18 / 04 / 2024

pendik belediyesi 2014

pendik belediyesi 2014

2012 yılında bütçesinin yüzde 48'ini yatırımlara ayıran Pendik Belediyesi, bu oranla Türkiye'deki il ve ilçelerin yanısıra, birçok büyükşehir belediyesini de geride bıraktı. 2013 ve 2014 bütçesinin de yarıya yakınını yine yatırımlar için harcayacak...

İstanbul Pendik Belediyesi çok sayıda zabıta memuru alacak!

İstanbul Pendik Belediyesi zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Zabıta alımı ilanıyla birlikte başvuru şartları ve tüm ayrıntılar da tek tek belli oldu.

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Pendik Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! 626 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla...

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli bölgesinde yer alan 2 arsayı 626 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. 

Arsa yatırımı yapacaklar dikkat! Pendik Belediyesi 4 bin 412 metrekarelik arsayı 3 taksitle satıyor! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Dolayoba'da yer alan 4 bin 412 metrekarelik arsayı 44 milyon 126 bin 200 TL'ye satışa sunuyor. 

Pendik Belediyesi'nden 35.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis alanı!

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kaynarca'da yer alan akaryakıt ve servis alanını 35 milyon 126 bin 300 TL'ye satıyor...

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

Pendik Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık 2 ev!

Pendik Belediyesi, Esenler Mahallesi'nde bulunan 2 adet konutu satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 6 milyon 809 bin 300 TL olarak belirlendi.

Pendik Belediyesi'nden satılık 2 arazi: 8.5 milyon TL'ye!

Pendik Belediyesi, tarıma elverişli iki arazisini ihaleyle satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 2 milyon 279 bin 200 TL ve 6 milyon 266 bin TL olarak belirlendi.

Pendik Belediyesi'nden 14.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Pendik Belediyesi tarafından Kurtdoğmuş Mahallesi sınırları içinde bulunan 2 arsa ihale usulüyle satılıyor. Gayrimenkullerin bedeli 14 milyon 504 bin TL olarak belirlendi.

Pendik Belediyesi'nden askeri alan açıklaması!

Pendik Belediyesi Doğu Mahallesi'nde mevcut planlarda “askeri alan” olarak işaretlenen 7 bin 870 metrekarelik hazine arazisinin imara açılması ile ilgili açıklama yaptı.

Pendik Belediyesi'nden 12.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Pendik Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 12 milyon 412 bin 507 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 31 Ocak 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Ahmet Yesevi Spor Kompleksi'ni Pendik Belediyesi tamamlayacak!

Pendik Belediyesi, daha önceki senelerde bağışçı tarafından inşaatına başlanılan fakat yarıda kalan Ahmet Yesevi Spor Kompleksinin tamamlanması için sürdürdüğü girişimlerde sona yaklaştı

Pendik Belediyesi'nden 15.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Pendik Belediyesi'nden Dolayoba'daki 5 bin 784,66 metrekare büyüklüğündeki konut imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Aralık'ta yapılacak...

pendik belediyesi 2014 Haberi

pendik belediyesi 2014

En az borcu olan belediyeler arasında ilk sıralarda yer alan Pendik Belediyesi, ilçeye sosyal, kültürel ve sportif değer katacak birçok yatırım kazandırıyor. Kısa sürede çok sayıda tesisi vatandaşların hizmetine sunan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, önümüzdeki aylarda yine birçok açılış yapmaya hazırlanıyor. 2012 yılında bütçesinin yüzde 48'ini yatırıma harcayan Pendik Belediyesi, Türkiye'deki il ve ilçelerin yanı sıra bütçesinin yüzde 41'ini ayıran büyükşehir belediyelerinin çok üstünde yatırım gerçekleştirdi. Pendik Belediyesi, 2013 ve 2014 bütçesinin de yarıya yakınını yine yatırımlar için harcayacak.


İNŞAATLAR HIZ KESMİYOR


İlçenin dört bir yanında devam eden tesislerden Tenzile Erdoğan Konukevi, Fevzi Çakmak Semt Merkezi, Güllübağlar Afet Koordinasyon Merkezi, Kurna Köyü Konağı, Barış Manço Spor Salonu ve Etüt Merkezi ile Ahmet Yesevi Yıldıztepe Sosyal Tesisi tamamlandı. Yine Sülüntepe...