29 / 03 / 2024

Pelin Akın

Pelin Akın

İşadamı Hamdi Akın’ın 27 yaşındaki kızı Pelin Akın, hayata bakışını anlattı. İlişkiler onun için çok önemli. Tiyatroyu çok seven Akın, iş hayatını bu sanat dalına benzetti ve “İş dünyası benim sahnem. Orada oyuncuyum” dedi.

Pelin Akın Özalp kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Kurulu Başkan vekili Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Pelin Akın Özalp'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Pelin Akın Özalp`ın hayatına dair merak edilenler.

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 

Akfen Holding, Akfen Yenilenebilir Enerji, Akfen GYO, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Travelex Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp hangi görevlerde bulundu? 

Hamdi Akın, Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı için Hamdi Akın'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Pelin Akın Özalp'in seçilmesine karar verildi. 

Pelin Akın Özalp kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Pelin Akın Özalp'ın biyografisi...

Pelin Akın evlendi!

AKFEN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın kızı Pelin Akın ile Martaş Otomotiv'in genç yöneticisi Cem Baver Özalp evlendi.

Pelin Akın iş hayatındaki hedeflerini anlattı!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜSİAD’ın en genç üyesi olan Pelin Akın, iş hayatındaki hedeflerini ve özel hayatıyla ilgili herşeyi HT Kulüp Yazı İşleri Müdürü Reşit Özet'e anlattı.

Pelin Akın kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın kimdir? Pelin Akın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Pelin Akın, ne zamandan beri Akfen GYO'da yönetim kurulu üyesi olarak hizmet veriyor? İşte Pelin Akın...

Kapadokya'ya Uzak Doğulu ve Avrupalı turistler akın ediyor!

Dünyanın en ilginç yeryüzü oluşumlarından biri olarak kabul edilen Kapadokya bölgesindeki peribacaları, kar altında eşsiz bir güzelliğe büründü. Kapadokya'ya Uzak Doğulu ve Avrupalı turistler akın ediyor.

Uludağ'a ziyaretçi akını!

TÜRKİYE 'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 160 santimetreye ulaştı. Yılbaşı tatilinin uzatılmasıyla Bursa'dan zirveye günübirlikçi akını oldu.

Nuri Akın kimdir?

Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın kimdir? Nuri Akın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nuri Akın, ne zamandan beri yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nuri Akın...

Hamdi Akın: Bursa master plansızlığa en iyi örnek!

Türkiye 'de master plansızlığa en güzel örneğin Bursa olduğunu ifade eden Hamdi Akın, İstanbul'a çok yakın olan Gemlik dururken neden Yenişehir'e havalimanı yapıldığını anlayamadığını dile getirdi...

Mehmet Akif Müzesi'ne ziyaretçi akını!

Bağcılar Kazım Karabekir Mahallesi’nde hizmete açılan Bağcılar Belediyesi Taceddin Dergahı Müzesi ziyaretçi akınına uğruyor. İlçe dışından insanların da ziyaret ettiği Müze’de Ersoy’a ait eşya ve dokümanlar ziyaretçiler tarafından ilgi görüyor.

Can Akın Çağlar: DASK'ın fon miktarı 2,9 milyar TL!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Yönetim Kurulu Üyesi Can Akın Çağlar, DASK’ın fon miktarının 2,9 milyar TL olduğunu ve dünyanın en büyük sigorta havuzlarından biri haline geldiklerini söyledi.

Pelin Akın Haberi

Pelin Akın

Aile şirketlerinde bugünün patronları, yavaş yavaş yerlerini çocuklarına bırakmaya hazırlanıyor. Bazı büyük Türk firmalarında kurumsallaşmayla birlikte babalar, sağken işlerini veliahtlarına devrederek “Onursal Başkan” olarak onlara gerektiği zamanlarda kılavuzluk yapmaya devam ediyorlar.


Bu anlamda Koç Topluluğu iyi bir örnek. İşin kurucusu Vehbi Koç, ölmeden koltuğunu oğlu Rahmi Koç’a devretti. O da babasının yolundan giderek yönetimi en büyük oğlu Mustafa Koç’a bıraktı. Akın, Koç modelini benimsedi Şimdi bu modeli Akfen Holding ile TAV Havalimanları Holding’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapan Hamdi Akın da 4-5 yıl sonra yani 65 yaşına doğru yürürlüğe koymayı planlıyor. Akın, şu anda kendisine Başkan vekilliği yapan oğlu Selim’i işaret ederken, kızı Pelin de aile şirketlerinde tek kadın “Yönetim Kurulu Üyesi­” pozisyonuyla çalışıyor. Bu genç veliahtın ilginç düşünceleri var.


SELİM'LE İYİ...