19 / 04 / 2024

pando kaymak kapandı mı

pando kaymak kapandı mı

119 yıllık Kaymakçı Pando kapandı. 119 yıldan beri hizmet veren Pando’nun sahibi Pandelli Shestakof dükkanın camlarını kağıtlarla kapatarak müdavimlerine veda etti.Pando’nun farklı bir yerde yeni bir dükkan açması bekleniyor.

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

9 ayda 15 bin 888 şirket kapandı! Kapanan şirket sayısı yüzde 17 arttı! 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından açıklanan resmi verilere göre, Eylül'de 2 bin 96 şirket daha kapandı ve böylece yılın ilk 9 ayında 15 bin 888 şirket kapanmış oldu.

2023'ün ilk yarısında 9 bin 852 şirket kapandı! En çok kapanan şirketler hangi sektörden? 

TOBB tarafından açıklanan rakamlara göre, Haziran ayında 1938 şirket daha kapandı ve yılın ilk 6 ayında toplam 9 bin 852 şirket kapanmış oldu. Peki en çok kapanan şirketler hangi sektörden oldu? İşte ayrıntılar...

2023'ün ilk 5 ayında 7 bin 914 şirket kapandı! 

TOBB verilerine göre, MAyıs 2023'te 2 bin 79 şirket daha kapandı ve senenin ilk 5 ayında toplam 7 bin 914 şirket kepenk indirmiş oldu. 

Yıl başından bu yana toplam kaç şirket kapandı?

TOBB verilerine göre, geçen ay 1458 şirket daha kapandı. Böylece, 2023’ün ilk 4 ayında toplam 5 bin 835 şirket kapanmış oldu.

Yılın ilk iki ayında tam 2 bin 871 şirket kapandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından açıklanan resmi verilere göre, Şubat ayında toplamda 1225 şirket kapandı ve 2023 yılının ilk iki ayında toplamda 2 bin 871 şirket kapanmış oldu. Geçen senenin ilk iki ayında toplam 1894 şirket kapanmıştı.

Migros'ta koyun peyniri 60, kaymak 36,50 TL! Migros'a yetişen avantajlı fiyatlarla alacak! 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Migros Market, Migros Markalı ürünlerde avantajlı indirimleri başlattı. Migros'ta koyun peyniri 60, kaymak 36,50 TL! Migros'a yetişen avantajlı fiyatlarla alacak! 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

1 Ocak 2023 asgari ücret zammında kötü haber peş peşe geldi! Beklenen o rakama kapılar resmen kapandı! Hemen bir bakın!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 1 Ocak 2023 asgari ücret zammında kötü haber peş peşe geldi! Beklenen o rakama kapılar resmen kapandı! Hemen bir bakın...

İnşaat sektöründe 6 bin 188 şirket kapandı!

Son bir sene içerisinde konut veya ikamet amaçlı olmayan bina inşası gerçekleştiren 6 bin 188 şirket kapandı.

2020'de kaç inşaat firması kapandı? 

Geçtiğimiz yılda pandemi nedeniyle inşaat sektöründe 4 binden fazla şirket kapandı. Girişi çıkışın en çok olduğu sektörlerden biri olan inşaat sektöründe 2010'dan bu yana 65 şirket kepenk indirdi. 

La Regina Ristorente ilk yılında kapandı!

İtalya'dan özel şeflerin getirildiği La Regina Ristorenta ilk yılında kapandı...

Bakanlık onayladı! Fayın üstü yerleşime kapandı!

Geçtiğimiz yıl 22 Ocak’ta Manisa’da yaşanan deprem sonrasında Kırkağaç fayında inceleme başlatıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sunulan rapor sonucu, bir yılda 8 bin depreme neden olan fay hattının üzeri yerleşime kapandı.

Ünlüler yazlıklara kapandı!

Koronavirüs salgını boyunca magazin ve cemiyet hayatının önemli isimleri yazlıklara kapandı. Vaka sayılarının azalmaması nedeniyle o isimler kışı da yazlıklarında geçirecek. 

pando kaymak kapandı mı Haberi

pando kaymak kapandı mı

Beşiktaş’ın sembol dükkanlarından biri olan Pando Kaymak önceki gün kapandı. 119 yıldan beri hizmet veren Pando’nun sahibi Pandelli Shestakof dükkanın camlarını kağıtlarla kapatarak müdavimlerine veda etti.


Dükkan sahibinin tahliye kararı aldırmasından sonra Pando’nun dükkanı 1 Temmuz’da boşaltması için kağıt gönderilmişti.


İlk kez hurriyet.com.tr’nin gündeme getirdiği bu tahliye kararından sonra Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar devreye girmişti ve tahliye süresini en az 20 gün uzatmıştı.


Ancak söz konusu Pando, eylül ayı sonuna kadar direnebildi. Bu hafta başı itibariyle dükkanı tahliye eden Pando’nun farklı bir yerde yeni bir dükkan açması...