25 / 04 / 2024

Paradise Life nerede

Paradise Life nerede

Yıldız İnşaat tarafından Nilüfer ilçesi Altınşehir mahallesinde Ata Bulvarı’na yakın bir konumda inşa edilen Paradise Life'ta fiyatlar 199 bin liradan başlıyor. Projenin 2016 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Paradise Life fiyat listesi!

Paradise Life fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 6 bin 668 metrekare olarak belirlenen projede 94 konut ve 14 ticari ünite bulunuyor.

Bursa Paradise Life iletişim!

Bursa Paradise Life iletişim için 0224 441 6225 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimleri 2016 yılının Mart ayında gerçekleşecek olan projede dairelerin alanları 130 ile 210 metrekare arasında değişiyor.

Paradise Life nerede?

Yıldız İnşaat imzası ile hayata geçirilen Paradise Life Residence'de daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Satış süreci devam eden proje 6 bin 668 metrekare arsa üzerine yükseliyor. Peki Paradise Life nerede?

Nilüfer Paradise Life satılık!

Nilüfer Paradise Life satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Yıldız İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 3 bloktan meydana geliyor.

Paradise Life iletişim!

Paradise Life iletişim için 0224 441 6225 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 294 bin TL'den başlangıç gösteren projede 94 tane daire ve 14 tane ticari ünite yer alıyor.

Paradise Life Nilüfer fiyat!

Paradise Life Nilüfer fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2016 Mart'ta gerçekleşmesi planlanan proje 3 blok halinde yükseliyor.

Paradise Life'ta 379 bin liraya 4+1!

Gerçekleştirdiği projelerle Bursalılar'ın özledikleri yasama kavuşmasına katkıda bulunmayı ilke edinen Yıldız İnşaat yeni projesi Paradıse Lıfe'yı Bursalılar'ın beğenisine sundu. Projenin teslimleri 2016 yılının Mart ayında gerçekleştirilecek...

Velux Bayraklı konut projesi hangi ilde? Velux Bayraklı nerede?

Ata Yıldız ve Fırat Life Style ortaklığıyla inşa edilen Velux Bayraklı projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Velux Bayraklı projesi hangi ilde, nerede? İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Çınar Life nerede? Çınar Life konutları ne kadar?

Dolunay Mühendislik imzasıyla inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar devam ediyor. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut bulunuyor.

Horizon Life Didim nerede? Horizon Life Didim projesinde kaç konut var?

Sarılar Yapı tarafından Didim'de hayata geçirilen Horizon Life projesinin tüm detayları belli oldu. İşte projeye ilişkin merak edilenler.

Tinyköy Paradise nerede? Tinyköy Paradise fiyat listesi!

Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tinyköy Paradise nerede sorusunun yanıtı ve Tinyköy Paradise fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Tinyköy Paradise projesi ile ilgili detaylar...

Natura Vadi nerede? İşte Natura Vadi fiyat listesi!

Fırat Life Style ve Rast Grup ortaklığı ile hayata geçirilen Natura Vadi projesinde satışlar başladı. Peki Natura Vadi projesi nerede inşa edildi, fiyatları ne oldu? İşte detaylar...

Natura Çakırlar nerede?

Fırat Life Style imzasıyla yükselen Natura Çakırlar projesi satışa çıktı. Natura Çakırlar projesinde daire fiyatları ne kadar? Natura Çakırlar nerede? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Demir Life nerede?

Demir Life nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir Life nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Onur Life 180 nerede?

Pendik Onur Life 180'de satış süreci devam ediyor. Projedeki konutların fiyatları 375 bin TL'den başlıyor.

Mynar Life Residence nerede?

Mynar Life Residence projesi 74 konut 1 ticari alandan meydana geliyor. Peki Mynar Life Residence nerede hayata geçiriliyor?

Belgrad Life nerede? İşte lokasyon!

Orman manzarasına hakim Belgrad Life projesi 42 adet daireden meydana geliyor. Metal Yapı Konut tarafından inşa edilen proje Kerem Piker KPM Mimarlık tarafından tasarlanıyor. Peki Belgrad Life nerede? İşte lokasyon!

S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Toplam 184 daireden meydana gelen S Life Ekspres Evleri Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa ediliyor. S Life Ekspres fiyatları 451 bin TL ile 785 bin TL arasında değişiyor. Peki S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Be Life Kartal nerede?

Be Life Kartal projesinde daire fiyatları 470 bin TL'den başlıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede 1+1 daire satışları tamamlandı. Peki Be Life Kartal nerede?

Paradise Life nerede Haberi

Paradise Life nerede


Yıldız İnşaat tarafından Nilüfer ilçesi Altınşehir mahallesinde Ata Bulvarı’na yakın bir konumda inşa edilen Paradise Life projesi Bursa’da Tüyap tarafından organize edilecek 26. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı’nda Konut Projeleri özel salonunda Güney Fuaye 10 numaralı stantta olacak


Paradise Life Bursalıların daha bir yaşama sahip olmaları ve arzuladıkları hayatı yaşayabilmeleri için özel olarak hazırlanan projemiz hakkında bilgi almak, maketimiz üzerinden projemizi görmek ve Yıldız İnşaat kalitesi ile tanışmak üzere konut alıcılarını 02-06 Nisan 2014 tarihleri arasında standa bekliyor. Paradise Life'ta fiyatlar 199 bin liradan başlıyor. Projenin 2016 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Bursa Paradise Life'ta; 14 mağaza, 3700 m2’lik alan üzerinde sosyal alanlar, 200 m2’lik yüzme havuzu, 45 m2’lik çocuk havuzu, sauna, fitness alanı, havuz kafe, vitamin bar, seyir terasları,...