25 / 04 / 2024

para

para

Aile destek programı başvuruları devam ediyor. Aile destek programındaki bir detayı unutup da başvuran milyonlarca kişi var. İşte başvuruları dikkate alınmayan o kişiler hakkındaki detay...

Hesabınıza tam 1.250 TL yatacak! Hemen başvurunuzu yapın! Aile Destek Programı ödemeleri 10 Ekim 2022 yattı mı?

Yüz binlerce kişinin yaralandığı Aile Destek Programı ödemeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı onayı ile 850 lira ve 1250 lira aralığına çıktı. Peki ekim ayı Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yattı mı? İşte detaylar…

Bankaların yarışı bir anda formüle 1'e döndü! İş Bankası ve Ziraat derken Akbank da arkadan atak yapıp açıkladı

Bankalar arasındaki kampanya yarışı adeta Formula 1 yarışlarına döndü. İş Bankası ve Ziraat Bankası'nın ardından Akbank da müşterilerine yönelik kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Bankalar 88 milyar lira daha tahvil tutacak

Merkez Bankası döviz cinsinden mevduat için menkul kıymet tesis oranını yüzde 3'ten yüzde 5'e çıkarırken 2023'ten itibaren Türk Lirası mevduatın toplam içerisindeki oranı yüzde 50'nin altındaki bankalar için oranı yüzde 12'ye kadar artabilecek kademeli bir düzenlemeye geçti.

Sosyal ve Ekonomik Destek ödemeleri hesaplara yatırıldı! SED yardımına nasıl başvurulur?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi olan ailelerin hesaplarına çocukları için Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi şeklinde ekim ayında toplam olarak 349 milyon 452 bin Türk Lirası yatırıldığını duyurdu. İşte detaylar…

Aileye destek programında ne kadar ödeme yapılıyor? Tıklayın öğrenin her ailenin bilmesi gerek

Vatandaşlar tarafından merakla beklenen Aile destek programı devlet tarafından hayata geçirildi. Peki Aile destek programı kapsamında ne kadar ödeme yapılıyor. Gelin haberimizin detaylarında birlikte bu sorunun yanıtına bakalım.

Siz farkına varmadan paralarınız e-Devlet’te birikmiş olabilir! e-Devlet hesabınızı hemen kontrol edin!

Şahıslar farkına varmadan e-Devlet hesaplarında paralar birikmiş olabilir. Peki biriken bu paralar nedir, biriken bu paralar nasıl çekilir? İşte detaylar…

Aile destek ödemelerinde her aileyi ferahlatacak bir ödeme yapılacak! Bakanlık duyurdu, ilk siz bakın

Aile destek ödemelerindeki gelişmeler vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Ev kadını yardımı, evde bakım ve öğrenci yardımından sonra bir yardımın daha detayları bakanlık tarafından duyuruldu.

Dolar pazartesi bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Acele edin, hemen bakın!

Fed'in 21 Eylül'de açıkladığı karar doları yükseltmeye başladı. Bu yükselişle birlikte herkes doların 19 lirayı vuracağı anı beklemeye başladı. Dolar pazartesi bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Acele edin, hemen bakın!

Altın fiyatları kasım ortasında tam tamına bu kadara denk gelecek! Görmeden geçtim demeyin

Altın fiyatlarıyla ilgili tahminler gelmeye devam ediyor. Analistler tarafından altın fiyatlarıyla ilgili yeni bir tahmin gerçekleştirildi.

Dolar, TL, Altın bir yana! Paranıza para katacaksınız, şartsız yüzde 22 faiz veriyorlar! ING duyurdu Acil bakın

Dolar ve altındaki yükselişin ardından vatandaşlar da yeni yatırım yolları aramaya başladı. ING Bank tarafından yatırım aracı arayan vatandaşlara çok önemli bir fırsat duyuruldu.

Akbank'tan kırmızı kodlu açıklama! 50 bin TL duyurusu yapıldı, acil bakın

Akbank tarafından müşterilerine çok önemli bir gelişmenin duyurusu yapıldı. Gelin detaylara birlikte bakalım...

Doların göreceği o rakamı duyan dövizciye ışınlanacak! Analistler art arda açıkladı! Hemen siz de bakın!

Döviz piyasalarında yaşanan son dakika gelişmeleri yakından izleniyor. Vatandaşlar doların son durumunu ve geleceğini merak ederken, analistler doların göreceği o rakamı paylaştı! Duyan dövizciye koşacak! Hemen bakın! İşte analistlere göre doların göreceği rakam...

Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yatacak? Aile Destek Programı nedir kimler alabilir?

Aile Destek Programı ödemeleri gündemde yer alıyor. Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yatacak, Aile Destek Programı Eylül ödemeleri yattı mı? İşte merak edilenler!

Dolarda 2 ay sonra kıyamet! Kemerlerinizi bağlayın uçuşa geçiyoruz! Şimdi bakın, keşke demeyin!

Dolar ve altın piyasaları vatandaşlar tarafından büyük bir merak ile takip edilirken, analistler; doların 2 ay sonra geleceği rakamı paylaştı. Peki, dolar 2 ay sonra ne kadar olacak? İşte ayrıntılar...

Çevre kanunu idari para cezaları 2016!

2872 sayılı Çevre Kanunu Uyarınca Verilecek İdari Para Cezalarına İlişkin Tebliğ, 28 Aralık 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte çevre kanunu idari para cezaları 2016..

Doğalgaz para cezaları 2016!

2016 yılında uygulanacak doğalgaz para cezaları, 22 Aralık 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 4646 sayılı doğalgaz piyasası kanunu tebliği ile açıklandı. İşte doğalgaz para cezaları 2016..

Elektrik para cezaları 2016!

2016 yılında uygulanacak elektrik para cezaları 22 Aralık 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 6446 sayılı Kanunun 16. maddesi uyarınca uygulanacak para cezaları hakkında tebliğ ile açıklandı...

Tüketici kanunu idari para cezası 2016!

2016 yılında uygulanacak 6502 sayılı tüketici kanunu idari para cezaları, 20 Aralık 2015 tarihinde yayımlanan tebliğ ile açıklandı. İşte tüketici kanunu idari para cezaları 2016...

Arzum'da tüm ürünlerde 90 gün içinde para iade garantisi!

Arzum, tüm ürünlerinde 90 gün içinde para iade kampanyası başlattı. Türkiye'de bir ilk niteliği taşıyan 90 gün içinde para iade kampanyası 26 Kasım 2015 tarihinde başlayıp 31 Ocak 2016 tarihine kadar sürecek.

Belgesiz emlakçılık yapanlara 30 bin lira para cezası!

Mersin Oda Başkanı Yavuz Selim Madenli, düzenleme ile odadan belge almadan emlakçılık yapan kişilere 30 bin lira para cezası ile 2 yıla kadar hapis cezası verilebileceğini söyledi.

DHMİ'ye idari para cezası uygulanmayacak!

Rekabet Kurulu, havalimanlarında yer tahsisi hizmetlerine ilişkin yürütülen soruşturma sonucunda DHMİ'ye idari para cezası uygulanmasına gerek olmadığına karar verdi.

Çevre temizlik vergisi kaç para?

Çevre temizlik vergisi ilk taksit ödemeleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında; ikinci taksit ödemeleri ise Kasım ayında ödeniyor. Peki, çevre temizlik vergisi kaç para?

Ankara'da izinsiz harfiyat dökümüne para cezası kesilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yetkilendirdiği Ankara Büyükşehir Belediyesi, izinsiz olarak hafriyat dökümü yapan kişi ve kurumlara 139 bin TL'ye kadar para cezası kesecek

Yapı kullanma izin belgesi kaç para?

Bir yapının inşaat çalışmalarının tamamlanması halinde, yapıya kullanım izni alınıyor. Yapı kullanma izin belgesi alınırken bazı masraflar ödeniyor. Peki, 2015 yılı yapı kullanma izin belgesi kaç para?

Kat mülkiyeti tapusu kaç para?

Tamamlanmış bir yapının kat, daire, iş bürosu, dükkan, mağaza, mahzen, depo gibi bölümlerinden ayrı ayrı ve başlı başına kullanılmaya elverişli olan bağımsız bölümde mülkiyet hakları kurulabiliyor. Peki, kat mülkiyeti tapusu kaç para?

2005 yılında gayrimenkule ödenen para yüzde 36 artmış!

2005 yılında gayrimenkule ödenen para yüzde 36 artarak 33.1 milyar liraya yükselmiş. Emlak sektörünün zirve yaptığı yılda emlak piyasasının gözde ili olmayı devam ettiren İstanbul'da satılan gayrimenkul sayısı 206 bin 587'ye yükselmiş.

Soma Holding'in Spine Tower projesine para cezası verildi!

Soma Holding’in plan tadilatlarıyla inşaat hakkını 3 kat artırarak 900 milyon dolarlık rant sağladığı Spine Tower projesine, Sarıyer Belediyesi 1 milyon 83 bin lira para cezası kesti.

para Haberi

para

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Aile Destek programından faydalanmak isteyen milyonlarca vatandaş var. Bu vatandaşlar başvurularını gerçekleştiriyorlar fakat bazı vatandaşlar başvuru koşullarından bir haber. Herkesin bilmesi gereken bir detayı haberimizde verdik. İşte o detay... 

ÖNCE AİLE DESTEK PROGRAMI DETAYLARINA BAKALIM

Önce hep birlikte Aile Destek Programı kapsamındaki detaylara göz atalım.  Aile Destek Programı ile ihtiyaç sahibi ailelerin, Haziran 2022-Mayıs 2023 döneminde en fazla 12 aylık süre ile hane içindeki kişi başına düşen gelir tutarına göre belirlenen 4 farklı gelir aralığı için farklı yardım tutarları ile aylık periyotta desteklenmeleri sağlanacaktır.

Aile Destek Programı başvuruları, e-Devlet Kapısı üzerinden ya da ikametgâh adresinin bağlı olduğu 3294 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılabilmektedir.

Başvuran kişinin;

Türk vatandaşı olmaması, Mavi Kart sahibi olması, Yerleşim...