16 / 04 / 2024

pashador bayrampaşa satış ofisi

pashador bayrampaşa satış ofisi

Pashador satış ofisi nerede , nasıl gidilir, adres ve ulaşım bilgileri haberin içerisinde yer almaktadır...

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'da 3,1 milyar liralık yatırımla ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni bir projeye imza atacak. İşte ayrıntılar...

Ziraat GYO Bayrampaşa gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun Bayrampaşa gayrimenkulünün takdir edilen değeri 5 milyon 220 bin TL olurken, KDV dahil satış değeri 5 milyon 272 bin 200 TL oldu.

CarrefourSa Bayrampaşa'nın akıbeti belli oldu!

Carrefoursa’nın Bayrampaşa’daki 63 dönümlük arazisi 145 milyon TL’ye Re-Pie’ın oldu. Carrefoursa Bayrampaşa'nın satışında sonra arazi üzerine ne yapılacağı merak konusu oldu. 

CarrefourSa Bayrampaşa arazisi 145 milyona Re-Pie'ye satıldı!

CarrefourSa Cerrefour Sabancı Ticaret Merkezi, CarrefourSa'nın Bayrampaşa'daki arazisi ile ilgili KAP'a açıklama yaptı. Şirket Bayrampaşa'daki dev araziyi 145 milyona sattığını resmen duyurdu...

CarrefourSA Bayrampaşa AVM satıldı!

Bayrampaşa'nın ilk alışveriş merkezi olan CarrefourSA için satış işlemi gerçekleştirildi. Bayrampaşa CarrefourSA'nın satışı 28 Şubat 2018 Çarşamba günü yapıldı. 

Bayrampaşa'da 5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Bayrampaşa İlçesi, Sağmalcılar Mahallesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bayrampaşa'da icradan 4 milyon TL'ye satılık dükkan!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Bayrampaşa İlçesi, Sağmalcılar Mahallesi'ndeki dükkanı satış çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme şartları!

Axis İstanbul Bayrampaşa'da ofisler 352 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Axis İstanbul projesinde teslimler önümüzdeki ay başlıyor...

Bayrampaşa Lukoil Akaryakıt İstasyonu icradan satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Bayrampaşa'da bulunan Lukoil Akaryakıt İstasyonu'nu satışa çıkardı. Bin 602 metrekare yüzölçümlü akaryakıt istasyonunun toplam satış bedeli 20 milyon 102 bin TL olarak belirlendi.

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları!

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları 344 bin dolardan başlıyor. Axis İstanbul projesinde ofisler bu yıl Ağustos'ta teslim ediliyor...

Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme planı!

Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde ofisler bu yıl Ağustos ayında teslim ediliyor. Sur Yapı projesi Axis İstanbul'da ofisler 887 bin TL + KDV'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Arda Turan, Bayrampaşa'dan arazi satın aldı!

Arda Turan, doğup büyüdüğü Bayrampaşa’da arazi satın aldı. Yakında Turan’ın arazisinde iki blokluk bir site inşaatına başlanıyor.

Bayrampaşa'da icradan 4.5 milyon TL'ye satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Bayrampaşa'da bulunan betonarme binayı satışa çıkardı. Söz konusu binanın toplam satış bedeli 4 milyon 569 bin TL olarak belirlendi.

pashador bayrampaşa satış ofisi Haberi

pashador bayrampaşa satış ofisi


Pashador satış ofisi Bayrampaşa Sanayi Alanı Bölgesi'nde Murat Mahallesi'nde yer alıyor. Rami Kışla Caddesi üzerinde inşa edilecek olan Pashador projesi satış ofisine metro ve metrobüs ile ulaşım sağlanabiliyor.


50 bin metrekare alan üzerinde yükselen Pashador Bayrampaşa'da 181 adet konut ve 50 adet ticari birim bulunuyor. Teslimlerin 24 ay sonra yapılacağı Pashador Bayrampaşa projesi Mutlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.



Pashador Bayrampaşa iletişim bilgileri

Telefon : 0212 442 00 11

Web     : www.mutluinsaat.com.tr

Gülcihan...