19 / 04 / 2024

Panora avm kiralama

Panora avm kiralama

Panora GYO'nun aktifinde kayıtlı Panora AVM'nin 2020 yılında gerçekleşen ve aktif toplamın yüzde 2'sini aşmayan kiralamalara ilişkin bilgiler yayınlandı.

Antalya Migros AVM 10 yıllığına kiraya verilecek! Yıllık kira bedeli dudak uçuklattı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Konyaaltı’nda yer alan Migros AVM’yi 10 seneliğine kiraya vermek için ihaleye çıktı. Söz konusu alışveriş merkezi için ilk yıl kira bedeli 270 milyon Türk Lirası artı KDV şeklinde açıklanırken kiralama ihalesi 29 Şubat tarihinde yapılacak.

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Panora AVM'nin değeri belli oldu! İşte o rakam...

Panora GYO Ankara Çankaya'da yer alan Panora AVM'nin değerini açıkladı. Peki Panora AVM'nin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Panora Gayrimenkul'den Panora AVM'de yüksek oranda kira zammı uygulandı iddialarına yalanlama!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, Panora AVM'de kiralara yüzde 98,2 zam yapıldığı iddiaları ile ilgili bir son dakika açıklaması yaparak, söz konusu iddiaları yalanladı.

Perakendecilerin outlet AVM'lerdeki mağaza kiralama talepleri katlandı!

Ünlü firmaların stoklarını eritmelerine imkan sunan veya ikinci kalite ürün satışı yapılan outlet AVM'lerde mağaza kiralamalarına olan talep katlandı...

Panora AVM 2021'de 62.5 milyon TL kira geliri elde etti!

Panora AVM'nin yıllık kira değeri 51 milyon 985 bin TL + KDV olarak belirlendi. AVM'nin kira tahsilatı belirtilen ekspertiz değerinin yaklaşık yüzde 20 üzerinde, 62 milyon 502 bin TL tutarında gerçekleşmiştir.

AVM'lerde dövizle kiralama tartışması!

Geçtiğimiz hafta zam için harekete geçen AVM'ler şimdi de dövizli kiralamaya geçti. Türkiye genelinde organize bir şekilde hareket eden pek çok AVM, yabancı ve yüzde 50 yabancı ortaklı Türk markalara dövizle fatura kesiyor...

Panora AVM'nin değeri ne kadar?

Panora GYO tarafından Panora AVM'ye ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Panora AVM'nin  değeri ne kadar oldu? 

Mallpoınt Avm Yönetimi Kiralama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mallpoınt Avm Yönetimi Kiralama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Onur Serkan Sapmaz tarafından kuruldu.

Panora GYO'dan kira bedellerine yüzde 80 ilave pandemi iskontosu!

Panora GYO, kiralama koşul ve sektörler dikkate alınarak kiracı bazında yapılan değerlemeyle, aylık veya aylık asgari kira bedellerine yüzde 80'e varan muhtelif oranlarda ilave pandemi iskontosu uygulanmasına,  karar verdi. 

Panora AVM'nin 2020 kira geliri beklenenin altında!

Panora GYO'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 37. (2) maddesi gereği yapılan açıklamada Panora AVM'nin 2020 kira geliri beklenenin altında kaldığı belirtildi.

Panora AVM'nin kira ekspertiz değeri 89.6 milyon TL!

Panora GYO'nun portföyündeki Panora AVM'nin 2020 yılı yüzde 100 doluluk oranı dikkate alınarak yapılan hesaplama ile yıllık kira ekspertiz değeri 89 milyon 604 bin TL + KDV olarak tespit edildi.

Şimdi açık AVM'ler ve outlet'ler moda!

AVM'lerde bazı perakendeciler kapalı alanlı AVM'lerden çıkıp, açık AVM'lere ve outlet'lere yöneldi. Aynı zamanda ciro üzerinden kiralama yöntemi uygulayan alışveriş merkezlerine talep daha da arttı.

Panora avm kiralama Haberi

Panora avm kiralama

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Tebliği Madde 40, uyarınca açıklama yaptı. 

Panora GYO'nun aktifinde kayıtlı Panora AVM'nin 2020 yılında gerçekleşen ve aktif toplamın yüzde 2'sini aşmayan kiralamalara ilişkin bilgiler yayınlandı. 

Yıllık toplam kira geliri yaklaşık 6 milyon 300 bin TL olan ve 2020 yılı içinde farklı tarihlerde feshedilen kira sözleşmeleri;   

accessorize, Botti, Burger Team, By Moda Cafe Bistro, Cadde Şarküteri, Çırağan Et Lokantası, Çiçek Tacı, D&R, Fatime Cafe, ING Bank Atm, Kafes Fırın, Kar spor, Karamela, Kestanem, Mado, Mango, Silk&Cashmere, stafanel, Zeki Triko, Zekice.

Yeni Düzenlenen Kira Sözleşmeleri:  
Yıllık toplam kira geliri yaklaşık 3 milyon 700 bin TL olan ve 2020 yılı için farklı tarihlerde düzenlenen kira sözleşmeleri;   

Arkadaş Kitabevi, Armonie Pırlant, Burger Make,...