26 / 04 / 2024

pekdemir Evimiz Kocaeli

pekdemir Evimiz Kocaeli

Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de 6 ya da 10 yılda sıfır faizle!

Pekdemir İnşaat’ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak. Kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli projesinin yüzde 90'ı satıldı!

Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli'de, Pekdemir İnşaat tarafından tamamlanan 936 konutun yüzde 90'ı satıldı ve daireler, 1 Temmuz'dan başlayarak sahiplerine teslim edildi.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli Temmuz 2015'te teslim edilecek!

Pekdemir İnşaat tarafından geliştirilen Evimiz Kocaeli; Kocaeli 'nin 936 konutluk en büyük markalı konut projesini hızla ilerletiyor. Konutların Temmuz 2015'ten itibaren teslim edileceği öğrenildi B

Evimiz Kocaeli'de son etap dairelerin satışı başlıyor!

Kocaeli'nin devam etmekte olan en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli'nde ilk iki etap konutlarının tamamına yakınının hızla tükenmesi ve oluşan yüksek talep üzerine son etap konutları erkenden satışa sunuluyor.

Evimiz Kocaeli 'de 106 bin liraya! Yüzde 25 peşinatla!

Evimiz Kocaeli 'de 91 ila 113 metrekare arası büyüklüğe sahip 2 + 1 dairelerin fiyatı 106 bin TL'den, 132 ila 170 metrekare arası büyüklüğe sahip 3 + 1 daireler 142 bin TL'den ve 193 metrekarelik dairelerin fiyatı ise 222 bin TL'den başlıyor

Semt Kocaeli’de evler teslim edildi!

Pekdemir İnşaat'ın Kandıra Yolu üzerinde hayata geçirdiği Semt Kocaeli projesinde teslimler gerçekleşti. Mart 2019'da yapılması planlanan teslimler 22 aydan 18 aya çekildi. 

Semt Kocaeli'de teslimler Kasım'da!

Pekdemir İnşaat tarafından Kocaeli'de hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinin inşaatı 18 ayda tamamlandı. Cazip ödeme koşullarının sunulacağı projede teslimler Kasım 2018'de gerçekleşecek.

Semt Kocaeli'de ödeme kampanyası 31 Ocak'ta sona erecek!

Pekdemir İnşaat'ın Kocaeli'de hayata geçirdiği Semt Kocaeli projesinde avantajlı satışlar devam ediyor. 

Semt Kocaeli’de yüzde 1 peşin 0,95 faiz kampanyası!

Pekdemir İnşaat imzaısyla hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinde villa konforu sunan örnek 5+1 bahçe dubleksi tamamlandı.

Semt Kocaeli Evleri’nde teslimler Mart 2019'da!

Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinde 15 blokta toplam 280 daire yer alıyor. Semt Kocaeli’nde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Semt Kocaeli'nin üçte ikisi, ilk ayda satıldı!

Pekdemir İnşaat konutta lüks kavramını yeniden tanımladığı Semt Kocaeli projesinin üçte ikisi ilk ayda satıldı...

Semt Kocaeli'nde 249 bin TL'ye!

İzmit Çayırköy’de Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Semt Kocaeli projesi manzarası, bol oksijeni ve ferah daireleri ile lüks algısını değiştirecek.

Semt Kocaeli Çayırköy daire fiyatları!

Semt Kocaeli Çayırköy daire fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Semt Kocaeli projesi Mart 2019 yılında teslim edilecek.

Semt Kocaeli Konutları ne zaman teslim?

Semt Kocaeli projesi Pekdemir İnşaat tarafından Kocaeli'de hayata geçirildi. Projede daire satış fiyatları 249 bin TL'den başlıyor...

Pekdemir Semt Kocaeli fiyat listesi!

Semt Kocaeli Konutları Pekdemir İnşaat tarafından Kocaeli Çayırköy bölgesinde hayata geçirildi. Projede fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...

Çayırköy Semt Kocaeli fiyat listesi!

Semt Kocaeli Konutları 43 bin metrekare alan üzerine Pekdemir İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...

Semt Kocaeli Pekdemir fiyat listesi!

Pekdemir İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Semt Kocaeli projesi 208 konuttan oluşuyor. Proje 15 blok şeklinde inşa ediliyor. İşte Semt Kocaeli Pekdemir fiyat listesi...

Semt Kocaeli fiyatları 249 bin TL'den başlıyor!

Pekdemir İnşaat, Yahya Kaptan’a 4 dakika mesafedeki Çayırköy’de gerçekleştireceği 280 konutluk yeni lüks projesi Semt Kocaeli ile Kocaeli’nin konut standartlarını geliştirmeye devam ediyor.

pekdemir Evimiz Kocaeli Haberi

pekdemir Evimiz Kocaeli

Evimiz Kocaeli hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Pekdemir İnşaat’ın 70’inci yıl gurur projesi Evimiz Kocaeli’de başlattığı inanılmaz kış kampanyası yoğun ilgi görüyor. Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.


Pekdemir İnşaat’ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak.


Evimiz Kocaeli’deki yaşamın bir parçası olmak isteyenleri, kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.


‘10 Yıl Boyunca Hiç Faiz Ödemesi yok’

936 konutluk Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesinde dairelerin yüzde 90’ının satışı tamamlandı ve konut sahiplerine teslim edildi. Geriye kalan yüzde 10’luk bölüm için başlatılan kampanyada yeni evinize...