19 / 04 / 2024

Pekcan Havuz izmir

Pekcan Havuz izmir

Pekcan Havuz, İzmir'de örnek gösterilen projelere imza atan Eroğlu İnşaat'ın Hıfzıssıhha'da tamamladığı Mimoza Kent Sitesi'nde, ikisi yüzme, ikisi süs olmak üzere toplam dört havuzun yapımını bitirdi.

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli İle Gökhan İmer tarafından kuruldu.

Sima Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Alageyik tarafından kuruldu.

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi  Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile  Bilge Kalfa Doğan ve Senem Akçay tarafından kuruldu.

Takuci Havuz İnşaat Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Takuci Havuz İnşaat Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Erdoğan Takuci tarafından  kuruldu.

Sitelere sonradan havuz yapılabilir mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu'ya gelen soruda, 6 parselde kurulu sitede 22 konut bulunduğunu dile getiren okuyucu, siteye havuz yaptırmak istendiğini belirtti. Okuyucu, bu havuzun yapılıp yapılmayacağını ve yapım bedelini ödemek zorunda olup olmadığını sordu. 

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Ahmet tarafından kuruldu.

Bakan Pekcan açıkladı! E-ticaret yüzde 66 artış gösterdi!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Türkiye şimdiden küresel ölçekte hızla büyüyen e-ticaret ve e-ihracat pazarlarında vardır ve güçlü biçimde olmaya devam edecektir." dedi.

Ticaret Bakanı Pekcan açıkladı! Mart ayında ihracat rekoru kırıldı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Mart'ta dış ticaret açığımız, Mart 2020'ye göre yüzde 14.2 gibi önemli bir düşüş göstererek, 5.5 milyar dolardan 4.7 milyar dolara geriledi" ifadesini kullandı.

Ruhsar Pekcan: Avrupa’daki binaların yeşil dönüşümünde Türk firmaları yer almalı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Avrupa Yeşil Mutabakatı'nın, AB'de ekonominin ve sanayinin hemen hemen her alanını etkileyecek değişikliklerin hayata geçirilmesini öngördüğünü söyledi ve "Avrupa’daki binaların yeşil dönüşümünde Türk firmaları yer almalı" dedi.

Besa Havuz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Havuz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Öveç tarafından kuruldu.

Ruhsar Pekcan kimdir?

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan kimdir? Ruhsar Pekcan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ruhsar Pekcan'ın biyografisi...

Bakan Pekcan'dan esnafa müjde! Yeni yapılandırma hayata geçiriliyor!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnaf ve sanatkarlar için bir kolaylık daha hayata geçirildiğini belirterek, yeni bir borç yapılandırılması başlatıldığını duyurdu.

Bakan Pekcan duyurdu! Destek ödemeleri bugün başladı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kovid-19'dan olumsuz etkilenen yiyecek ve içecek hizmet sektöründeki işletmelere yönelik ciro kaybı desteği ödemelerinin bugün yapılacağını duyurdu.

Pekcan Havuz izmir Haberi

Pekcan Havuz izmir

Havuz, spa taahhüdü ve tasarım ekipmanları sektöründe hizmetler sunan Pekcan Havuz, İzmir ve Ege Bölgesi'ndeki başarılı uygulamalarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Pekcan Havuz, izmir'de örnek gösterilen projelere imza atan Eroğlu İnşaat'ın Hıfzıssıhha'da tamamladığı Mimoza Kent Sitesi'nde, ikisi yüzme, ikisi süs olmak üzere toplam dört havuzun yapımını bitirdi. Mimoza Kent Sitesi'nde, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan 138 adet daire bulunduğunu kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Eroğlu, site sakinlerine mükemmel bir hizmet sunduklarını söyledi. 



Milliyet...