25 / 04 / 2024

paralel yapı Antepia

paralel yapı Antepia

Üç etabın satışlarının yüzde 90 oranında tamamlandığı Antepia' da çekirdek aileler için tasarlanan 2+1 konutlardan Gaziantep'in geleneksel geniş aile yaşamına cevap verebilecek 9+2'lik farklı büyüklüklerde konut seçenekleri bulunuyor.

Asgari ücretten sonra yapılan zamlar enflasyonla uçtu! 

TÜİK ve ENAG aracılığı ile yapılan açıklamada 2023 için yapıla asgari ücret zammı, yükselen enflasyonla paralel olarak daha ceplere girmeden eridi. 

İstanbul Havalimanı 3'üncü paralel pistinin inşasında sona yaklaşıldı!

Bakan Turhan, yaklaşık 76,5 milyon metrekarelik alandaki İstanbul Havalimanı'nda yapımı devam eden 3'üncü paralel pistin inşasında da sona yaklaşıldığını söyledi...

Fettah Tamince: Yatırımlarımızı Türkiye'nin vizyonuna paralel yapıyoruz!

Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Tamince, "12 ülkede faaliyet gösteriyoruz. 30 ülkede olmak istiyoruz. Daha çok Asya Pasifik'te büyümek istiyoruz ve onunla ilgili adımlarımızı atıyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor" dedi..

Paralel Yapı'nın eski yöneticisi Taner Nakıboğlu'na 15 yıl hapis cezası!

Paralel Yapı'nın eski yönetim kurulu başkanı ve Naksan Holding'in eski yönetim kurulu üyesi Taner Nakıboğlu, Gaziantep'teki FETÖ davasında 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Konut ve AVM yapımındaki yükselmeyle beton üretimi arttı!

Son 6 yılda konut ve AVM yapımındaki sıçramaya paralel beton üretimi yüzde 66 artarak 107 milyon tondan 179 milyon tona yükseldi. 

İzmir Torbalı'da yapılaşma hız kazandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme tarafından İzmir Torbalı bölgesinde gerçekleştirilen araştırma, bölgede sanayi gelişimine paralel olarak yapılaşmanın hız kazandığını ortaya koyuyor.

Paralel Yapı'nın Gaziantep'teki arazisi Hazine'ye devredildi!

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan iş adamı Taner Nakıboğlu'nun yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü Paralel Yapı AŞ'ye üniversite alanı olarak satılan ve konut inşa edilen alanın 200 dönümü belediye meclisinin kararıyla yeniden Hazineye devredildi.

Kıyılardaki yapılaşma sorunu çözülecek mi?

"İş işten geçtikten sonra adına ‘Turizm Terör Örgütü’ mü denir, yoksa başka isim bulunarak mücadeleye mi başlanır, bilemem. Bildiğim tek şey ‘Kıyılarda da paralel bir yapılanma’ olduğu yönünde."

FETÖ'nün Bağdat Caddesi’ndeki 6 dönüşüm projesi durdu!

FETÖ’nün iş dünyasındaki uzantıları, teker teker ortaya çıkıyor. Bu kapsamda kayyum atanan Naksan Holding’e bağlı Paralel Yapı'nın Bağdat Caddesi’ndeki 6 dönüşüm projesi durdu; kirli bağlantıdan habersiz ev sahipleri mağdur oldu.

Kocaeli’de 21 okul kapatıldı!

Paralel yapı operasyonları kapsamında Kocaeli’de FETÖ terör örgütüyle ilişkisi olduğu tespit edilen 21 okul kapatıldı. Kocaeli’de kapatılan okulların isimleriyse haberimizde yer alıyor...

Ali Ağaoğlu: Yeni yatırımlarımız engellendi!

Paralel yapının iş hayatına verdiği zarara dikkat çeken Ağaoğlu, “Kilit noktalara yerleştirdikleri adamlarla başta inşaat sektörü olmak üzere ekonomiyi durdurmaya çalıştılar. İntikam almak için projemizi durdurdular, yeni yatırımları engellediler. " dedi.

Dumankaya’dan açıklama: Paralel yapıyla ilişkimiz yoktur!

Dumankaya İnşaat Paralel Yapı soruşturmasıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada "Dumankaya'nın, "paralel yapı" ya da "FETÖ terör örgütü" gibi yapılanmalarla herhangi bir ilişkisinin bulunması söz konusu değildir." denildi.

Aksaray Özel Sema Anadolu Fen Lisesi'nin kaçak yapıları yıkılıyor!

Aksaray Belediyesi'nin ekipleri kaçak olarak yapılan paralel yapıya ait okulda bahçe duvarları ve içinde yer alan spor tesislerini yıktı. Özel Sema Anadolu Fen Lisesi’nin bahçe duvarlarını ve içinde yer alan spor tesisleri yıkıldı.

paralel yapı Antepia Haberi

paralel yapı Antepia


Paralel Yapı güvencesinde olan ve Sinpaş Yapı'nın proje ve satış danışmanlığını yürüttüğü Antepia projesi, gelişen Gaziantep'in modern yüzü olmaya devam ediyor. Yepyeni bir yaşam anlayışını kentin dokusuna uygun mimarisi ile birleştiren Antepia, Avrupa yaşam standartlarına eş değer koşullarıyla 2013'ün de yıldızı oldu. 

Gaziantep'in son yıllardaki gelişimini değerlendiren Paralel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, Gaziantep'in kentsel dönüşüm sürecini değerlendirerek, "Gaziantep gelişim potansiyeli öyle yüksek bir şehir ki hızla kabuk değiştiriyor ve tüm değişiklikleri hızla özümsüyor" yorumunda bulundu. 


ANTEPİA, GAZİANTEP'İN 'KUTUP YILDIZI' OLACAK 

Her alandan yatırımcının Gaziantep'e sonsuz bir güven duyduğunu ve kriz döneminde bile yatırımların kesintiye uğramadan devam ettiğini söyleyen Nakıboğlu, "Bu kadar çabanın olduğu bir bölgede başarısızlık yaşanması mümkün değil. Bu yatırımlar ve kente yapılan iç göçlerle artan büyük bir konut...