19 / 04 / 2024

Park Afyon AVM nerede

Park Afyon AVM nerede

Afyonkarahisar şehir merkezine alternatif bir sosyal yaşam alanı sunmak üzere projelendirilen ve Eylül 2015’te açılan Park Afyon AVM, dış cephe su yalıtımında DuPont™’un nefes alan su yalıtım örtülerinden Tyvek® FireCurb™ Housewrap’i tercih etti.

Park Afyon AVM törenle açıldı!

Yatırımını Ece Grup Türkiye'nin üstlendiği ve Afyon Girişim A.Ş.'nin 120 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği Park Afyon AVM düzenlenen törenle açıldı.

Park Afyon AVM açıldı!

Afyonkarahisar'da Park Afyon Alışveriş Merkezi'nin (AVM) açılışı yapıldı. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ürün ise AVM'nin öncelikle tüm yatırımcılara ve esnaf çalışanlara hayırlı olmasını diledi.

Park Afyon AVM yarın açılacak!

Konsept geliştirme, kiralama ve uzun dönemli yönetim hizmetlerinin ECE Türkiye tarafından üstlenildiği, Afyon Girişim A.Ş.’nin 120 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği ‘Park Afyon’, 18 ay süren inşaatın ardından yarın açılacak.

Park Afyon AVM 10 Eylül'de açılacak!

Afyon Girişim A.Ş.'nin 120 milyon dolar yatırımla gerçekleştirdiği, Afyonkarahisar'ın en büyük ve şehir merkezindeki ilk alışveriş merkezi olan Park Afyon, 10 Eylül'de açılıyor.

Park Afyon AVM 2015 Eylül'de açılacak!

120 işadamının bir araya gelerek kurdukları Afyon Girişim A.Ş. tarafından yapımı devam eden ve 120 milyon dolara mal olacak Park Afyon kentin ufkunu genişletecek.

Park Afyon AVM'nin inşaatına başlandı!

Kiralamasını, konsept planlamasını ve uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye’nin üstlendiği, Afyon Girişim A.Ş.’nin 120 milyon ABD Dolar yatırım hacmine sahip Afyonkarahisar’daki Alışveriş Merkezi projesinin kaba inşaatına, Mart ayı başında başlandı.

Park Karaman AVM 26 Kasım'da açılıyor!

Şehrin en önemli noktalarından birinde yer alan Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 26 Kasım’da açılıyor...

Park Adana AVM kapanıyor!

Adana'da 3 sene önce büyük umutlarla açılan Park Adana AVM 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle faaliyetlerine son verme kararı aldı.

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi!

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor. AVM için kazı çalışmaları 2 hafta kadar önce başladı.

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...

Ekrem İmamoğlu'nun AVM'si mi var?

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun ortağı olduğu Park Teras AVM’ye özel izinle içkili mekan ruhsatı aldığı iddia ediliyor.

Ekrem İmamoğlu Park Teras AVM'ye ortak mı?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beyaz İnşaat’ın projesi Park Teras AVM'ye ortak olduğunu belirtti. 

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Tekinalp Holding'ten eski TIR parkına AVM!

Mahmutbey-Bahçeşehir yolundaki eski TIR parkına Tekinalp Holding tarafından outlet alışveriş merkezi yapılıyor. 65 bin metrekarelik alana sahip AVM’nin Mart 2019’da açılması planlanıyor.

Van İnci Park AVM açıldı!

Van'da inşa edilen İnci Park Alışveriş Merkezi hizmete açıldı. İstihdama katkı sağlayacak AVM 35 kişiye iş kapısı olacak.

Kayseri İldem Park AVM satılıyor!

Kayseri'nin İldem mahallesi'nde yer alan Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen ilçenin ilk alışveriş merkezi olan İldem Park AVM satışa çıktı.

Mamak'taki araç parkına AVM mi yapılacak?

Ankara Trafik Vakfı’nın kullandığı araç parkına alışveriş merkezi (AVM) ve balo salonu yapılacağı iddia edildi.

Park Adana AVM açıldı!

MT Gayrimenkul tarafından Adana'da 130 milyon Euro'ya inşa edilen Park Adana AVM hizmete açıldı.

Park Adana AVM 21 Nisan'da açılıyor!

MT Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Park Adana AVM, 21 Nisan’da kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Park Afyon AVM nerede Haberi

Park Afyon AVM nerede

Afyonkarahisar şehir merkezine alternatif bir sosyal yaşam alanı sunmak üzere projelendirilen ve Eylül 2015’te açılan Park Afyon AVM, dış cephe su yalıtımında DuPont™’un nefes alan su yalıtım örtülerinden Tyvek® FireCurb™ Housewrap’i tercih etti. Park Afyon AVM’nin toplamda 7 bin metrekare alanında kullanılan DuPont™ Tyvek® FireCurb™ Housewrap su yalıtım örtüleri, yağmura, soğuğa, neme uzun süre dayanıklılık ve direnç sağlamasının yanı sıra aleve maruz kaldığında alevli yanmayan, damlamayan, toksik duman çıkarmayan özellikleriyle AVM’nin koruma kalkanı oldu.


Yangına “dur” diyen inovasyon

Tutuştuğunda kendi kendini söndüren ve alevi ilerletmeyen yapısıyla yangınları önlemeye yardımcı olan DuPont™ Tyvek® FireCurb™ Housewrap, yapıların olası yangın ihtimallerinde tahliye süresini uzatarak özellikle AVM gibi çoğunlukla kalabalık olan mekanlar için ekstra güvenlik sunuyor.


Yalıtım malzemesinin dış kısmına veya duvar yapı sisteminin içine uygulanarak...