşerken peşin ödemeler tarihin en yüksek seviyesine ulaştı. 

Kovid-19 kent tasarımlarını nasıl etkileyecek?

Küresel olarak tüm ülkeleri etkisi altına alan Kovid-19 salgını bireysel ve sosyal yaşam kalıplarını hemen her alanda değişmesine neden oldu. Peki salgın kent tasarımlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Pandemi yeni ofis tasarımlarını nasıl etkiledi?

Pandeminin çalışanlara ve çalışma hayatına etkileri sürerken, ofis tanımları ve sınırları genişlemeye devam ediyor. Farklı ofis konseptleri geliştiren Assembly Buildings de, Workplace Hospitality Club kapsamında anlaştığı restoran, otel ve müzelerle esnek ve bağımsız çalışma atanları sunuyor. 

Konutta dönüşebilir tasarımlar ön plana çıkacak!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, pandemi sebebiyle tasarımda ortak alanların hızlı dönüşeceğini vurgulayarak, artık ev ortamında ofis de istenildiğini fakat satın alma gücü düşeceği için bunun daha çok inovatif çözümlerle mümkün hale getirileceğini belirtti.

İstanbul'da meydanların yeni tasarımları için oylama başladı!

Çalışmalarına devam eden İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla yarışmaya açılan Taksim, Bakırköy Meydanı ve Salacak kıyı bandı tasarımlarının ödül kazanan projelerin hayata geçirileceği süreçte, bugünden itibaren artık İstanbullular da söz sahibi oluyor.

Elit Grup Baskı Beton Tasarımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Grup Baskı Beton Tasarımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Yetim tarafından kuruldu.

Konut tasarımlarında yeni dönem: Balkon ve teras trendi!

Koronavirüs salgını sebebiyle konutta tercihler değişti. Salgın sebebiyle uzun vadede kentsel tasarım, toplu konut ve konut mimarisi için yeni kriterler ortaya çıkacak. Yapılarda kendine ait açık havaya çıkmaya imkan sağlayan balkon, teras veya bahçesi olan tasarımlar ön planda olacak...

Asmir Mimarlık Ve Yapı Tasarımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmir Mimarlık Ve Yapı Tasarımları Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin tL sermaye bedeli ile Ali Akbulut ve Mehmet akbulut ortaklığında kuruldu.

pandemi ofis tasarımlarında neleri değiştirecek Haberi

pandemi ofis tasarımlarında neleri değiştirecek


Tasarladıkları farklı konseptlerle, ofis tanımına yeni yorumlar getiren Assembly Buildings, çalışma hayatında motivasyonu ve verimliliği artıracak çözümler geliştiriyor. Fortune'dan Begüm Nur Alkış  “Bizim için ofis eşittir konukseverlik” diyen Assembly Buildings Kurucuları Yiğit Şatıroğlu ve İsmet Öztanık ile ofis yaşamının yeni normlarını ve şirketin 2021 planlarını konuştu. İşte o haber...

2020 yılı şirketiniz için nasıl geçti? 2021'de nasıl birbüyüme planınız var?

2020 yılında geliştirdiğimiz yeni ürünler, servisler ve iş birlikleri sayesinde marka değerimizi büyütebildik. Assembly iş yaşamım 360 derece ele alıyor ve üç farklı yapıda büyümeyi hedefliyor: Kendi işlettiği ofis binaları, şehrin her noktasına yayılmış apart ofis daire, otel odası, partner lokasyonlan ve “Work Hospitality Company (WHC)” adını verdiğimiz otel ortak alanları, restoranlar ve alt kiralama yapmak isteyen şirketler. Ofis binaları...