29 / 03 / 2024

park mavera dükkanları

park mavera dükkanları

Emlak Konut GYO, Halkalı'daki Dumankaya Miks ve Başakşehir'deki Park Mavera projelerindeki toplam 369 dükkanı ihaleyle satıyor. Dükkanların toplam bedeli KDV dahil 415 milyon 640 bin TL...

Mavera Cadde Dükkanları bugün satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular sona erdi. Dükkanlar için açık artırma ise bugün yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular bugün sona eriyor. Dükkanlar için açık artırma ise yarın yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları için başvurular yarın sona eriyor! 

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkan için başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge teslim tarihi!

Başakşehir'de Park Mavera 1-2-3 projelerini hayata geçiren Makro İnşaat, şimdi de Park Mavera 4 Lounge projesine başlıyor. Projenin ön talep döneminde yüzde 55 oranında satış yapıldı. İşte Park Mavera 4 Lounge teslim tarihi...

Park Mavera'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Park Mavera projesinde 977 Ada 1 Parseldeki Tüm Bloklar İle Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı...

Park Mavera 3 fiyat listesi Şubat 2019!    

T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Park Mavera 3 projesinin Şubat 2019 dönemine ait fiyat listesini yayınladı...

Park Mavera 3 fiyat listesi Ocak 2019!

T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Park Mavera 3 projesinin Ocak 2019 dönemine ait fiyat listesini yayınladı...

Park Mavera 3 fiyat listesi Aralık 2018!

T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Park Mavera 3 projesinin Aralık 2018 dönemine ait fiyat listesini yayınladı...

Park Mavera'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Park Mavera projesinde 983 Ada 1 Parseldeki Tüm Bloklar İle Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin Kısmi Kesin Kabulü yapıldı.

Park Mavera 3 fiyat listesi Kasım 2018!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Park Mavera 3 projesinin Kasım 2018 dönemine ait fiyat listesini yayınladı...

Park Mavera 3 fiyat listesi Ekim 2018!

T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Park Mavera 3 projesinin Ekim 2018 dönemine ait fiyat listesini yayınladı...

Park Mavera 3 fiyat listesi Eylül 2018!

T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Park Mavera 3 projesinin Eylül 2018 dönemine ait  fiyat listesini yayınladı...

park mavera dükkanları Haberi

park mavera dükkanları


Emlak Konut GYO, Mart ayıyla birlikte projelerdeki dükkanları satışa çıkarıyor. Emlak Konut GYO, Halkalı Atakent'teki Dumankaya Miks ve Başakşehir Yeni Merkez'deki Park Mavera projelerindeki toplam 369 dükkanı ihaleyle satacak.


Dumankaya Miks projesi kapsamındaki 37 adet dükkan KDV dahil toplam 94 milyon 760 bin TL muhammen bedel üzerinden 21 Mart 2015 Cumartesi günü saat 11:00'de Dumankaya Miks satış ofisinde ihale yöntemiyle satışa sunuluyor.


Bir başka proje Park Mavera'nın Başakşehir Meydan Dükkanları projesi kapsamımnda 332 adet dükkan toplam KDV dahil 320 milyon 880 bin TL muhammen bedel üzerinden 15 Mart 2015 Pazar günü saat 10:30'da Bahçetepe satış ofisinde ihale edilecek.


Park Mavera Başakşehir Meydan Dükkanları'nda 90 adet Cadde Dükkanı 520 bin TL ile 1 milyon 640 bin TL, 102 adet Teras Dükkanları 240 bin...