24 / 04 / 2024

Patrick Commecy

Patrick Commecy

Fransız sokak sanatçısı Patrick Commecy, binaların ön ve yan cephelerini murallarla süsülüyor. İşte Commercy’nin çizimleriyle yarattığı o farklı duvarlar...

FED'in faiz artış hızı gelecek aylarda yavaşlayacak!

Philadelphia Fed Başkanı Patrick Harker, para politikasının şahin seviyelere yaklaşmasıyla önümüzdeki aylarda faiz artırımlarının hızının yavaşlayacağını söyledi.

İngiliz iş adamı Patrick Diter'ın 70 milyon dolarlık şatosu için yıkım kararı!

İngiliz gayrimenkul zengini Patrick Diter'in Fransa'da 70 milyon dolar harcayarak inşa ettirdiği şato için yıkım kararı verildi.

Patrick Diter'in 468.6 milyon TL'lik şatosuna yıkım kararı!

Fransa'da emlak zengini Patrick Diter, 2005'te gerekli yasal izinleri almadan bir şato yapmıştı. 15 yıl önce şatonun yıkılması talebiyle dava açılmıştı. 15 yıl sonra çıkan dava sonucunda şatonun yıkılmasına karar verildi.

Aaron Rodgers ve Danica Patrick Malibu'da 28 milyon dolara ev aldı!

Spor dünyasının ünlü çifti Aaron Rodgers ve Danica Patrick ünlü şarkıcı Robbie Williams'ın Malibu'daki evini 28 milyon dolara satın aldı. Modern İtalyan sarayı tarzına sahip evin 4 yatak odası, 4 banyosu bulunuyor.

Sotheby's Londra'daki müzayede evi satıldı!

Dünyanın önde gelen açık artırma şirketi Sotheby's Londra'daki müzayede evini satışa çıkardı. Müzayede evi Patrick Drahi tarafından 3,7 milyar dolara satın alındı.

Geçici Notre Dame Katedrali önerisi!

Fransa’nın başkenti Paris’te çıkan yangında küle dönen Notre-Dame Katedrali'nin papazı Patrick Chauvet, ilginç bir teklifte bulundu. Chauvet, Notre Dame’ın önüne ahşaptan geçici bir katedral yapılmasını istedi. 

ABD'de Katolik piskopos milyon dolarlık konutu redetti!

San Jose Piskoposu Patrick J. McGrath kilisenin emeklilik yıllarında yaşaması için satın aldığı 2,3 milyon dolar değerindeki evi kullanmayacağını açıkladı...

Finion banyoları yaşam alanına dönüştürüyor!

Villeroy&Boch’un yeni banyo koleksiyonu Finion banyoları yaşam alanına dönüştürmeye hazırlanıyor. Patrick Frey’in imzasını taşıyan Finion, 2017 iF tasarım ödülüne sahip.

Patrick Cox, Londra'daki villasını 2.8 milyon sterline satıyor!

İngiltere'nin ünlü ayakkabı tasarımcısı Patrick Cox, Londra'daki evini 2.8 milyon sterline satışa çıkardı.

İşte muhteşem duvar resimleri!

Fransız sokak sanatçısı Patrick Commecy, binaların ön ve yan cephelerini murallarla süsülüyor. İşte Commercy’nin çizimleriyle yarattığı o farklı duvarlar...

Samsun'daki golf sahasının inşaatı tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, konuğu Patrick Henry Hays'e yapımı tamamlanan golf sahasını gezdirdi. Gezi sırasında birlikte golf oynayan Başkan Yılmaz ile Hays, usta golfçülere adeta taş çıkarttı.

EBRD Türkiye'ye 1,8 milyar avroluk yatırım yapacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Türkiye Direktörü Jean Patrick Marquet, Türkiye'de son altı yıldır 6 milyar avronun üzerinde yatırım yaptıklarını anımsatarak, "2016'da ise 1,8 milyar avroluk yatırım planlıyoruz" dedi.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası yatırımlarını Türkiye'ye çeviriyor!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Türkiye Direktörü Jean-Patrick Marquet, Türkiye'nin bu yıl yaklaşık 1,75 milyar avro yatırımla bankanın toplam yatırımları içerisinde ilk sırada kalmayı sürdüreceğini söyledi.

Patrick Commecy Haberi

Patrick Commecy

Fransız sokak sanatçısı Patrick Commecy, gerçek üstü duvar boyamaları yapıyor. Binaların ön ve yan cephelerini ekibiyle birlikte harika murallarla süsleyen ve bambaşka görünümlere kavuşturan Commercy’nin çizimleriyle yarattığı farkı öncesi ve sonrasına ait fotoğraflara bakarak daha net görebileceksiniz.




Commercy, sıkıcı ve renksiz beton yığınlarını gerçeğe çok yakın insan figürleri ve doğa çizimleriyle canlandırıyor, çizimlere derinlik ekleyerek 3 boyutlu hissi yaratıyor ve duvarları optik illüzyonlarla kaplı harika sanat eserlerine dönüştürüyor.