26 / 04 / 2024

Park Mozaik daire fiyatları

Park Mozaik daire fiyatları

Park MOZAİK “farklı mimari çözümler” konseptiyle Ankaralıları farklı bir 4+1 görmek için bir araya getirdi. Park MOZAİK’in, alışılagelmişin dışında, farklı ancak işlevsel ve konforlu örnek dairesi, Başkentlilerden büyük beğeni topladı.

Park Mozaik’te İcat Çıkardık etkinliği düzenlendi!

Başkentin seçkin projesi Park MOZAİK ‘icat’ çıkardı. “Park MOZAİK’te İcat Çıkardık” başlıklı etkinlikte küçük mucitler buluştu. Park MOZAİK Satış Ofisi’nde düzenlenen etkinlikte, çocuklar bilim dünyasında keşfe çıkarken, aileleri de renkli bir günün keyfi

Park Mozaik'te ilk etap satışlarının yarısı tamamlandı!

Mesa’nın Ankara’daki 885 konutluk Park Mozaik projesinde 41 bin metrekarelik peyzaj alanı ve 2 bin metrekare sosyal alan yer alıyor.

Park Mozaik Evleri fiyatları!

Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen Park Mozaik Konutları 'nda yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 aya varan vade yapılabiliyor. Peki Park Mozaik Evleri fiyatları ne kadar?

Park Mozaik Ankara fiyat!

Park Mozaik Ankara fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 6 katlı 10 blok ve 3 kule halinde inşa edilen Park Mozaik Yaşamkent projesi toplam 885 adet konuttan meydana geliyor...

Park Mozaik Ankara iletişim!

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Park Mozaik Ankara iletişim bilgilerine göre projenin telefon numarası şöyle: 0312 291 50 80. Ankara Yaşamkent bölgesinde yükselen projede 13 blok yer alıyor...

Park Mozaik daire fiyatları!

Park Mozaik daire fiyatları 396 bin liradan başlayarak değişiyor. Ankara Yaşamkent'te yer alan ark Mozaik Evleri'nde daire teslimlerinin 2017 yılının Mart ayında yapılması hedefleniyor...

Park Mozaik projesinin www.parkmozaik.com.tr internet sitesi açıldı!

Park Mozaik projesinin www.parkmozaik.com.tr internet sitesi açıldı. Ankara Yaşamkent'te yükselen Park Mozaik projesinde 2+1'lerin fiyatları 396 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Yaşamkent Park Mozaik satılık!

Yaşamkent Park Mozaik satılık daire fiyatları 378 bin liradan başlayarak yükseliyor. Yaşamkent Park Mozaik Evleri projesinde daire teslimlerinin 2017 yılı Mayıs ayında yapılması hedefleniyor...

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Yaşamkent Park Mozaik fiyatları!

Park Mozaik projesinde toplamda 885 adet daire yer alıyor. Yaşamkent Park Mozaik fiyatları daire alanlarına göre değişiyor.

Park Mozaik Yaşamkent'te 48 ay sıfır faiz!

Peşin alımlarda yüzde 15'e varan indirimlerin yapıldığı Park Mozaik Yaşamkent projesinin ödeme planı kapsamında 48 ay sıfır faizle taksitli ödeme fırsatı sunuluyor. Park Mozaik'te 858 daire bulunuyor...

Park Mozaik Yaşamkent satış ofisi!

Toplam 885 konuttan meydana gelen Park Mozaik Konutları'nda satışlar devam ediyor. Park Mozaik Yaşamkent satış ofisi ile iletişim için 0312 217 56 56 telefon numarasıyla irtibata geçebilirsiniz.

Park Mozaik Yaşamkent teslim tarihi!

Toplam 885 konuttan meydana gelen Park Mozaik Yaşamkent Evleri 'nde 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Park Mozaik Yaşamkent teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Yaşamkent Park Mozaik teslim tarihi!

74 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Park Mozaik Yaşamkent Evleri Çankaya'da yükseliyor. Yaşamkent Park Mozaik teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Park Mozaik Yaşamkent satış fiyatları!

Park Mozaik Yaşamkent projesinde 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Park Mozaik Yaşamkent satış fiyatları 433 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Park Mozaik Projesi!

Park Mozaik Projesi 'nde 1. etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Toplam 885 tane daireden oluşan projede 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Park Mozaik Ankara Projesi!

Park Mozaik Ankara Projesi Ankara Çankaya'da inşa ediliyor. Dairelerin 1+1'den 6+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje 74 bin 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Park Mozaik Ankara!

Park Mozaik Ankara 'da toplam 885 adet daire bulunuyor. Firma bünyesinde 48 ay vade farksız taksit imkanı sağlayan proje 3 kule ve 10 bloktan meydana geliyor.

Yaşamkent Park Mozaik'te 590 bin TL'ye 3+1!

Park Mozaik projesi Tepe-Mesa Mesken İnşaat ortaklığıyla Ankara Yaşamkent'te hayata geçiriliyor. Toplam 74 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen projede 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 590 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mesa Mesken Park Mozaik projesinin teslimleri Aralık 2016'da!

Ankara Yaşamkent'te yükselen Park Mozaik projesi Tepe-Mesa Mesken İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor.800 nilyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen projenin teslimlerinin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor.

Mesa Mesken Park Mozaik'te 470 bin TL'ye 2+1!

Tepe-Mesa Mesken İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Park Mozaik Ankara Yaşamkent'te yükseliyor. Projede 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 470 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Park Mozaik daire fiyatları Haberi

Park Mozaik daire fiyatları

Keyif, huzur, güvenlik, estetik ve kalitenin mozaik uyumuyla bir araya geldiği Park MOZAİK’de, yeşil bir site ortamında, köklü ağaçların altında, yaprakların sarardığı bir güz pazarında, Ankaralılar farklı bir 4+1 daire görmek için buluştu. 


Park Mozaik’te, 8 Kasım Pazar günü öğleden sonra saat 14.00’de başlayan davete, Yaşamkent, Çayyolu ve Bilkent’te oturan aileler katıldı. 


Her iki koridorunda odaların bulunduğu, ortada mutfak ve salonun yer aldığı, üç banyolu farklı mimari üslupla yaratılmış 4+1 daireyi ziyaret edenler, daha sonra bahçede verilen partiye katıldı. Ankaralılar müzik eşliğinde yenilen yemeklerle keyifli bir hafta sonu geçirdi. 

Farklı bir mahalle dokusu

Park MOZAİK bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde tasarlandı. Bir meydan etrafında dağılan sokaklar ve evler, komşuların yürüme mesafesinde meydanlarda buluşmasına, nitelikli, huzurlu ve sakin bir atmosfer içinde yaşamalarına imkan veriyor. 


Park...