23 / 04 / 2024

Panorama Plus satışları

Panorama Plus satışları

Halk GYO projelerinden Eskişehir Odunpazarı'nda yükselen Panorama Plus'ta 2015 yılının tamamında 58 bağımsız birimin satışından 25,3 milyon liralık gelir elde edildi..

Akzirve Strada'da satışlar tamamlandı!

Akzirve Gayrimenkul, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de yükselen Strada projesinde satışlar tamamlandı. Projenin ikinci etabı Strada Plus ise 2020 yılında tamamlanacak.

İstanbul Panorama Evleri satış ofisi!

İstanbul Panorama Evleri satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul'da Bağcılar-Güngören ve Esenler’in kesiştiği noktada yükselen projede 498 daire ve 19 bağımsız ticari ünite mevcut.

216 Koru Plus satışta! 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

216 Yapı, Çekmeköy Taşdelen’de hayata geçirdiği yeni projesi 216 Koru Plus'ı satışa çıkardı. Yatırımcılarına yüksek prim vaat eden projede daire fiyatları ise 2+1’ler için peşin 295 bin TL’den başlangıç gösteriyor. 

Halk GYO'dan Eskişehir Panorama Plus'ta satılık 4 gayrimenkul!

Halk GYO, Odunpazarı'nda bulunan Eskişehir Panorama Plus Projesi'nin ticari alanlarını satışa çıkardı. Projede yer alan 4 gayrimenkulün toplam satış bedeli 6 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Demirlipark Plus’da lansman öncesi ön satışlar başlıyor!

Demirli Yapı, yeni projesi Demirlipark Plus'ta lansman öncesi ön satışlar başlıyor. Sahrayı Cedid’in en prestijli Konut projesi Demirli Park Plus sizlere bir evden daha fazlasını, şehrin ortasında yazlık tadında bir yaşam kompleksi sunuyor.

Antalya Panorama Evleri'nde satışlar başladı! 2+1'ler 380 TL'ye!

Ulu İnşaat'ın Antalya ili, Kepez'de 2 etaptan oluşan yeni projesi olan Panorama Evleri'nde lansman dönemi fiyatlarıyla satışlar devam ediyor. Projede 2+1'ler 380 TL'den başlıyor.

Emlak Konut Göl Panorama dükkan satışları!

Emlak Konut Göl Panorama dükkan satışları 16 Nisan 2016 Cumartesi günü ihale yoluyla yapılacak. Göl Panorama projesinde 40 adet cadde dükkanı yer alıyor...

Panorama Plus'ta 25,3 milyon liralık satış yapıldı!

Halk GYO projelerinden Eskişehir Odunpazarı'nda yükselen Panorama Plus'ta 2015 yılının tamamında 58 bağımsız birimin satışından 25,3 milyon liralık gelir elde edildi..

SN Park Plus Aliağa'da son etap satışları başladı!

Sürmeli GMG ve Nurem İnşaat tarafından hayata geçirilen SN Park Plus Aliağa'da son etap satışları başladı.

Panorama Plus satılık daire fiyatları!

Toplam 136 konuttan oluşan Panorama Plus satılık daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İhlas Armutlu Paranoma 2. Etap'ta konut satışları başladı!

İhlas Armutlu Tatil Köyü, Panorama 2. Etap'ta lansman satışları başladı. Panorama 2. Etap Konutları 6 blok halinde 450 daireden meydana geliyor.

Göl Panorama 2.Etap satışları başladı!

Göl Panorama 2.Etap satışları başladı. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen proje Be- Ma İnşaat imzası taşıyor. Proje 95 bin metrekare arsa alanında yükseliyor.

Göl Panorama Evleri satış fiyatları!

Teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlenen Göl Panorama Evleri satış fiyatları 208 bin 988 TL'den başlayıp, 699 bin 563 TL'ye kadar yükseliyor. Projede yer alan dairelerin satışları devam ediyor.

Panorama Plus satışları Haberi

Panorama Plus satışları

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde Halk GYO tarafından inşa edilmekte olan Panorama Plus projesinin 2015 yılına ilişkin satış ve gelir verilerini kamuoyu ile paylaşan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 97 adet konut ve 5 adet ticari ünite olmak üzere toplam 102 bağımsız bölümden meydana gelen Panorama Plus projesinde 58 adet bağımsız bölümün satıldığını ve bu satıştan 25,3 milyon TL elde edildiğini bildirdi. Ayrıca söz konusu dönemde Panorama Plus projesinde 9,6 milyon TL olan 46 adet bağımsız bölümün tapu devir işlemlerinin tamamlandığı da bildirildi.

Halk GYO'nun Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı açıklama ise şu şekilde:

Halk GYO portföyünde yer alan, Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi 13124 Ada 1 parselde kayıtlı bulunan arsa üzerinde inşası tamamlanan ve satış sürecinin devam ettiği panorama Plus projesinde 97 adet...