16 / 04 / 2024

park city ilk etap başvuruları

park city ilk etap başvuruları

İstanbul Avrupa Yakası'nın en ucuz projesi olarak satışa çıkarılan Parkcity'de 121 konutluk ilk etapta 80 konut 1 haftada satıldı. 41 konutun kampanyası 2 hafta daha devam edecek. Projenin ikinci etabında fiyatlar ne olacak? Kaç konut satışa sunulacak?

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Türkiye'nin ilk kripto kiosku Marmara Park'ta!

Kripto para piyasası Türkiye'de büyük rağbet görmeye devam ediyor. Ülkemizin ilk kripto para alışveriş standı Marmara Park Alışveriş Merkezi' nde kurulacak.

Ankara Çamkoru Tabiat Parkı Türkiye'nin ilk engelsiz parkı olacak!

Ankara'daki Çamkoru Tabiat Parkı'nı Türkiye'nin ilk engelsiz tabiat parkı haline getirmek için DKMP tarafından çalışmalara başlandı.

Park Inn by Radisson İstanbul yeni havalimanının ilk oteli oldu!

Silk & Cashmere mağazalarının sahibi Ayşen Zamanpur'un ortağı ve eşi Bijen Zamanpur, yeni açılan İstanbul Havalimanı yolcularına hizmet verecek ilk otel olan Park Inn by Radisson İstanbul'un sahibi oldu.

Bursa'da ilk yarıda 8 yeni park hizmete açıldı!

Bursa'nın yeşilini Nilüfer'de yeniden canlandırmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi, 2018 yılının ilk yarısında birçok yeni parkı, vatandaşların hizmetine sundu... 

Home City Pendik AVM yılın ilk çeyreğinde açılıyor!

Home City Pendik AVM 2018 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor. Türkiye’nin ilk ve tek ev dekorasyon AVM’si olma özelliğini taşıyan AVM konsept yapısı ve ürün çeşitliliğiyle de fark yaratacak.

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'na ilk iptal davası Ankara'dan!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin iptali için ilk dava Ankara'dan açıldı. Dava dilekçesinde ihalenin iptali istendi.

4. Sign of the City Awards için ilk toplantı yapıldı!

4. Sign of the City Awards (SOTCA) gayrimenkul yarışması için çalışmalar başladı. Kasım ayında yapılacak yarışma için ilk toplantı gerçekleşti.

Gayrimenkul Sertifikası ilk Park Mavera'da uygulanacak!

Gayrimenkul Sertifikası uygulamasının ilk örneği TOKİ’nin öncülüğünde Makro İnşaat’ın Park Mavera projesinde gerçekleştirilecek.

İzmir 15 Temmuz Parkı'na ilk kazma vuruldu!

Selçuk Belediyesi tehlike arz etmesi nedeniyle yıktığı çarşıdaki eski vergi dairesinin yerine 900 metrekarelik park ve dinlence alanı yapıyor.

Bandırma'ya dünyanın ilk mimarlık temalı parkı yapılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma ilçesine Dünya ve Türkiye’nin ilk mimarlık temalı parkını yapmak istediklerini belirtti.

Karabük Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı!

Karabük'te 310 bin metrekarelik alanda başlayan Kanyon Park projesinin ilk ayağı olan Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı.

Türkiye'nin ilk santranç parkı Yalova'da açılıyor!

Türkiye Satranç Federasyonu’nun (TSF) işbirliğiyle Yalova Belediyesi tarafından yapılan Türkiye’nin ilk satranç parkı açılacak.

park city ilk etap başvuruları Haberi

park city ilk etap başvuruları

" EV SAHİBİ OLMAK İÇİN GERÇEK FIRSAT" sloganıyla yola çıkan Parkcity Projesi ilk etap satışlarının yarısını birinci haftasında tamamladı. 1+1'lerin tükendiği ilk etap satışlarında son iki haftaya giren projede ikinci etaptaki 1 oda 1 salonlar için şimdiden kuyruk oluştu.

PARKCITY HER AÇIDAN AVANTAJLI ve KARLI

Parkcity, İstanbul Avrupa yakasının en hızlı gelişen konut ve ticari alanı olan Bahçeşehir Esenkent bölgesinin kalbinde diye nitelendirilebilecek konumda. Bölgenin en uygun fiyatlarına sahip olan Parkcity'de metrekare satış fiyatı ortalamada 900-YTL'ye geliyor. 97m2 1+1 85.000-YTL, 144-m2 2+1 137.500-YTL ve 177-m2 3+1 178.500-YTL den satılıyor.

Bölgedeki her...