23 / 04 / 2024

Park Mozaik kiralık

Park Mozaik kiralık

Türkiye'de inşaat sektörünün öncü iki büyük firması TEPE İnşaat ve MESA Mesken renkli ve konforlu yaşamı bir arada sunmak üzere güçlerini birleştirdi.

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

Park Mozaik Ankara ödeme kampanyası!

Park Mozaik Ankara ödeme kampanyası kapsamında peşinat ve taksitler teslimlerden sonra başlıyor. 885 konutluk Park Mozaik Evleri projesinde ilk etap bu yıl Aralık'ta teslim ediliyor...

Park Mozaik'ten göz alıcı fırsatlar!

"Park Mozaik'ten göz alıcı fırsatlar" sloganıyla yükselen Park Mozaik Rezidans'ta ilk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede nakitte yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Ankara Park Mozaik fiyatları!

Ankara Park Mozaik fiyatları 618 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 2. etap teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği projede nakitte yüzde 15'e varan indirim imkanı sağlanıyor.

Park Mozaik ödeme koşulları!

Park Mozaik ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 + yüzde 2 indirim uygulanıyor. Tepe-Mesa Mesken Ortaklığı ile hayata geçirilen projede 1. etap teslimlerinin Aralık 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Petkim Park'ta kiralık talebi çok fazla!

Türköz İnşaat tarafından yapımı tamamlanan ve daire sahiplerine teslim edilen Körfez Yarımca Petkim Park Evleri'nde yaşam başladı. Havuzu da açılan Petkim Park Sitesi'nde kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Park Mozaik Projesi!

Park Mozaik Projesi 'nde 1. etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Toplam 885 tane daireden oluşan projede 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Mesa Mesken Park Mozaik projesinin teslimleri Aralık 2016'da!

Ankara Yaşamkent'te yükselen Park Mozaik projesi Tepe-Mesa Mesken İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor.800 nilyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen projenin teslimlerinin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor.

Park Mozaik'te 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Teslimler 2016'da!

Tepe-Mesa Mesken birlikteliği ile Ankara'da inşa edilen Park Mozaik'te daireler 470 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimlerinin ise 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Mesa Mesken Park Mozaik projesini satışa çıkardı!

İstanbulda'ki projelerin ardından yeniden Başkent piyayasına dönen Mesa Mesken,Park Mozaik ve Mesa Koza 66 projeleriyle dönen Mesa Mesken, yaklaşık 1 milyar lira proje geliri bekliyor.

Ankara Park Mozaik Evleri satışa çıktı!

Mesa, Ankara’da satışa çıkardığı Park Mozaik ve Mesa Koza 66 projeleriyle merkezine döndü. 970 milyon liralık değere sahip iki proje, Ankara konut piyasasına hareket getirecek.

Çankaya Park Mozaik Tepe teslim tarihi!

Çankaya Park Mozaik Tepe teslim tarihi olarak Aralık 2016 yılında yapılması planlanıyor. Toplam 74 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen proje 3 kule ve 10 blok şeklinde yükseliyor.

Park Mozaik kiralık Haberi

Park Mozaik kiralık

Türkiye'de inşaat sektörünün öncü iki büyük firması TEPE İnşaat ve MESA Mesken renkli ve konforlu yaşamı bir arada sunmak üzere güçlerini birleştirdi. Proje benzersiz peyzajı, tasarımı, modern ve keyifli yaşam alanları ile Başkent'e değer katıyor. 


Tüm projelerinde insanı ve yaşam kalitesini önceliklerinin ilk sırasına koyan TEPE İnşaat Sanayi A.Ş. ve MESA Mesken Sanayi A.Ş. şimdi de yeşil alanı ve j yaşam kalitesini esas alan tasarımıyla Ankara'nın en renkli projesi Park MOZAİK'i Başkent'e armağan ediyor. Toplam 75 bin metrekarelik geniş bir arazi 1 üzerine inşa edilen Başkentin en renkli projesi Park MOZAİK'te, üç kule ve on yatay blokta yer alan toplam 885 daire bulunuyor. 


PARK MOZAİK'te, yaşama dahil edilen doğa dokusunun sıra yanı sıra 2 bin metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal tesis yer...