19 / 04 / 2024

parmak izi kilit

parmak izi kilit

Tutkunlar Çelik Bayrampaşa'da olan merkezini Beylikdüzü'ne taşıdı. Firma yeni showroomda, açılışa özel fiyat avantajları sunuyor.

Uzmanlar altın için ‘kilit seviye’ diyerek yeni tahminini açıkladı! Hem altın alacaklar hem de altın satacaklar dikkat!

Yatırımcıların en çok merak ettiği konular arasında yer alan altın fiyatları için yeni tahmin geldi. Uzmanlar pek çok kişinin gündeminde yer alan altın fiyatları için ‘kilit seviye’ diyerek yeni tahminlerini açıkladı...

Yabancılar için 'ikamet yasağı' krize neden oldu! İnşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu!

Alanya'nın 4 büyük mahallesinde yabancılar için uygulanan 'ikamet yasağı' ekonomik ve sosyal krize neden olurken, birçok inşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu.

Kira ve barınma sorununda kilit yüksek enflasyon! Enflasyon düşerse, fiyatlarda geriye gelecek!

Ev alacak ve kiraya çıkacak binlerce kişi fiyatların düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Peki konutta kilit neden enflasyonda? İşte ayrıntılar...

KVKK'dan uyarı var! Personel takibini parmak izi ile yapan firmalara ceza!

Parmak izi ile mesai takibi yapan işletmelerin uygulamalarını tekrar gözden geçirmesi gerekecek. Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK), hukuka aykırı şekilde kişisel verileri işleyen bir veri sorumlusuna büyük bir idari para cezası kesti.

Samsung, Mobil OLED Ekranında Yenilikçi Bir Adım Atıyor: Kalp Atış Hızını Ekrandan Ölçebilecek Teknoloji!

Samsung Display, yerleşik parmak izi okuyucu ve kalp atış hızı sensörüne sahip dünyanın ilk mobil OLED panelini sunarak, akıllı telefon ve tabletlerde tasarımı basitleştirmeyi hedefliyor. Bu yenilikçi ekran teknolojisi, biyometrik kimlik doğrulamadan kalp atış hızı ölçümüne kadar çeşitli sağlık ölçü

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi, parmak izi bırakmayan inox teknolojisi, 6 farklı yıkama programı ve 13 kişilik kapasitesi ile geniş ailelerin tercihi oluyor. 

Vestel Dört Programlı Bulaşık Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş aileler için tasarlanan bulaşık makinesi parmak izi bırakmaz ınox tasarımına sahiptir. 13 kişilik kapasiteye sahip bulaşık makinesini wifi özelliği ile kontrol etmek mümkündür. Peki bulaşık makinesinin özellikleri neler? 

Android telefonunuzda parmak izinizi değiştirdiğinizde ne olduğunu biliyor musunuz?

Cihazınızda sakladığınız bilgilerin güvenliğini ve gizliliğini güçlendirmek için size farklı kilit açma türleri sunulur, ancak birçok kullanıcının bilmediği şey, Android telefonunuzda parmak izinizi değiştirdiğinizde ne olduğudur.

Bütçe dostu telefon Samsung Galaxy A54'ün kilit özellikleri belli oldu! O telefona benzetildi! İşte detaylar…

Bütçe dostu telefon olarak bilinen Samsung’da Galaxy A54'ün kilit özellikleri belli oldu! İşte haberin detayları…

Özel okullara ne kadar zam yapılacak? Beklenen artış olmazsa özel okullar kapıya kilit mi vuracak?

Yeni yılda özel okullara ne kadar zam yapılacağı büyük merak konusu. Çok sayıda öğrencinin özel okullarda eğitim gördüğü biliniyor. Peki beklenen artış olmazsa özel okullar kapıya kilit mi vuracak? İşte ayrıntılar…

Tapuda yeni sistem devreye girdi! Sistem nasıl işleyecek?

Tapuda sahteciliğin ve dolandırıcılığın önüne geçmek için pilot bölgelerde başlatılan yeni sistem 81 ilde devreye girdi. Sistemle taraflara SMS atılarak uyarılarda bulunuluyor. Parmak izi ve diğer kimlik bilgileri doğrulanmadan satış yapılamayacak.

Apple açıkladı: o özellik artık son model iPhone’larda olmayacak!

Apple Touch ID parmak izi tarayıcısını üst sınıf İphone’lara geri getirmeyeceğini açıkladı. O özellik artık son modellere olmayacak.

Kilit Grup otel yatırımlarını hızlandırıyor!

Turizm sektöründe 2023 yılı itibariyle toparlanma olacağını dile getiren Kilit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, yeni konsept otel yatırımlarına hız vereceklerini dile getirdi. 

parmak izi kilit Haberi

parmak izi kilit

Kampanya süresince 250 YTL'lik özel indirim kuponları alınabilen showroomda, son teknoloji güvenlik sistemleriyle donatılmış, `Sahibini Tanıyan' çelik kapılar tüketicilere sunuldu. AR-GE çalışmalarına özel bir önem verdiklerini söyleyen firma yetkilileri, `Sahibini Tanıyan' çelik kapıların parmak iziyle ve göz iris taraması ile açıldığını söyledi. 30 yılı aşkın bir süredir, mekanik ve elektronik sistemleri birleştirerek oluşturdukları güvenlik duvarıyla, sektöre ilkleri kazandırdıklarını ifade eden yetkililer, "Çelik ve ahşabı ilk biz birleştirdik. Multisistem kilit mekanizmasını da ilk defa biz tüketicilere sunduk" diye konuştu....