27 / 04 / 2024

pencere önü dekorasyonu

pencere önü dekorasyonu

Ev dekorasyonunda bütünleyici bir parçalardan biri pencere önü dekorasyonudur. İşte evinizin havasını tamamen değiştirecek pencere önü için dekorasyon fikirleri...

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Isalmagomed Bııaslanov ve Merdan Deniz ortaklığında kuruldu.

Getex Kapı Pencere Aksesuarları Tekstil Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Getex Kapı Pencere Aksesuarları Tekstil Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile A Abderrahmane C. Djouamaa ve Mohamed Bomace Samake kuruldu.

Cam balkon için 5'te 4'ünün onayı şart!

Yargıtay kararına göre, dış cepheye bakan kapı, pencere, balkon ve koridorlar ortak olan olarak adlandırılıyor ve sosyal alanlarda bir tadilat yaptırılması gerekildiğinde maliklerin beşte dördünün onay imzası gerekiyor.

Mesut Özil Çeşme'deki villasını 700 bin TL'ye yeniletti!

Mesut Özil, eşi Amine Gülşe’nin bir dediğini iki etmiyor. Çeşme'deki villalarını 700 bin TL'ye yenileten Özil, Amine Gülşe'nin istediği dekorasyonu yaptırdı.

Yelken Kalıp'a Avrasya Pencere Fuarı’ndan yoğun ilgi!

Yelken Kalıp A.Ş. katılım gösterdiği Avrasya Pencere Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. Firma, 4 binden fazla ürün çeşidini müşterileriyle buluşturdu.

Emre Aydın Ömerli'deki lüks villasının kapılarını açtı!

Ünlü sanatçı Emre Aydın, mimar eşi Eda Köksal ile yaşadığı evin kapılarını açtı. Ömerli'deki lüks villanın dekorasyonu Eda Köksal'a ait.

Serdar Bilgili New York’taki binasını 120 milyon dolara dekore edecek!

Son 18 ay boyunca ortağıyla ABD’de 1 milyar 300 milyon dolara ulaşan yatırımda bulunan Serdar Bilgili, yine çalışmalara başladı. Bilgili, New York’ta yer alan binasının dekorasyonu için 120 milyon dolar kredi aldı.

Evinizin havasını değiştirecek pencere önü dekorasyon fikirleri!

Ev dekorasyonunda bütünleyici bir parçalardan biri pencere önü dekorasyonudur. İşte evinizin havasını tamamen değiştirecek pencere önü için dekorasyon fikirleri...

Size enerji verecek ev dekorasyonu: Bohem!

Özgür ve renkli dekorasyon tarzlarından hoşlananlar evlerini bohem tarzda dekore ederek yaratıcı bir ev dekorasyonu oluşturuyorlar.  Antikalar, renkli örgüler, desenli kilimler... Birbirine zıt ama bir o kadar da uyumlu bohem tarzı ev dekorasyonunun püf noktalarını sizler için derledik...

Windowall Kapı ve Pencere Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Windowall Kapı ve Pencere Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kandemir ve Samet Kandemir ortaklığında kuruldu.

Tuba Büyüküstün evinin dekorasyonuna 1 milyon TL harcadı!

Paris'in St. Germain bölgesinden 7 milyon TL'ye ev almasıyla gündeme oturan Tuba Büyüküstün, yeni evinin dekorasyonu için 1 milyon TL harcandı.

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirer, Ali Murat Aydın ve Behçet İlkbahar tarafından kuruldu...

Esenyurt'ta kentsel dönüşüm çilesi bitmiyor!

İstanbul Esenler'de kentsel dönüşümle yapılan bir sitenin sakinleri, inşaat şirketinin borçlarını ödeyemediği için alacaklıların da asansörler ile boş dairelerdeki kapı, pencere, mobilya sistemlerini geri sökmeye başladığını söylediler.

pencere önü dekorasyonu Haberi

pencere önü dekorasyonu

Ev dekorasyonu yaparken pencere önlerini dizayn etmek karar vermesi zor bölümlerden biri olmuştur. Genellikle sıradan dekorasyon tarzları ile pencere önlerini dekore etmekte zorlanılabilir. Tabii güzel zevkli ve doğru tercihlerle güzel bir ortam yaratabilmek mümkün. 

Milliyet'te yer alan habere göre, genellikle berjer, koltuk ve küçük bir masayla dekore edilen pencere önlerini farklı dekorasyon fikirleriyle bambaşka bir ortama dönüştürebilirsiniz.

İşte pencere önü dekorasyonu ile evinizin havasını tamamen değiştirecek  dekorasyon fikirleri:

Yatak odanız için sakin ve huzurlu bir dinlenme köşesi 

Yatak odanızda huzurlu bir dinlenme köşesi oluşturmak için; mobilya içerisine gömülmüş bir sedir veya tekli bir koltuk ile pencere önüne yerleştirilecek dekoratif çiçekler yardımıyla bu alanı oluşturabilirsiniz. 

Açık renk storlar tercih edin

Pencere önü dekorasyonu için perdelerde daha çok açık renk stor perdeler tercih edebilirsiniz. Ortama hava katmak içine...