28 / 03 / 2024

Pekdemir İnşaat çayırköy yeni proje

Pekdemir İnşaat çayırköy yeni proje

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'ün temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Cadde Bakırköy projesinin temeli atıldı. 96 adet konutun yer aldığı Cadde Bakırköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

Ülke tarihinin en pahalı Ramazan ayı! Fiyatlardaki yıllık değişim herkesin ağzını açık bıraktı!

Gıda fiyatlarının 2023’ün ilk üç ayında yüzde 19,5 oranında, son bir senede de yüzde 111,9 oranında arttığı ülke tarihinin en pahalı gıda fiyatlarıyla Ramazan ayını karşıladı.

İzmit Çayırköy'de 11 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Kocaeli 2. Satış Memurluğu, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Çayırköy Mahallesi, Altıncıoğlu mevkii, 197 ada 2 parselde yer alan arsayı 11 milyon 3 bin 167 TL'ye satıyor...

AB'de inşaat üretimi Ocak ayında yüzde 0,9 arttı!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin devam ettiği 2021 yılının Ocak ayında yüzde 0,9 oranında arttı.

Recube Eu İnşaat Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Recube Eu İnşaat Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile E.Bekir Rıdvan Şentürk tarafından kuruldu.

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Recube İnşaat Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Recube İnşaat Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Rıdvan Şentürk tarafından kuruldu. 

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme fırsatı!

İstanbul’un en eski semtlerinden ve kendine has kültüre sahip Bakırköy’de Beyaz İnşaat imzası ile yükselen Bakırköy City'de kişiye özel ödeme fırsatı sunuluyor..

İzmit Çayırköy'de 360 hak sahibine tapu verilecek!

İzmit Belediyesi tarafından Çayırköy bölgesindeki şuyulandırma çalışması yapıldı. İzmit Çayırköy'de 360 hak sahibine tapu verilecek.

Semt Kocaeli Çayırköy daire fiyatları!

Semt Kocaeli Çayırköy daire fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Semt Kocaeli projesi Mart 2019 yılında teslim edilecek.

Çayırköy Semt Kocaeli fiyat listesi!

Semt Kocaeli Konutları 43 bin metrekare alan üzerine Pekdemir İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...

Semt Kocaeli projesinin lansmanı 25 Nisan'da!

Pekdemir İnşaat’ın Kocaeli Çayırköy’deki yeni projesi 25 Nisan 2017 günü saat 10.30'da tanıtılacak. 200 konutluk Semt Kocaeli projesi ile bölgede lüks konut akımı başlayacak.

İzmit Çayırköy’deki şuyulandırma askıya çıktı!

İzmit Çayırköy-Yassıbağ kentsel gelişim alanında yapılan ve 371 kişiyi ilgilendiren şuyulandırma çalışmalarının planları askıya çıkartıldı.

Pekdemir İnşaat çayırköy yeni proje Haberi

Pekdemir İnşaat çayırköy yeni proje

Tek etapta 936 konutla Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor. Pekdemir İnşaat, Yahya Kaptan’a komşu ve alternatif konumda, planlı gelişen, oksijen deposu, deniz manzaralı Çayırköy’de, 280 konutluk ödüllük mimari tasarıma sahip, iddialı projenin hazırlığını sürdürüyor. Kocaeli’de yatırım yaptığı her bölgeye değer katan Pekdemir İnşaat, yarım yüzyıllık meşe ağaçlarını korumaya alacak biçimde tasarladığı, yüksek kalitedeki, lüks ve modern yeni projesinin lansman ve satışına, yılın ilk çeyreğinde başlayacak. 


72 yıllık köklü geçmişinde hep ilklere imza atan Pekdemir İnşaat, yeni yılda Kocaeli’ye, inşaat ve satış sonrası ile yine yüksek kalitede, ancak bu kez daha lüks ve...