25 / 04 / 2024

park mavera iletişim

park mavera iletişim

Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Emlak Konut GYO’nun rekortmen projesi Park Mavera ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı.

Park Mavera'da 650 konut satıldı!

Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından Emlak Konut Güvencesiyle hayata geçirilen Park Mavera projesinin birinci etabındaki satış başarısının ikinci etaba da yansıyacağı öngörülüyor.

Park Mavera 2. Etap'ta ön talep dönemi başladı!

Emlak Konut GYO Gelir Paylaşım Modeli ile hayata geçirilen Makro İnşaat-Akyapı’nın projesi Park Mavera, ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı.

Park Mavera'da ön talep toplama süreci başladı!

Makro - Akyapı ortak girişimi tarafından Başakşehir Yeni Merkez’de hayata geçirilen Park Mavera projesinde ikinci etap satışları için ön talep toplama süreci başladı.

Park Mavera konutları 2016'da teslim!

Makro ile Akyapı Ortak Girişimi imzası ile İstanbul Başakşehir'de yükselen Park Mavera Evleri 229 bin 241 metrekare alana yayılıyor .Evlerin büyüklüğü ise 136 metrekareden 208 metrekareye kadar değişiyor.

Park Mavera Başakşehir telefon!

Park Mavera Başakşehir telefon numarası 444 71 61 olarak belirlendi. Makro ile Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen proje 229 bin 241 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Park Mavera Başakşehir satış ofisi!

Daire bedelinin yüzde 70'ine kadar banka kredisi kullanılabilen Park Mavera Konutları 'nda tamamı peşin alımlarda indirim yapılıyor. İşte Park Mavera Başakşehir satış ofisi iletişim bilgileri...

Park Mavera Başakşehir ödeme planı!

Makro ile Akyapı Ortak Girişimi imzası ile hayata geçirilen Park Mavera Evleri'nde daire fiyatları 462 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Park Mavera Başakşehir ödeme planı...

Park Mavera Bahçeşehir Evleri!

Akyapı ile Makro ortaklığıyla hayata geçirilen proje İstanbul Bahçeşehir'e bağlı Kayabaşı 4. etapta yükseliyor. 229 bin 241 metrekare alan üzerinde inşa edilen projenin 2016 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Park Mavera projesi satış rekoru kırdı!

Başakşehir'de projeler üreten Makro İnşaat ve Akyapı, gayrimenkul piyasasında ender rastlanan bir rekora imza attı. İki şirket, lansmanını kasım ayında yapmayı planladığı Park Mavera projesinin ön talep ve satış sürecinde rekor kırdı...

Park Mavera yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Mavera yapı ruhsatı 8 Ekim 2014 tarihinde alındı.

Park Mavera telefon numarası!

Park Mavera telefon numarası bilgisi haberimizde yer alıyor. 2016 yılının sonunda teslim edilecek olan projede dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 600 TL'den başlıyor.

Park Mavera iletişim!

Park Mavera iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 61 71 olarak belirlendi. Kayabaşı Mavera Park projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 600 liradan başlayarak yükseliyor...

Okyanus Park Evleri iletişim!

Okyanus Park Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. KG İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 3 bin metrekare arsa alanına sahip. 

Central Park İstanbul iletişim!

Central Park İstanbul iletişim için satış ofisiyle 444 6 777 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 22 katlı 5 blok yer alıyor.

Bakırköy Central Park Residence iletişim!

Bakırköy Central Park Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 6 777 olarak belirtiliyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçirilecek proje 45 bin metrekarelik arsa alanından oluşuyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Vadistanbul Park Residence iletişim!

Vadistanbul Park Residence iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 100 bin metrekarelik ofis alanına sahip projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire alternatifleri bulunuyor.

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap Evleri iletişim!

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap Evleri iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Mart ayında satışa çıkacak olan projede 556 tane daire ile 252 tane ticari ünite bulunuyor.

Beyaz Park Rezidans iletişim!

Beyaz Park Rezidans iletişim için 0212 481 24 24 telefon numarasından satışa ofisi ile görüşebilirsiniz. İnşaat alanı 86 bin metrekareden oluşan proje Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Başakşehir Park Mavera 2. Etap iletişim!

Başakşehir Park Mavera 2. Etap iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen proje 14 bloktan meydana geliyor.

Vadistanbul Park Rezidans iletişim!

Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen proje Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Vadistanbul Park Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi.

Park Mavera 2.etap Kayaşehir iletişim!

Park Mavera 2.etap Kayaşehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Park Mavera 2. etap projesinde 556 adet daire ve 252 adet ticari birim olacak...

Ankara Park Alyans iletişim!

Toplam 163 adet daireden meydana gelecek olan proje toplam 14 bin 100 metrekare arsa alanına yayılıyor. Ankara Park Alyans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 217 37 36 olarak belirlendi.

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap iletişim!

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 556 daire ve 252 ticari birimden oluşan proje Makro-Akyapı Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Park Mavera 2. etap Evleri Kayabaşı iletişim!

14 blok şeklinde yükselecek olan proje Makro-Akyapı Ortaklığıyla yükseliyor. Park Mavera 2. etap Evleri Kayabaşı iletişim bilgileri kapsamında telefın numarası 444 61 71 olarak belirlendi.

park mavera iletişim Haberi

park mavera iletişim

Park Mavera 2. etap hakkında detaylı bilgi için tıklayın

Yüzbinlerce metrekarelik bir botanik parkın, onbinlerce metrekarelik göletin, 65 bin m² lik Kent Meydanının, 8 İhtisas Hastaneli Sağlık Kentin, Metro ve Tramvayın, 5000 kişilik Selatin Meydan Camii ve Resmi Kurum alanlarının hepsinin bir arada toplandığı Başakşehir in yeni oluşturulan merkezinde bulunan Emlak Konut GYO’nun gelir paylaşımlı konut projesi Park Mavera satışa çıkıyor.


Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Emlak Konut GYO’nun rekortmen projesi Park Mavera ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı. Buradaevimolsun.com web sitesi üzerinden ön başvuruları toplanan projede, Mart ayı içerisinde ilk olarak sadece ön başvuru yapanlar arasında, Emlak Konut onaylı Resmi satış fiyatları ve ödeme koşulları üzerinden satışa sunulacak.


Park Mavera Proje Koordinatörü Olkan Güneş, ilk etabı...