28 / 03 / 2024

Pekcan Havuz

Pekcan Havuz

Sektörde 21 yılı geride bırakan Pekcan Havuz, butik tatil köyü konseptiyle hizmet veren Alaçatı Beach Resort’ta gerçekleştirdiği havuz ve Spa projeleriyle başarılı bir uygulamaya daha imza attı.

Pekcan Havuz, Fluidra ile işbirliği yapacak!

Pekcan Havuz Kurucusu Alp Pekcan, havuz sektörünün dünyaca ünlü markası Fluidra Group'un Barcelona'daki üretim tesisleri ve mağazasını ziyaret etti. Pekcan havuz ekipmanları hakkında bilgi aldığını söyledi.

Pekcan Havuz Lyon Piscine Fuarı'na katıldı!

Pekcan Havuz Kurucuları Nurdan ve Alp Pekcan, havuz sektörünün önde gelen organizasyonları arasında yer alan ve 4 gün süren Piscine Fuarı'nda güncel yenilik ve teknolojileri yerinde inceleme fırsatı bulduklarını söyledi.

Pekcan Havuz Mimoza Kent Sitesi'nde dört havuzun yapımını bitirdi!

Pekcan Havuz, İzmir'de örnek gösterilen projelere imza atan Eroğlu İnşaat'ın Hıfzıssıhha'da tamamladığı Mimoza Kent Sitesi'nde, ikisi yüzme, ikisi süs olmak üzere toplam dört havuzun yapımını bitirdi.

Pekcan Havuz, Ege Bölgesi'ne açılıyor!

Sektörde 20 yılı geride bırakan Pekcan Havuz'un kurucularından Alp Pekcan, havuz ve spa'nın, insan sağlığı açısından ciddiye alınması gereken bir konu olduğuna dikkat çekerek, malzeme kalitesi ve bakımın yaşamsal önem taşıdığını söyledi.

Pekcan Havuz, 2 bine yakın projeye imza attı!

Pekcan Havuz, Ar-Ge ve yatırım odaklı projeleriyle sektörde 2 bine yakın projeye imza attı. Pekcan Havuz, havuz, SPA taahhüdü ve tasarım ekipmanları sektöründe 20 yılı geride bıraktı.

Pekcan Havuz 20 yılda 2 bin projeye imza attı!

urdan ve Alp Pekcan tarafından kurulan ve Ege Bölgesi'nde sektörün lider kuruluşları arasında yer alan Pekcan Havuz, 'havuz market' projesiyle de havuzla ilgili tüm ihtiyaçlara profesyonel çözümler getiriyor.

Pekcan Havuz 20 yılda 2 bin projeye imza attı!

Havuz, spa taahhüdü ve tasarım ekipmanları sektöründe 20 yılı geride bırakan Pekcan Havuz, ArGe ve yatarım odaklı projeleriyle sektörde 2 bine yalan projeye imza attı...

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Kılıç ve Nazmi Erol ortaklığında kuruldu.

Ms Tek Havuz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Tek Havuz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Işık ve Suat Gümüş ortaklığında kuruldu.

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Değirmenci tarafından kuruldu.

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Erkan Barlas tarafından kuruldu.

Sio Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sio Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ayça Nur Sarıibrahimoğlu tarafından kuruldu.

Pratik Havuz Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Pratik Havuz Tasarım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Havva Ayşe Erdem tarafından kruuldu. 

Eray Havuz Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eray Havuz Elektrik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Ahmet Ayhan tarafından kuruldu.

Pool Havuz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pool Havuz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Fuat Zafer tarafından kuruldu.

Aytem Havuz Medikal Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aytem Havuz Medikal Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Büyükçekmece'de Rauf Atilla tarafından açıldı.

Macropool Havuz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macropool Havuz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çağlar tarafından kuruldu.

Zed 7 Pool Ctp Havuz Ekipmanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zed 7 Pool Ctp Havuz Ekipmanları Sanayi Ve Ticaret Limited Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Özdemir Ünlü tarafından kuruldu.

İnci Havuz İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Havuz İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  500 bin TL  sermaye bedeli ile Adem İnci tarafından kuruldu.

Pekcan Havuz Haberi

Pekcan Havuz

Pekcan Havuz yetkilileri, Alaçatı Beach Resort’ta yapımını tamamladıkları 600 metrekarelik özel filtrasyon deniz suyu havuzu ve yine kısa süre önce yapımını bitirdikleri Zaguda Spa merkezinin sağlıklı yaşamın anahtarını sunduğunu söyledi. 55 dönüm arazi üzerine kurulan ve toplam 45 odayla hizmet veren Alaçatı Beach Resort’un sahibi Nilgün Kalafatoğlu, gözde tatil ve sörf lokasyonlarından olan Alaçatı’da farklı bir konsept sunduklarını, Pekcan Havuz tarafından yapılan otelin deniz suyu havuzunun ise kısa süre önce yapılan değerlendirmede Türkiye’nin en kaliteli 10 havuzundan biri seçildiğini dile getirdi. Yaklaşık 2 yıldır hazırlıkları devam eden Zaguda Spa merkezini misafirleriyle buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Nilgün Kalafatoğlu merkez bünyesinde; Spa, hamam, sauna, buhar odası, kar çeşmesi, el-ayak ve cilt bakımı, fitness merkezi ile özel masaj terapileri uygulandığını kaydetti.


“ÇÖZÜM...