20 / 04 / 2024

Peker Holding Düsseldorf projesi

Peker Holding Düsseldorf projesi

Düsseldorf’ta hayata geçirilecek olan Northgate projesinin temelini önümüzdeki günlerde atmaya hazırlanan Peker Holding, yine aynı şehirde 150 milyon Euro'luk yeni bir projenin daha lansmanı için de gün sayıyor.

Peker Holding, faaliyetlerini Peker Yatırım Holding'te toplayacak: Bu sene yeni halka arz geliyor!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, SPK ile gerekli görüşmeleri yaptıklarına; gayrimenkul, turizm, maden, sigorta, teknoloji ve havacılık alanlarındaki faaliyetlerini Peker Yatırım Holding AŞ çatısı altında toplayıp, bu yıl için yeni bir halka arz rotası çizdiklerine dikkat çekti. 

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol

Peker GYO Almanya Nordstern'den 9.2 milyon Euro'ya arsa aldı!  

Peker GYO, Almanya'daki yatırımlarını hızlandırdı. Şirketin paylarının tamamına sahip olduğu Nordstern Düsseldorf GMBH ile Düsseldorf Belediye'si arasında arsa alım sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Sabancı Holding dünya iş liderlerine yatırım çağrısı yaptı!

Sabancı Holding Sanayi Grup Başkanı Cevdet Alemdar, "Türkiye’nin küresel inovasyon endekslerinde ve patent başvuruları göstergelerinde üst sıralara tırmanması, ülkemizde girişimciliğin bir iş kültürü olduğunu ortaya koyuyor" dedi.

Ayşegül Peker'den yeni şirket! Tam 19 milyon TL sermaye bedeliyle kuruldu! 

Peker Holding ve Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Peker, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Ayşegül Peker ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ayşegül Peker’in hayatı...

Peker Holding ve Peker GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk iş insanı Ayşegül Peker kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Ayşegül Peker’in hayatına ilişkin merak edilenler...

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Kalyon Holding ve International Holding Company stratejik iş birliğine imza attı!

Global ölçekli yatırımlarıyla Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınmasındaki başrol oyuncuları arasında yer alan Kalyon Holding, dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden International Holding Company’nin (IHC) iştiraki International Energy Holding (IEH) ile enerjide stratejik iş birliğini başlattı.

Doktorlardan sonra o meslek grubu da Türkiye'den ayrılmak istiyor

Almanya'nın Düsseldorf kentinde bir araya gelen Türk doktorların paylaştığı fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. Hem ekonomik hem de sosyal hayatları nedeniyle yurt dışına çıkan doktorların ardından bir meslek grubunun daha ülkeyi terk etmek istediği ortaya çıktı.

Peker Holding'in gayrimenkul yatırımları tam gaz!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, turizm alanında büyümeyi planladıklarına dikkat çekerek "Gayrimenkul alanında da önümüzdeki yıl ve yıllar için hem Türkiye'de, hem de operasyonlarımızın devam ettiği diğer ülkelerde planladığımız yeni projelerimiz mevcut" açıklamasında bulundu.

Düsseldorf Fortuna spor kompleksini Peker Holding inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker Holding, Fortuna Düsseldorf’un yeni inşa edilecek spor kompleksi binası için düğmeye bastı.

Peker GYO, Nordstern Düsseldorf GmbH şirketinden 5.8 milyon Euro'luk hisse aldı!

Peker GYO, Almanya'da kurulu ve 25 bin Euro sermayeli Nordstern Düsseldorf GmbH şirketindeki payların yüzde 89'unu satın almak için Peker GMBH ile ön sözleşme imzaladı. Payların değeri 5 milyon 899 bin 753,66 Euro olarak takdir edildi ve satın alma bedeli de 5 milyon 850 bin Euro oldu.

Peker Holding Düsseldorf projesi Haberi

Peker Holding Düsseldorf projesi


Türk şirketleri son dönemde yurt dışında yaptığı yenilikçi projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre,  Almanya’da yaptığı yatırımlarda, ülkenin ve Avrupa’nın en hızlı gelişen kentleri arasında olan Düsseldorf’u tercih eden Peker Holding, şehrin ekonomisine yaptığı katkılarla da adından söz ettiriyor.

DÜSSELDORF BELEDİYE BAŞKANI’NDAN TEŞEKKÜR


Geçtiğimiz günlerde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker ile bir araya gelen Düsseldorf Belediye Başkanı Thomas Geisel de Düsseldorf’a ve şehir ekonomisine yaptığı katkılar sebebiyle Peker Holding ailesine teşekkür etti.

Özellikle son yıllarda çok sayıda yabancı yatırımcının Düsseldorf’a ilgi gösterdiğini söyleyen Thomas Geisel, “Tüm bunlar içerisinde, şehrimize kalıcı katkı sağlayan; şehrimizin ekonomisine ve istihdamına sürdürülebilir desteklerde bulunan firmalar her zaman bizim için ön plandadır. Peker Holding de bugüne kadar hayata geçirdiği...