16 / 04 / 2024

pendik dumankaya yeni projeleri

pendik dumankaya yeni projeleri

Dumankaya İnşaat yatırıma hız verdi. Dumankaya İnşaat yöneticileri Ali ve Uğur Dumankaya, 2008'de 875 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını açıkladı.

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’de yeni kampanya başladı! Yüzde 20 peşinatla konut fırsatı! 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni satış kampanyası başladı. Teslimlerin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirileceği KİPTAŞ Arkatlı Evler'den yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

İbrahim Aykut Dumankaya yeni şirket kurdu!

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de İbrahim Aykut Dumankaya tarafından kuruldu.

Kiler GYO Pendik projesi geliyor! Yeni proje!

Kiler GYO ve Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı tarafından İstanbul Pendik'te yeni bir proje hayata geçirilecek. 

KİPTAŞ Pendik Projesi geliyor!

Geçtiğimiz ay Tuzla Meydan Projesi'ni hayata geçiren KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yakın zamanda Pendik'te yeni projenin hayata geçeceğini dile getirdi.

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Pendik Hayaltepe Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devan eden Pendik Belediyesi yeni bir sosyal tesisi daha Pendiklilere kazandırıyor. İnşaat çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan Hayaltepe Sosyal Tesisi, eşsiz deniz manzarası ve havadar konumuyla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Bakanlıktan Pendik için yeni imar planı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Pendik Batı Mahallesi’nde 11 bin 300 kişinin yaşadığı bölgenin deprem riskine karşı güçlendirilmesi amacıyla hazırlanan yeni imar planlarına onay verildi.

Birikimevim Pendik Şubesi açıldı!

Telli Grup’un 30 yılı aşan tecrübesi ile emin adımlarla büyüyen Birikimevim Pendik’te yeni şubesini açtı. Birikimevim, yeni katılımcılarının hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi bekliyor…

pendik dumankaya yeni projeleri Haberi

pendik dumankaya yeni projeleri

Proje için ilk etapta 175 milyon dolarlık yatırım yapmayı öngördüklerini açıklayan yönetim kurulu üyesi Ali Dumankaya, farklı konsept ve özelliklere sahip bir projeyle Bahçeşehir'de tecrübelerini ortaya koyacaklarını kaydetti. 2011 yılına kadar başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin farklı bölgelerinde 2 milyar dolarlık yatırımla 15 bin konut inşa etmeyi hedeflediklerini söyleyen Dumankaya, önümüzdeki 3 yıl içinde Türkiye'deki en büyük üç gayrimenkul şirketinden birisi olmayı hedeflediklerini açıkladı. Dumankaya İnşaat'ın en önemli projeleri Anadolu yakasında Pendik Kurtköy'de bulunuyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakınlığı ile dikkat çeken 1436 konuttan oluşan trend projesinin yüzde 98'i satıldı. Geçtiğimiz nisan ayında lansmanı yapılan 845 konutluk Konsept İstanbul projesinin ilk etapında yer alan dairelerin yüzde 90 ıda alıcı buldu.