20 / 04 / 2024

Park Mozaik nerede

Park Mozaik nerede

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Park Mozaik'te A Blok’ta yaşam başladı!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park MOZAİK projesinin yüksek binalarından A Blok’ta yaşam 18 Haziran’da başladı.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Park Mozaik Evleri Yaşamkent ödeme planı!

Park Mozaik Evleri Yaşamkent ödeme planı kapsamında ödemeler Ocak 2017'de başlıyor. Ankara'da yükselen Park Mozaik projesinde 885 konut yer alıyor...

Park Mozaik'te kampanya!

Toplam 885 daireden meydana gelen Park Mozaik projesinde nakitte yüzde 15 indirim uygulanıyor. İşte, Park Mozaik'te kampanya detayları...

Park Mozaik’te İcat Çıkardık etkinliği düzenlendi!

Başkentin seçkin projesi Park MOZAİK ‘icat’ çıkardı. “Park MOZAİK’te İcat Çıkardık” başlıklı etkinlikte küçük mucitler buluştu. Park MOZAİK Satış Ofisi’nde düzenlenen etkinlikte, çocuklar bilim dünyasında keşfe çıkarken, aileleri de renkli bir günün keyfi

Park Mozaik teslimleri ne zaman?

Ankara Çankaya'da inşa edilen Park Mozaik projesi Tepe -Mesa Mesken Ortaklığı imzası taşıyor. Peki, Park Mozaik teslimleri ne zaman?

Park Mozaik Yaşamkent teslim tarihi!

Toplam 885 konuttan meydana gelen Park Mozaik Yaşamkent Evleri 'nde 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Park Mozaik Yaşamkent teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Park Mozaik Yaşamkent satış fiyatları!

Park Mozaik Yaşamkent projesinde 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Park Mozaik Yaşamkent satış fiyatları 433 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Park Mozaik Ankara'da yükseliyor!

Türkiye'de inşaat sektörünün öncü iki büyük firması TEPE İnşaat ve MESA Mesken renkli ve konforlu yaşamı bir arada sunmak üzere güçlerini birleştirdi.

Park Mozaik'te ilk etap satışlarının yarısı tamamlandı!

Mesa’nın Ankara’daki 885 konutluk Park Mozaik projesinde 41 bin metrekarelik peyzaj alanı ve 2 bin metrekare sosyal alan yer alıyor.

Park Mozaik'in yüzde 50'si satıldı!

Tepe İnşaat ve MESA Mesken, Ankara Yaşamkent'te hayata geçirdiği ortak projeleri Park Mozaik'in satışa çıkan ilk etabında evlerin yüzde ellisi kısa süre içinde satıldı. Projede, 3'ü kule 10'u yatay olmak üzere toplam 13 blok ve 885 konut bulunuyor.

Park Mozaik'te yeni yıl partisi!

TEPE İnşaat ve MESA Mesken'in Ankara Yaşamkent'teki ortak projesi Park MOZAİK'ten konut alanlar yeni yıl partisinde bir araya geldi.TEPE İnşaat ve MESA Holding'in üst düzey yöneticileri ve proje çalışanlan da yeni yıl kokteyli davetlileri arasındaydı.

Park Mozaik'te yaşam yeni yıl partisi ile başladı!

Park Mozaik'te yaşam yeni yıl partisi ile başladı. TEPE İnşaat ve MESA Mesken'in Ankara Yaşamkent’teki ortak projesi Park MOZAİK’ten konut alanlar yeni yıl partisinde bir araya geldi.

Park Mozaik Ankara fiyat listesi!

Park Mozaik Ankara fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 885 adet konuttan meydana gelen Park Mozaik projesinde ilk etap teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...

MESA Koza 66 ve Park Mozaik'in lansmanları 1-2 Nisan'da!

“MESA Koza 66” ile Tepe ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan “Park Mozaik” projelerinin lansmanları 1 ve 2 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Güneşli Nurol Park Evleri nerede?

Nurol Park Residence 'de daireler 355 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede banka kredi kullanılarak ödeme yapılabiliyor. Peki Güneşli Nurol Park Evleri nerede?

Nurol GYO Nurol Park Evleri nerede?

Teslim tarihi 2016 yılı Şubat ayı olarak belirlenen Nurol Park Güneşli'de daire fiyatları 355 bin TL'den başlıyor. Proje 6 blok halinde yükseliyor. Peki Nurol GYO Nurol Park Evleri nerede?

Victoria Park Residence nerede?

Toplam 48 daire ve 2 mağazadan meydana gelen Victoria Park Residence projesi 1000 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Peki Victoria Park Residence nerede?...

Sarphan Finans Park Ofisleri nerede?

Teslimlerinin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanan Sarphan Finans Park projesinde 300 adet ofis satışa sunuldu. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Peki Sarphan Finans Park ofisleri nerede?

Ankara Park Mozaik fiyat listesi!

Ankara Park Mozaik'da yüzde 25 peşinatla ödeme yapılabiliyor. 885 daireden meydana gelen proje Aralık 2016 tarihinde teslim edilecek. İşte Ankara Park Mozaik fiyat listesi...

Park Mozaik Ankara fiyatlar!

Park Mozaik projesinde teslimler Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek. 6 katlı 10 blok ve 3 kule halinde inşa edilen projede satışlar devam ediyor. İşte Park Mozaik Ankara fiyatlar...

Park Mozaik Konutları nerede?

Park Mozaik projesinde daireler 410 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede banka krediis ile daire bedelinin yüzde 75'ine kadar vade yapılıyor. Peki Park Mozaik Konutları nerede?

Park Mozaik satış fiyatları!

Park Mozaik projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Proje 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri yer alıyor. İşte Park Mozaik satış fiyatları...

Çankaya Park Mozaik iletişim!

Çankaya Park Mozaik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Tepe İnşaat ve Mesa Mesken imzası ile yükselen projede konut teslimlerinin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Park Mozaik Evleri fiyatları!

Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen Park Mozaik Konutları 'nda yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 aya varan vade yapılabiliyor. Peki Park Mozaik Evleri fiyatları ne kadar?

Park Mozaik satılık daire!

Lansmana özel fırsatların yer aldığı Park Mozaik satılık daire fiyatları 410 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı daireler bulunuyor.

Park Mozaik Lansman fiyatları ne kadar?

Park Mozaik projesinde lansman fiyatları 410 bin TL ile 1 milyon 19 bin TL arasında değişiyor. Proje 885 daire ile 6 katlı 10 blok ve 3 kule olarak inşa ediliyor.

Park Mozaik nerede Haberi

Park Mozaik nerede

Başkent Ankara Yaşamkent’te TEPE ve MESA gücüyle fark yaratan ve Ankara’nın Leed Gold Sertifikasına sahip ilk konut projesi olan Park Mozaik projesinde yaşam tüm güzelliğiyle devam ederken yüzde 0.79 faizle cazip ödeme fırsatı sunuluyor.

Projenin 1. etabını meydana getiren yatay bloklar ve C bloğun ardından A bloğun da teslim edilmesiyle projede yaşam başladı. Ekim ayı sonu itibariyle de projedeki B Blok tamamlanarak yeni sakinlerine teslim edilmeye başlandı. 24 kattan meydana eglen blokta toplam 148 daire mevcut. Daire sakinlerine özel açık-kapalı otopark ve biri yük taşımak için olmak üzere toplam 4 asansörün yer aldığı blokta daire tipleri ise 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dublekslerden oluşuyor.

İnsanı ve yaşam kalitesini...