19 / 04 / 2024

parkcity fırsatları

parkcity fırsatları

İstanbul Avrupa Yakası'nın en ucuz projesi olarak satışa çıkarılan Parkcity'de 121 konutluk ilk etapta 80 konut 1 haftada satıldı. 41 konutun kampanyası 2 hafta daha devam edecek. Projenin ikinci etabında fiyatlar ne olacak? Kaç konut satışa sunulacak?

Referans Bakırköy'de son fırsatlar!

"Referans Bakırköy'de son fırsatlar" sloganıyla tanıtılan Referans Bakırköy Rezidans'ta 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Proje Biskon Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Kuzu Grup Ortadoğu fırsatlarını değerlendiriyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Listeye İran, Cezayir ve İstanbul'da yükselen projelerimiz ile girme başarısı gösterdik. Ortadoğu bölgesinde yeni proje fırsatlarını değerlendiriyoruz" dedi.

Gayrimenkul ve İnşaatta, Riskler ve Fırsatlar Zirvesi 12 Eylül'de!

Büyük Kulüp Genç Girişimciler Komitesi'nin organize ettiği ve sektörün çok sayıda örgütsel yapısı tarafından oluşturan 'İnşaat Platformu'nun desteklediği "Gayrimenkul ve İnşaatta, Riskler ve Fırsatlar Zirvesi" 12 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Değişen havalara direnen fırsatlar; Sur Yapı İlkbahar'da!

Vade farkı olmadan ödeme yapılabilen projede toplam 304 adet daire yer alıyor. Proje "Değişen havalara direnen fırsatlar; Sur Yapı İlkbahar 'da" sloganıyla satışlarına devam ediyor.

Batışehir'de Premium'a özel yeni fırsatlar sunuluyor!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği ve büyük satış başarısı yakalayan Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabınaözel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir'de Premium etabına özel yeni fırsatlar!

EgeYapı Group'un EPP iş birliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Toya Moda'da kredi fırsatları!

İstanbul’un en çok kazandıran bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’nda yer alan TOYA MODA, ev sahibi olmak isteyenleri cazip kredi fırsatları ile buluşturuyor.

TOKİ'nin yeni fırsatları neler?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar ve orta gelirlerinin yanı sıra yatırımcıya da yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor.

TOKİ yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. TOKİ, Erzincan Üzümlü'deki işyerlerini 7 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla açık arttırma yöntemiyle satacak.

Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz!

Toplam 342 adet dairenin yer aldığı Mirage Rezidans Güneşli'de lansmana özel indirimler uygulanıyor. Proje "Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz" sloganıyla satışlarına devam ediyor.

Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da!

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde yapılması planlanan Sur Yapı İlkbahar'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Proje "Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da" sloganıyla tanıtılıyor.

Artvin'deki kentsel dönüşümde Denizbank fırsatları!

"Kentsel ve Köysel Dönüşüm'deki Yeni Fırsatlar Var" Deniz Bank Artvin Şube Müduru Akan Sancar bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde farklılık yaratan hizmetlerini gazetemize anlattı.

Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran!

Yeni etabı satışa sunulan Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

parkcity fırsatları Haberi

parkcity fırsatları

" EV SAHİBİ OLMAK İÇİN GERÇEK FIRSAT" sloganıyla yola çıkan Parkcity Projesi ilk etap satışlarının yarısını birinci haftasında tamamladı. 1+1'lerin tükendiği ilk etap satışlarında son iki haftaya giren projede ikinci etaptaki 1 oda 1 salonlar için şimdiden kuyruk oluştu.

PARKCITY HER AÇIDAN AVANTAJLI ve KARLI

Parkcity, İstanbul Avrupa yakasının en hızlı gelişen konut ve ticari alanı olan Bahçeşehir Esenkent bölgesinin kalbinde diye nitelendirilebilecek konumda. Bölgenin en uygun fiyatlarına sahip olan Parkcity'de metrekare satış fiyatı ortalamada 900-YTL'ye geliyor. 97m2 1+1 85.000-YTL, 144-m2 2+1 137.500-YTL ve 177-m2 3+1 178.500-YTL den satılıyor.

Bölgedeki her...