23 / 04 / 2024

Pendik Doğu Mahallesi arsa bedeli

Pendik Doğu Mahallesi arsa bedeli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Pendik Doğu Mahallesi'nde bin 176 metrekare alanlı arsayı satışa çıkardı.

İstanbul'da 208.5 milyon TL'ye imarlı arsa! Yüzde 40 peşinatla 5 taksit imkanı!

İstanbul İli Pendik Belediyesi Başkanlığı, Pendik Doğu Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için 5 taksit imkanı sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü Pendik'te gayrimenkul satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Pendik Doğu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Doğuş GYO ile Getir gayrimenkul satışı için yeniden görüşmelere başladı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine yeniden başlandı. 

Doğuş Center Etiler'deki 47 adet bağımsız bölümün Getir'e satışı için görüşmeler sonlandı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine başlanmıştı, mutabakata varılamaması sebebiyle görüşmeler

Filistinliler'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yıkım planı için protesto gösterisi!

Filistinliler İsrail'in Doğu Kudüs'ün Silvan Mahallesi'ndeki yıkım planı için protesto gösterisi gerçekleştirdi.

İsrail mahkemesi Doğu Kudüs'te Filistinli 3 ailenin evlerini boşaltmasına hükmetti!

İsrail mahkemesi, Doğu Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde yer alan Filistinli 3 ailenin evlerini boşaltmaları kararına yönelik itirazlarını reddetti. 

İsrail belediyesi, Doğu Kudüs'te 30 Filistinliye yıkım tebligatı gönderdi!

Kudüs Belediyesi, işgal altında olan Doğu Kudüs'ün İseviyye Mahallesi'nde yaşayan 30 Filistinliye ev ve yapılarının yıkılacağını bildiren tebligatlar yolladı.

İsrail Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi yıktı!

Doğu Kudüs Silvan Mahallesi'nde olan Filistinli Mutesim El-Abbasi'ye ait ev, İsrail'e bağlı belediye ekiplerince yıkıldı...

İsrail Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi daha yıktı!

İşgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Es-Suvane Mahallesi'nde Filistinlilere ait bir ev, İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

İsrail, Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi yıktı!

İşgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Et-Tur Mahallesi'nde Filistinlilere ait bir ev, İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi ekipleri tarafından

İsrail Doğu Kudüs'te Filistinli aileye ait yapıları yıktı!

İşgal altındaki Doğu Kudüs'ün Silvan Mahallesi'nde Filistinli aileye ait olan bir ev ile depo İsrail güçleri tarafından yıkıldı

Pendik Doğu Mahallesi plan tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Doğu Mahallesi, 864 ada, 4, 274, 399, 401, 412 ve 441 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı..

Pendik Belediyesi'nden askeri alan açıklaması!

Pendik Belediyesi Doğu Mahallesi'nde mevcut planlarda “askeri alan” olarak işaretlenen 7 bin 870 metrekarelik hazine arazisinin imara açılması ile ilgili açıklama yaptı.

Pendik Doğu Mahallesi arsa bedeli Haberi

Pendik Doğu Mahallesi arsa bedeli

Konut imarlı arsa Sinan Hamzaoğlu İlköğretim Okulu'nun yanında. Tahmini bedeli 882 bin 375, geçici teminatı 26 bin 471 YTL olan arsanın ihalesi 31 Temmuz günü saat 12.00'de açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek. Tel: 0 212 514 15 07...