25 / 04 / 2024

Paterson Köşkü nerede

Paterson Köşkü nerede

CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Bornova'daki 156 yıllık geçmişe sahip Paterson Köşkü'nün geçen yıl Aralık ayında çıkan yangında hasar gördüğünü belirterek, "Paterson Köşkü, bir an önce restore edilsin" dedi.

Paterson Köşkü restore edilecek mi?

Geçtiğimiz günlerde çıkan yangın sonucu önemli derecede hasar gören Bornova’daki tarihi Paterson Köşkü için 2 yıldır tahsis kararını bekleniyor. Büyükşehir Belediyesi, uzayan sürecin köşkün yaşatılmasını zorlaştıracağı görüşünde..

Bornova’daki tarihi Paterson Köşkü harabe oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, hafta başında yangın sonucu ciddi hasar gören Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın mülkiyetinde bulunan Bornova’daki tarihi Paterson Köşkü için 2 yıldır tahsis kararı beklediklerini açıkladı.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Çayınızı kahvenizi 1 TL’ye alın! Böyle indirim görülmedi! Yetişen kapıyor!

Enflasyonun artması gıda sektörünü fena vurdu. Vatandaşlar artık nerede indirim görse oraya akın ediyor. Öyle bir indirim haberi yapıldı ki! Yetişen alıyor! İşte detaylar!

Huawei Watch GT 3 Pro da şaşırtan fiyatlar! 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Sağlamlığı ile öne çıkanTitanyum gövdeli Huawei Watch GT 3 Pro’nun fiyatı en düşük seviyeye geldi. Muadilleri arasında en sağlamı olarak bilinen Titanyum gövdeyle gelen Huawei Watch GT 3 Pro modelinin fiyatı en düşük nerede ve kaç lira?

Madnasa Türkbükü nerede?

Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Paterson Köşkü'nün restorasyonu 38 aydır bitirilemedi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 24 ayda tamamlamayı planladığı Bornova’da bulunan Paterson Köşkü'nün restorasyonunu, 38 ay geçmesine rağmen hala tamamlanamadı.

Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Karma konseptte dizayn edilen Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor.  Peki Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Toplam 184 daireden meydana gelen S Life Ekspres Evleri Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa ediliyor. S Life Ekspres fiyatları 451 bin TL ile 785 bin TL arasında değişiyor. Peki S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Landor Gaziemir nerede? İşte açık adresi!

"Var böyle bir hayat!" sloganıyla basına tanıtılan Landor Gaziemir projesi 193 bağımsız bölümden meydana geliyor. Peki Landor Gaziemir nerede? İşte açık adresi!

Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Ant Yapı imzası taşıyan Çamlıca Antwell Sağlık Rezidans projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Peki Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Toplam 163 adet daireden oluşan Pendik Demirtaş Palas projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 11 bin 600 metrekare alana sahip. Peki Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Paterson Köşkü nerede Haberi

Paterson Köşkü nerede


CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Bornova'daki 156 yıllık geçmişe sahip Paterson Köşkü'nün geçen yıl Aralık ayında çıkan yangında hasar gördüğünü belirterek, "Paterson Köşkü, bir an önce restore edilsin" dedi. 


Türeli, ayrıca Peterson köşkünün durumunu Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na sunduğu yazılı soru önergesiyle Meclis'e de taşıdı.


"Zarar görmesin"

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, köşkün restorasyonunun yapılması konusunda talebi olduğunu belirten Türeli, "Bu restorasyon işleminin başlaması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın köşkün İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisi işlemlerini başlatması gerekmektedir. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na tahsis işleminin tamamlanması için yapılan yazılı başvurulara henüz bir yanıt alınamamıştır. Belediye yetkilileri, tahsis işleminin hızlı bir şekilde yapılması gerektiğini, sürenin uzamasının binanın daha fazla zarar görmesine neden olacağını ifade ediyor" dedi. 



Yeni...