25 / 04 / 2024

pendik değerlendi mi

pendik değerlendi mi

Anadolu yakasının önemli bir merkezi olan Pendik, kara yolundan hava ulaşımına, marinadan demiryolu ağına kadar ulaşım seçenekleriyle konut üreticilerinin gözde adresi oldu.

Konut fiyatlarında rekor yükseliş! En çok hangi şehirler değerlendi?

Konut fiyatlarında yaşanan artışlar beraberinde de birçok şehri etkiledi. Hal böyle olunca, İstanbul, Ankara, İzmir geriledi ve yerini küçük şehirlere bıraktılar ve bu küçük şehirler de zirveye yerleşmiş oldu. Buna göre, konut fiyatlarının en çok arttığı şehirler.

Sapphire AVM, değerine değer katıyor: 6 ayda 1.2 milyar TL daha değerlendi!

Sapphire AVM'nin 2023 yıl sonu değeri açıklandı. Açıklanan rakamlara göre, Sapphire AVM, 6 ayda 1 milyar 206 milyon 57 bin TL daha değerlendi. İşte o rakamlar...

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'nın değeri 16 milyar 378 milyon TL oldu: 6 ayda 3.7 milyar TL değerlendi!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'nın 6 ayda 3 milyar 790 milyon 483 bin TL değerlendi. İşte Sur Tatil Evleri ile ilgili detaylar ve projenin piyasa değeri...

Marketlere girince hemen gözünüze çarpıyor. Kırmızı kırmızı parlıyordu... Yüzde 54 değerlendi

Türkiye'de marketlere girdiğimizde gözümüze çarpan ürünlerden biri olan kiraz hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Kiraz tam yüzde 54 değerlendi.

Depreme dayanıklı bina nasıl anlaşılır? Eviniz depreme dayanıklı mı değil mi? Herkes hemen bunlara baksın! 

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler, Türkiye'nin riskini yeniden gündeme getirdi. Depreme dayanıklı bina nasıl anlaşılır? Eviniz depreme dayanıklı mı değil mi? Herkes hemen bunlara baksın! 

Pendorya AVM'nin değeri açıklandı! 1 yılda 2 kattan fazla değerlendi!

Pendorya AVM'nin 2022 değeri resmen belli oldu. Peki Pendorya AVM'nin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

TOGG yüzde 100 yerli mi? TOGG parçaları hangi ülkelerden?

TOGG gündemden düşmüyor. Yerli otomobil Togg hakkında araştırmalar hız kazandı. Son olarak TOGG yerli mi değil mi sorusu yanıt bulmayı bekliyor. İşte TOGG hakkında sorulan sorular ve yanıtları!

2022 imar affı kimleri affedecek? Yıkım kararı çıkan TOGO kuleleri de affedilecek mi?

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından Meclis'e sunulan imar affı iki maddeden oluşuyor. Bir önceki imar affından yararlanıp parasal yükümlülüklerini yerine getirmeyenler ve yapı kayıt belgesi iptal edilenler de çıkacak yasadan yararlanabilecek. Para cezaları ise affedilecek.

556 kat değerlendi! Koç Holding’i de geride bıraktı

Sabancı Holding bünyesinde bulunan ve 2015 yılında 102 milyon dolarlık fiyatla Erdemoğlu Holding'e satışı yapılan SASA Polyester'in borsada hisse değeri ciddi şekilde yükseliş göstermeye devam ediyor. SASA bu değeri ile Koç Holding'i de geride bıraktı.

A101'de Xiaomi Mi Elektrikli Scooter uygun fiyata satışta! İste 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasında yer alan A101'de Xiaomi Mi Elektrikli Scooter 3 modeli uygun fiyatıyla satışa sunuldu. Peki A101'de Xiaomi Mi Elektrikli Scooter ne kadar? İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

17 dakikada şarj olan Xiaomi Mi 11T Pro'ya 8 bin TL indirim! Şimdi bakmayan bin pişman! 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Pttavm, Xiaomi Mi 11T Pro'ya 8 bin 331 TL indirim uyguladı! Yeni fiyatını görenler gözlerine inanamadı! Peki, PTTAVM'de Xiaomi Mi 11T Pro fiyatları ne kadar? İşte 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

17 dakikada şarj olan Xiaomi Mi 11T Pro'ya PTT'den 8 bin 331 TL indirim! 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

2 Asırlık PTT güvencesi ile kurulan bir e-ticaret sitesi olan Pttavm, Xiaomi Mi 11T Pro'ya 8 bin 331 TL indirim yaptı! Peki, PTTAVM'de Xiaomi Mi 11T Pro fiyatları ne kadar? İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

pendik değerlendi mi Haberi

pendik değerlendi mi

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; son yıllarda markalı konut üretiminin önemli merkezlerinden biri haline gelen Pendik'te büyük ve dikey yapılaşma yerine orta ve küçük ölçekli yatay projeler bulunuyor. 

Kara, hava, deniz ve demiryolu seçeneklerinin tümüne sahip olan Pendik aynı zamanda şehrin önemli merkezlerine de bağlanıyor.


Denize komşu

Komşuları arasında Tuzla, Sultanbeyli, Kartal ve Marmara Denizi olan Pendik, 7.5 km sahil şeridine sahip. Ayrıca bölge içinde dikkat çeken diğer bir unsur Ömerli Barajı.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 12 kilometre uzaklıktaki ilçe deniz yolu terminaline ise 100 metre mesafede bulunuyor. İstanbul Anadolu Yakasında Yüksek Hızlı Tren İstasyonunun merkezi konumunda olan Pendik Kadıköy-Pendik Metrosuyla hem Metrobüs hem de Marmaray’la Avrupa Yakasına entegre edilmiş durumda.

Yüzde 77 değer kazandı

Endeksa verilerine göre Pendik  İstanbul Anadolu yakasının konut...