26 / 04 / 2024

Pega Kartal kampanya

Pega Kartal kampanya

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni yaşam merkezi Kartal’ın muhteşem Adalar ve Marmara Denizi manzaralı projesi Pega Kartal, bölgenin en avantajlı kampanyası ile yatırımcıları hemen teslim ev sahibi yapıyor.

Pega Kartal kampanyasına 10 günde 2 bin talep geldi!

EgeYapı Group, geçtiğimiz günlerde Pega Kartal projesi için kampanya başlatmıştı. Kampanya yatırımcıya çok cazip gelmiş olacak ki, 10 günde 2 bin talep alındı..

Pega Kartal'da peşinatı 3 yılda öde! Aylık 4.125 TL faiz desteğiyle!

Pega Kartal projesinde uygulanan kampanya ile aylık 4 bin 125 TL'ye varan faiz desteği sağlanıyor. Peşinatın 3 yılda ödendiği Pega Kartal'da teslimler yıl sonunda yapılacak.

Pega Kartal'da inşaat 8 ay sonra sonra tamamlanacak!

EGEYAPI Group'un Kartal'da inşa ettiği ve içerisinde az sayıda mağaza, home ofis ile konutların yer aldığı Pega Kartal projesinde inşaat sürecinde son 8 aya girildi.

Pega Kartal kampanyalı ödeme planı!

Pega Kartal kampanyalı ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 64 metrekareden başlıyor, 204 metrekareye kadar ulaşıyor.

İstanbul'un en prestijli rezidansında yılın fırsatı: Pega Kartal!

Firma bünyesinde 60 ay vadelendirme imkanı sunulan Ege Yapı Pega Kartal projesi toplam 200 adet konut, 28 adet ofis ve 11 ticari birimden meydana geliyor...

EgeYapı Group’tan Pega Kartal’da herkesi ev sahibi yaptıracak kampanya!

İstanbul’un yeni çekim merkezi Kartal’da rezidans anlayışına farklı bir bakış açısı kazandırarak konforlu bir yaşamın kapılarını açan Pega Kartal, herkesi ev sahibi yapacak bir kampanya sunuyor.

Pega Kartal'da 5 adımlık indirim!

EgeYapı Group, İstanbul Anadolu Yakası'nın iş ve yaşam merkezi Kartal'da inşa ettiği Pega Kartal'da yeni bir kampanya başlattı. Projeden ev almak isteyenler 1-15 Mayıs tarihleri arasında yüzde 5'ini peşin, kalanın yüzde 5'ini beş ay sonra ödeyebilecek...

Pega Kartal’dan 8 Mart Kadınlar Günü’nde kadınlara birbirinden cazip hediyeler!

EgeYapı Group, İstanbul Anadolu Yakası’nın iş ve yaşam merkezi Kartal’da inşa ettiği Pega Kartal’dan konut alacak kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde birbirinden şık armağanlar sunuyor.

Sevgililer Günü konut kampanyaları!

İnşaat firmaları konut projelerinde Sevgililer Günü'ne özel kampanyalara başladı. Konut sahibi olduktan sonra tatile çıkmanızı sağlayacak kampanyaları sizler için derledik... İşte 7 projenin Sevgililer Günü kampanyası...

Pega Kartal, 2014 yılının ilk kampanyası!

Pega Kartal, 2014 yılının ilk kampanyası kapsamında yatırımcılara yüzde 1 KDV avantajı sunuyor. Yüzde 1 peşinat ve yüzde 0.59'dan başlayan faiz oranlarının yanı sıra 25 bin TL'ye varan kazanç fırsatı ve aylık 1.600 TL'lik ödeme...

Pega Kartal'da yüzde 0,59'dan başlayan faiz oranı ve 1 yıl taksit erteleme!

Pega Kartal, yeni kampanya kapsamında yüzde 0,59'dan başlayan faiz oranı ve 1 yıl taksit erteleme imkanıyla ev sahibi yapıyor. Konutlarda 40 metrekareye varan salon genişliği ve yerden tavana uzanan cam sistemiyle ferah bir ortam sunuyor...

Pega Kartal, yeni kampanya kapsamında yüzde 0,59’dan başlayan faiz oranı!

İstanbul’un yeni çekim merkezi Kartal’da rezidans anlayışına farklı bir bakış açısı kazandırarak konforlu bir yaşamın kapılarını açan Pega Kartal, yeni kampanya kapsamında yüzde 0,59’dan başlayan faiz oranı ve 1 yıl taksit erteleme imkanı...

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

Pega Kartal Konutları sahiplerine hemen teslim ediliyor. Ege Yapı Group imzası taşıyan Pega Kartal projesi metroya yürüme mesafesinde inşa edildi...

Pega Kartal Soğanlık güncel fiyatlar!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Pega Kartal Evleri'nde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

İstanbul Kartal'da Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Pega Kartal projesinde yaşam başladı. Pega Kartal Evleri'nde fiyatlar 348 bin TL'den başlıyor...

Pega Kartal’daki Akzirve daireleri yarın satışa çıkıyor!

Akzirve ve Ege Yapı ortak projesi Pega Kartal’da Akzirve dairelerinin satışlarına başlanıyor. DBArchitects Bünyamin Derman imzalı projede 1+1’den 4+1’e kadar değişen oturuma hazır, manzaralı, kazanç potansiyeli yüksek daireler yarından itibaren sahiplerini bekliyor.

Referans Kartal Towers'ta kampanya dönemine özel 248 bin TL'ye!

Kiler GYO'nun Kartal'da konumlandırdığı Referans Kartal Towers'ta satılık daire fiyatları kampanya dönemine özel 248 bin liradan başlıyor..

Ege Yapı hemen teslim projelerinde faizi yüzde 0,70'e indirdi!

Batışehir ve Pega Kartal projelerindeki konut kredisi faizlerini yüzde 0,70’e indiren Ege Yapı, kendi bünyesinde uyguladığı finansman modeli ile sadece %20 peşinatla banka kredisi kullanmadan 120 ay vadeyle hemen teslim ev veya ofis sahibi yapıyor.

Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projelerinde 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı 2 projesinde ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projesinde 60 ay yüzde 0 faiz oranının yanında peşinatsız vade farksız 36 eşit taksit ile kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor.

Pega Kartal Rezidans daire fiyatları!

Pega Kartal Rezidans daire fiyatları 350 bin liradan başlayarak değişiyor. Hemen teslim edilen Pega Kartal Rezidans'ta banka kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor...

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

İzPark projeleri Cityscape Turkey Fuarı'nda tanıtılacak!

Ege Yapı, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul'da ilk kez düzenlenecek olan Cityscape Turkey Fuarı'na katılacak. Şirket, fuarda Batışehir, Pega Kartal, IzPark projelerini tanıtacak.

Ege Yapı Pega Kartal'da yeni yıl fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni yaşam merkezi Kartal’ın muhteşem Adalar ve Marmara Denizi manzaralı projesi Pega Kartal, bölgenin en avantajlı kampanyası ile yatırımcıları hemen teslim ev sahibi yapıyor.

Ege Yapı, Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na katılacak!

Batışehir, Pega Kartal ve yeni projeler, 17-19 Aralık tarihleri arasında ilk kez Bakü’de düzenlenecek olan Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yatırımcılarla buluşuyor.

Royal Garden'da yüzde 30 indirim!

Royal Garden projesinde yüzde 30 ön satış indirimi yapılıyor. Royal Garden Kartal kampanya kapsamında ayrıcı 30 ay yüzde o faizle imkanı da sunuluyor.

Pega Kartal kampanya Haberi

Pega Kartal kampanya

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Pega Kartal projesinde sunulan kampanya kapsamında yatırımcılar, 60 ay yüzde 0 faiz ya da 5.000 TL peşinat ve 120 ay yüzde 0.89 faiz oranından yararlanarak anahtar teslim ev sahibi oluyor. 


Ege Yapı, Kartal’da hayata geçirdiği Pega Kartal projesinde ev sahibi olmak ve vakit kaybetmeden evlerine taşınmak isteyenleri kaçırılmayacak bir kampanya ile buluşturuyor. 


İnşaatı tamamlanan Pega Kartal projesi, teslimlerini özel bir kampanya ile taçlandırıyor. Hemen teslim ev sahibi olmak isteyenlere özel kampanya kapsamında yatırımcılar 60 ay yüzde 0 faiz ya da 5.000 TL peşinat ve 120 ay yüzde 0.89 faiz oranından yararlanabiliyor. 


İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni yaşam ve iş merkezi Kartal’da gerçekleştirilen Pega Kartal’da Adalar ve Marmara Denizi manzaralı her ihtiyaca uygun 1+1’den 4+1’e kadar geniş ailelerinde rezidans...