19 / 04 / 2024

Pashadora Bayrampaşa ne zaman teslim edilir

Pashadora Bayrampaşa ne zaman teslim edilir

Pashadora Bayrampaşa ödeme tablosu haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor...

Bayrampaşa'daki İstanbul Hali'ne 2 milyon TL'lik tesis geliyor!

Bayrampaşa’daki İstanbul Hali’ne 2 milyon TL'lik Bayrampaşa Hali Kasa Yıkama Tesisi kurulacak. Tesisin açılışı Nisan ayında yapılacak.

Bayrampaşa Cezaevi’ne ilk kazma ay sonunda vuruluyor!

2009’da yıkılan Bayrampaşa Cezaevi’ne ilk kazma bu ay sonunda vuruluyor. Maliyeti 1 milyar TL olan projede devlet hastanesi, okul, cami ve yer altı otoparkı yapılacak.

Axis İstanbul Bayrampaşa ne zaman teslim?

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ön girişi Bayrampaşa metro istasyonuna bakıyor. Projenin ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Peki Axis İstanbul Bayrampaşa ne zaman teslim?

Bayrampaşa Pancar Motor Fabrikası arazisinde son durum ne?

1956'da Necmettin Erbakan'ın temelini attığı Bayrampaşa'daki 44 dönümlük Pancar Motor Fabrikası arazisi için teklifler toplandı. Kayseri Şeker tarafından yürütülen ihale sürecinde son durum ne?

Retaj Hotel Bayrampaşa'da yükselecek!

Güneşli Retaj Royal İstanbul Otel'de, Mes Şirketler Grubu Başkanı Muammer Ünal ve Retaj Hotels Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Mohammed Bin Johar Al Mohammed arasında imzalanan anlaşmayla, Retaj Hotel Bayrampaşa'lı oldu.

Bayrampaşa Axis İstanbul lokasyon!

Ofislerin büyüklükleri 74 metrekareden başladığı projede teslimler 2016 yılı Ağustos ayında teslim edilecek. Bayrampaşa Axis İstanbul lokasyon bilgileri kapsamında proje Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatları!

Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika uzaklıkta hayata geçirilen Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatları ofislerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul teslim tarihi!

Bayrampaşa Axis İstanbul teslim tarihi olarak 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlandı. Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofislerin büyüklükleri 74 metrekareden başlıyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul ne zaman teslim?

Ofis fiyatlarının 327 bin dolardan başladığı Axis İstanbul projesinde 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor. Peki Bayrampaşa Axis İstanbul ne zaman teslim?

Axis Bayrampaşa ne zaman teslim edilecek?

Axis Bayrampaşa projesinde fiyatlar 327 bin dolardan başlıyor. Projedeki ofislerin alanları 90 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor. Peki Axis Bayrampaşa ne zaman teslim edilecek?

Axis İstanbul Bayrampaşa fiyatları ne kadar?

Axis İstanbul projesindeki ofislerin alanları 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Axis İstanbul Bayrampaşa fiyatları ne kadar?

Bayrampaşa su kesintisi 16 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa ilçesinin Terazidere mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 16 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Bayrampaşa su kesintisi 11 Aralık 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa ilçesinin Vatan mahallesinde isale hattı bakım çalışması nedeni ile 11 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Pashadora Bayrampaşa ne zaman teslim edilir Haberi

Pashadora Bayrampaşa ne zaman teslim edilir


Pashadora Konutları İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa'da inşa ediliyor. Proje kapsamında 200 adet konut yer alıyor.


Pashadora Bayrampaşa ödeme tablosu haberimizin içinde yer alıyor. Pashadora Bayrampaşa ödeme tablosu hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Mutlu İnşaat imzası ile yükselen Pashadora Bayrampaşa'da alan büyüklükleri 70 metrekare ile 272 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Proje 50 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Pashadora Bayrampaşa ne zaman teslim edilir?

Bayrampaşa Pashadora projesinde teslimlerin Eylül 2015'te gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


Pashadora Bayrampaşa ödeme tablosu!

Pashadora Bayrampaşa ödeme tablosu kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 


Bayrampaşa Pashadora Konutları 'nda; kafe, güvenlik, spor alanları, oyun alanları yer alıyor. 


Pashadora Bayrampaşa ulaşım!

Bayrampaşa Pashadora adres: Muratpaşa Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı No.1...