19 / 04 / 2024

Park Mozaik iletişim

Park Mozaik iletişim

Park Mozaik'te yaşam tüm güzelliğiyle devam ediyor. Park Mozaik sakinleri, baharı tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte ilkini gerçekleştirdikleri Bahar Şenliği ile karşıladı.

Park Mozaik projesinde evini şimdi al, teslimde öde kampanyası!

TEPE ve MESA, birlikte yürüttükleri PARK MOZAİK için çok özel bir kampanya hazırladı.PARK MOZAİK'ten ev almak isteyenlere; hem peşinatı hem de banka kredisi taksitlerini teslimden sonra ödeyebilecekleri bir kampanya sunuyor.

Park Mozaik’te İcat Çıkardık etkinliği düzenlendi!

Başkentin seçkin projesi Park MOZAİK ‘icat’ çıkardı. “Park MOZAİK’te İcat Çıkardık” başlıklı etkinlikte küçük mucitler buluştu. Park MOZAİK Satış Ofisi’nde düzenlenen etkinlikte, çocuklar bilim dünyasında keşfe çıkarken, aileleri de renkli bir günün keyfi

Park Mozaik'te ilk etap satışlarının yarısı tamamlandı!

Mesa’nın Ankara’daki 885 konutluk Park Mozaik projesinde 41 bin metrekarelik peyzaj alanı ve 2 bin metrekare sosyal alan yer alıyor.

Park Mozaik satılık daire!

Lansmana özel fırsatların yer aldığı Park Mozaik satılık daire fiyatları 410 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı daireler bulunuyor.

Park Mozaik'te yeni yıl partisi!

TEPE İnşaat ve MESA Mesken'in Ankara Yaşamkent'teki ortak projesi Park MOZAİK'ten konut alanlar yeni yıl partisinde bir araya geldi.TEPE İnşaat ve MESA Holding'in üst düzey yöneticileri ve proje çalışanlan da yeni yıl kokteyli davetlileri arasındaydı.

Park Mozaik Yaşamkent ne zaman teslim?

Park Mozaik Yaşamkent ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 6 katlı 10 blok ve 3 kule halinde yükselen Park Mozaik projesinde banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor...

Bir yaşam mozaiği: Park Mozaik!

Park Mozaik projesi "Bir yaşam mozaiği"sloganıyla satış sürecine devam ediyor. Dairelerin 402 bin TL ile 1 milyon 19 bin TL arasında değişen fiyatlarla satıldığı proje 3 etaptan oluşuyor.

Ankara Park Mozaik iletişim!

Ankara Park Mozaik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dairelerin 402 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede maksimum daire fiyatı 1 milyon 19 bin TL olarak belirlendi..

Park Mozaik fiyatları ne kadar?

Park Mozaik projesi, Ankara'nın Çankaya bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. 885 daireden oluşan ve satışların devam ettiği Park Mozaik fiyatları ne kadar?

Park Mozaik'in temeli atıldı!

Ankara Yaşamkent'e yeni bir soluk getiren TEPE İnşaat VE MESA Mesken'in ortak projesi Park MOZAİK konutlarının temel atma töreni şirket yöneticileri, proje çalışanları ve arsa sahiplerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Park Mozaik yeşil bir hayat sunuyor!

Ankara'da inşa edilecek Park Mozaik, 885 konuttan oluşuyor. Tepe İnşaat ve MESA Mesken'in projesi, yeşil alanları ile dikkat çekiyor.TEPE İnşaat ve MESA Mesken, Park Mozaik projesi için bir araya geldi.

Tepe İnşaat ve Mesa Holding ilk kez Mozaik için birleşti!

Türkiye’de inşaat sektörünün öncü iki büyük firması TEPE İnşaat ve MESA Mesken,Park MOZAİK için bir araya geldi. Park MOZAİK, benzersiz peyzajı ve konforlu evleriyle özlenen bir yaşam kalitesini Ankaralılar’la buluşturacak.

Park Mozaik iletişim!

Toplam 74 bin 500 metrekare alan üzerinde konumlanan Park Mozaik iletişim bilgilerine göre projenin saıtş ofisi telefon numarası şu şekilde: 0312 291 50 80. Projede 6 katlı on apartman ve üç kule yer alıyor...

Ankara Yaşamkent Park Mozaik ulaşım bilgileri!

Ankara'da Tepe İnşaat ve Mesa Mesken ortaklığı tarafından inşa edilen Ankara Yaşamkent Park Mozaik ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyor. 2+1'den 6+2'ye kadar konut seçeneği mevcut...

Okyanus Park Evleri iletişim!

Okyanus Park Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. KG İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 3 bin metrekare arsa alanına sahip. 

Central Park İstanbul iletişim!

Central Park İstanbul iletişim için satış ofisiyle 444 6 777 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 22 katlı 5 blok yer alıyor.

Bakırköy Central Park Residence iletişim!

Bakırköy Central Park Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 6 777 olarak belirtiliyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçirilecek proje 45 bin metrekarelik arsa alanından oluşuyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Vadistanbul Park Residence iletişim!

Vadistanbul Park Residence iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 100 bin metrekarelik ofis alanına sahip projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire alternatifleri bulunuyor.

Beyaz Park Rezidans iletişim!

Beyaz Park Rezidans iletişim için 0212 481 24 24 telefon numarasından satışa ofisi ile görüşebilirsiniz. İnşaat alanı 86 bin metrekareden oluşan proje Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Vadistanbul Park Rezidans iletişim!

Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen proje Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Vadistanbul Park Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi.

Ankara Park Alyans iletişim!

Toplam 163 adet daireden meydana gelecek olan proje toplam 14 bin 100 metrekare arsa alanına yayılıyor. Ankara Park Alyans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 217 37 36 olarak belirlendi.

Çengelköy Park Evleri iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 2+1,3+1 ve 5+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor. Çengelköy Park Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 2 866 olarak belirlendi.

Beyaz Park Zeytinburnu iletişim!

Toplam 15 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen projede 370 adet daire bulunuyor. Beyaz Park Zeytinburnu iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi.

Kadıköy Demirli Park Plus iletişim!

2 blok halinde hayata geçirilecek olan projede toplam 152 adet daire yer alıyor. Kadıköy Demirli Park Plus iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 36 75 olarak belirlendi.www.demirliyapi.com.tr

Sahrayıcedit Demirli Park Plus iletişim!

Sahrayıcedit Demirli Park Plus iletişim için 444 36 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön talep süreci devam eden projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Beyaz Park Topkapı iletişim!

Beyaz Park Topkapı iletişim için 481 24 24 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçirilecek proje 5 bloktan meydana geliyor.

Park Mozaik iletişim Haberi

Park Mozaik iletişim

TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park Mozaik projesi, Bahar Şenliği’ni ikinci ilkbaharında gerçekleştirdi.

Park Mozaik Ankara'nın yatırım değeri sürekli artan bölgesi Yaşamkent'te hayata geçirildi.  Her beklentiye uygun tasarlanan proje sosyal yaşam ve peyzaj çeşitliliğini bir mozaik gibi bir araya getiriyor. 

2016 yılında konut teslimleri başlayan projede  2+1’den, 6+1’e kadar daire seçenekleri sunuluyor.  Proje, özgün peyzajı, mozaik yolları, spor alanları, hobi odaları,  masmavi göleti, özel temalı 9 meydanı, avluları ile fark yaratıyor.
 

Başkentin Leed Gold Sertifikası sahibi ilk ve tek projesi

Park Mozaik projesinin en dikkat çeken özelliklerinden birisi de; gelişmiş ülkelerdeki büyük projelerin sahip olduğu Leed Gold sertifikasına sahip olması. Sertifika; konut projesinin çevreciliğini, tasarımdaki gelişimini, kalitesini ve güvenini tescil ediyor.  

Web: https://www.parkmozaik.com.tr/