25 / 04 / 2024

pendik ev fiyatları neden arttı

pendik ev fiyatları neden arttı

İstanbul - Ankara Yüksek Hızlı Treni Pendik'te konut fiyatlarında doping etkisi yarattı. Bölgede satılık konut fiyatları % 40, kiralık konut fiyatları ise % 55 artış gösterdi. Pendik'te konut projelerine her gün yenisi ekleniyor..

MSY Nefes ev fiyatları Ekim 2022!

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesinde 3 blok bulunuyor. MSY Nefes projesinde yer alan evlerin fiyatları ne kadar? İşte MSY Nefes ev fiyatları Ekim 2022!

KİPTAŞ Yeşilce Aydos ev fiyatları!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik-Aydos bölgesinde inşa edilen Yeşilce Aydos projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. İşte, KİPTAŞ Yeşilce Aydos ev fiyatları..

Pendik Satya Yayalar ev fiyatları ne kadar?

2018 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Pendik Satya Yayalar Evleri 362 daireden meydana geliyor. Peki Pendik Satya Yayalar ev fiyatları ne kadar?

Marin Pendik ev fiyatları ne kadar?

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Marin Pendik projesi 54 adet daire ve 2 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Marin Pendik ev fiyatları ne kadar?

Yeşilce Aydos Pendik ev fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik bölgesinde inşa edilen Yeşilce Aydos Pendik projesi Kiptaş tarafından hayata geçiriliyor. Yeşilce Aydos Pendik ev fiyatları 270 bin TL'den başlıyor.

Pendik Onur Life 180 ev fiyatları!

Onur İnşaat tarafından İstanbul Pendik'te hayata geçirilen Onur Life 180 projesinde 36 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Pendik Onur Life 180 ev fiyatları 245 bin TL'den başlıyor...

Velibaba Aydos Land ev fiyatları!

Velibaba Aydos Land ev fiyatları 178 bin TL'den başlıyor. İstanbul Pendik'te hayata geçirilen proje dokuz katlı 10 blok olarak planlandı...

Huzur Park Pendik ev fiyatları!

Huzur Park projesinde fiyatlar 349 bin TL'den başlıyor. Proje Akbulut İnşaat ve Seydioğlu Grup ortaklığı ile İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirildi...

Satya Yayalar Pendik ev fiyatları!

2018 yılının sonunda daire teslimlerinin yapılması planlanan Satya Yayalar projesi dört blok olarak yükseliyor. Satya Yayalar Pendik ev fiyatları 280 bin TL'den başlıyor...

Pendik Portre Sahil ev fiyatları!

Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Pendik Portre Sahil ev fiyatları 518 bin TL’den başlıyor. Portre Sahil projesi 137 daireden oluşuyor.

Portre Sahil Pendik ev fiyatları!

Pendik'te Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Portre Sahil projesi toplam 137 daireden oluşuyor. Projede satış fiyatları 518 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Farilya Asia Rezidans ev fiyatları!

Farilya Asia Rezidans ev fiyatları 345 bin TL'den başlayarak değişiyor. Farilya Asia Rezidans Pendik'te teslimler 2018'de yapılıyor...

Moment İstanbul ev fiyatları!

Moment İstanbul ev fiyatları dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. Pendik Deniz Otobüsü'ne 9 dakikalık mesafede olan projede 731 adet konut ve 12 adet dükkan bulunuyor.

pendik ev fiyatları neden arttı Haberi

pendik ev fiyatları neden arttı

YHT'de uçak bileti modeli TCDD Genel Müdürlüğü, uçaklarda olduğu gibi yüksek hızlı trende indirimli bilet uygulamasına geçti. Ankara - İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattında hesaplı biletler 35 liradan satışa sunuluyor.Ankara - İstanbul arası seyahat süresini 3.5 saate indiren YHT'de biletler, business plus, business, ekonomi plus ve ekonomi olmak üzere 4 kategoride, hesaplı, standart ve esnek olmak üzere 3 türde satışa çıktı. Hesaplı bilet fiyatı 35 lira, standart bilet fiyatı 35-70 lira, esnek bilet fiyatı ise 84 lira olarak belirlendi. 


Yiyecek ve içecek ikramının yapılacağı business plus ile ekonomi plus kategorilerindeki bilet fiyatları 50 lira ile 113 lira arasında değişecek. Hesaplı biletler, yolcu.tcdd.gov.tr internet adresinden, TCDD'nin mobil telefon uygulamalarından ve garlardaki kiokslardan satılacak. 


GAR BÖLGESİ DÖNÜŞECEK 


Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Pendik'in son...