29 / 03 / 2024

Park Forbes AVM

Park Forbes AVM

Türkiye'nin ve dünyanın en tanınmış ve beğenilen markalarını İskenderun'lularla buluşturacak olan Park Forbes AVM açıldı. Park Forbes'de ayrıca 2.500 metrekarelik bir alanda en iyi fitness ve spa hizmeti de sunulacak.

İskenderun Park Forbes AVM 17 Haziran'da açılıyor!

İskenderun'un yeni yaşam merkezi olacak olan Park Forbes alışveriş merkezi 17 Haziran'da İskenderunluların hizmetinde olacak.

Park Karaman AVM 26 Kasım'da açılıyor!

Şehrin en önemli noktalarından birinde yer alan Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 26 Kasım’da açılıyor...

Park Adana AVM kapanıyor!

Adana'da 3 sene önce büyük umutlarla açılan Park Adana AVM 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle faaliyetlerine son verme kararı aldı.

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi!

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor. AVM için kazı çalışmaları 2 hafta kadar önce başladı.

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...

Ekrem İmamoğlu'nun AVM'si mi var?

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun ortağı olduğu Park Teras AVM’ye özel izinle içkili mekan ruhsatı aldığı iddia ediliyor.

Ekrem İmamoğlu Park Teras AVM'ye ortak mı?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beyaz İnşaat’ın projesi Park Teras AVM'ye ortak olduğunu belirtti. 

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Tekinalp Holding'ten eski TIR parkına AVM!

Mahmutbey-Bahçeşehir yolundaki eski TIR parkına Tekinalp Holding tarafından outlet alışveriş merkezi yapılıyor. 65 bin metrekarelik alana sahip AVM’nin Mart 2019’da açılması planlanıyor.

Çankaya Belediyesi Maltepe Park AVM'yi kiraya veriyor!

Çankaya Maltepe Park AVM, Çankaya Belediyesi tarafından 10 yıllığına kiraya veriliyor. kiralama ihalesi 21 Eylül tarihinde saat 14:00'te gerçekleşecek..

Van İnci Park AVM açıldı!

Van'da inşa edilen İnci Park Alışveriş Merkezi hizmete açıldı. İstihdama katkı sağlayacak AVM 35 kişiye iş kapısı olacak.

Kayseri İldem Park AVM satılıyor!

Kayseri'nin İldem mahallesi'nde yer alan Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen ilçenin ilk alışveriş merkezi olan İldem Park AVM satışa çıktı.

Mamak'taki araç parkına AVM mi yapılacak?

Ankara Trafik Vakfı’nın kullandığı araç parkına alışveriş merkezi (AVM) ve balo salonu yapılacağı iddia edildi.

Park Adana AVM açıldı!

MT Gayrimenkul tarafından Adana'da 130 milyon Euro'ya inşa edilen Park Adana AVM hizmete açıldı.

Park Forbes AVM Haberi

Park Forbes AVM

Türkiye'nin ve dünyanın en tanınmış ve beğenilen markalarını İskenderun'lularla buluşturacak olan 'Park Forbes', keyifli konaklama ve alışveriş deneyimi, zengin sosyal yaşam seçenekleri, otoparkı, ulaşım kolaylığı ile İskenderun'da dün saat 14.00'de kapılarını açtı. İskenderun'a ilk kez gelecek olan giyim ve restoran markaları, fitness ve Spa center'ı, sinema salonları, eğlence alanları ile İskenderun'un yeni yaşam merkezi olmayı hedefleyen 'Park Forbes'te tüm hazırlıklar tamam. 


Park Forbes, yılın her döneminde sosyal yaşama keyif katacak; alışveriş hizmetleri, aktivite alanları ve etkinlikleri ile birçok farklı hizmet yer alacak. Tüm markaların çok farklı mimari anlayışı ile açacakları mağazalar, özel dekorasyonlu iç ve dış alanları, geniş galerileri, rahat ve güvenli alışveriş, dinlenme alanları ile uzun ve keyifli saatler yaşatmak amacıyla özel olarak tasarlandı. 


Park Forbes'de; H&M, Vakkorama, Vakko Butik,...