18 / 04 / 2024

pandemi ofisleri nasıl etkiledi

pandemi ofisleri nasıl etkiledi

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle birlikte ofisler de yazlık evlere taşındı...

Ofisler ve oteller konuta dönüşebilmeli!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS), Başkanı İsmail Özcan yaptığı açıklamada ofis ve otel binalarının konuta dönüşümünün gerekli olduğunu söyledi.

Kovid-19'la hangi ofislere talep arttı?

2020'nin başından itibaren tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını hayatın pek çok alanında olduğu gibi ofis kullanımında da ciddi değişikliklere neden oldu. Pandemi sürecinde uydu ofislere talep arttı.

Pandemide ofis ve AVM'lerde neler yaşandı?

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) mevcut sorunlara çözüm bulmak için hayata geçirdiği GYODER Çözüm Platformu'nun beşinci toplantısında salgında yaşanan değişim masaya yatırıldı...

Gayrimenkul sektöründe 2022 nasıl geçecek?

Gayrimenkul sektöründe yaklaşık 2 senedir pandemi etkileri konuşuluyor. Peki gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor? Gayrimenkul sektöründe 2022 nasıl geçecek? İnşaat sektörü patronları 2022 beklentilerini ve yeni yatırımlarını açıkladı...

Kovid-19 salgını AVM'leri ve ofisleri nasıl etkiledi?

JLL Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2021 Yarıyıl Raporu yayınlandı. Peki rapora göre pandemi sürecinde AVM ve ofis sektöründe neler yaşandı? İşte detaylar...

Pandemi konut tercihlerini nasıl değiştirdi?

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi konut tercihlerini de etkiledi. Peki pandemi konut tercihlerini nasıl değiştirdi?

Pandemi inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Çuhadaroğlu Metal Pazarlama Müdürü Ali Tuna Şenatlı, koronavirüs salgınının inşaat sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi. 

Pandemi fabrika ve ofis kiralarını nasıl etkiledi? 

Her sektörde değişikliklere neden olan pandemi, fabrika ve ofis kiralarını nasıl etkiledi? 

Pandemi emlak sektörünü nasıl etkiledi?

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve birinci yılını geride bırakan pandemi sürecini emlak sektörü ve dijitalleşme açısından değerlendiren Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, pandeminin emlak sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi. 

Küresel tedarik zincirinde yaşanan sorunlar inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Pandemi sebebiyle küresel tedarik zincirinde yaşanan sorunların inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Kovid-19 salgınından sonra gayrimenkul sektörü nasıl şekillenecek?

Kovid-19 salgını birçok sektörü etkilediği gibi gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Peki Kovid-19 salgınının gayrimenkul piyasasına etkisi nasıl oldu? Property TR Genel Müdürü Yusuf Boz, 'Pandemi Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası' konulu yazısını kaleme aldı.

Gelecekte inşa edilecek binalar nasıl olacak?

Pandemi ve depremle birlikte sosyal hayatı etkileyen birçok etken konut tasarımındaki beklentileri değiştirdi. Peki, gelecekte bizleri nasıl bina tasarımları bekliyor?

Gayrimenkul sektörü 2020'yi nasıl geçirdi?

Pandemi ve düşük faiz etkisiyle 2020'de gayrimenkul sektörü canlandı. Peki satışlar ne oldu? Gayrimenkul sektöründe 2021 nasıl geçti?

GYODER 'Pandemi sonrasında nasıl bir dünya?' paneli 7 Ocak'ta!

GYODER Çözüm Platformu'nun, 'Pandemi sonrasında nasıl bir dünya? Ofis ve Alışveriş Merkezleri' başlığıyla gerçekleştireceği oturumlarda sektördeki son gelişmeler değerlendirilecek...

Pandemi süreci gayrimenkul sektöründe çalışan kadınları nasıl etkiledi?

Gayrimenkulde Kadın Liderler(GKL) Platformu, sektörde çalışan kadınların pandemi sürecinden nasıl etkilendiğini açıklayan rapor yayınladı. 

Emlak sektörü pandemi sürecinden nasıl etkilendi?

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, emlak sektörünün pandemi sürecinden nasıl etkilendiğini anlattı. 

pandemi ofisleri nasıl etkiledi Haberi

pandemi ofisleri nasıl etkiledi

Son zamanların gözdesi yazlık evler artık daha da kıymetlendi. Milliyet'te yer alan habere göre, tüm dünyayı etkisi altına aman pandemiyoe son iki yıldır güvenli bir kaçış alanı olarak yeniden moda olan bu evler, yeniden dekore edildi. Bu süreçte yazlık evlerin yeni mobilyaları, dekoratif ürünleri çeşitli firmalardan kıyı bölgelere taşındı. Yazlık evlerde hem yaşam hem de iş buluştu ve adeta ofisler yazlık evlere taşındı. 

Doğtaş Marka ve Ürün Direktörü Çağrı Öztürk, ofislerin yazlık evlere taşınmasıyla ilgili olarak,  “İbrenin yükseldiğini en çok gözlemlediğimiz alanlar, büyük şehirlere yakın yazlık mekanlarda oldu. Gerek yazlık alanlara gerek şehir içlerinde en çok tercih edilen modeller; daha kompakt, çok yer kaplamayan ve evin hali hazırdaki düzenini kökten değiştirmeyecek tasarımlar oldu. Çalışma alanları içerisinde bardak koyma alanından, özel askı kısımlarına...