26 / 04 / 2024

Pendik gayrimenkul yatırımı

Pendik gayrimenkul yatırımı

2007 yılında Mostaryapı'nın Kurtköy'de 12 bin 500 metrekarelik bir alanda inşa ettiği, 9 blokta 104 dairelik, Akik Evleri'nde bulunan daireler 165 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düzgünses ortaklığında kuruldu.

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düngünses ortaklığında kuruldu.

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Pendik’de Nurhayat Tunç tarafından kuruldu.

Alumex Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Alumex Gayrimenkul Yatırım  Limited Şirketi Pendik’te   500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hane ve, Oktay Aslan tarafından kuruldu.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Göçbeyli Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçbeyli Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 112 bin 800 TL sermaye bedeli ile Oldu İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Proje İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Tipi tarafından kuruldu.

Paladyum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Paladyum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Pala, Birol Keskin Ve Sedat Bilgin  tarafından kuruldu.

Ülküm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülküm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salim Ülkeseven tarafından kuruldu. 

Mile Kurumsal Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mile Kurumsal Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Polat Erdoğan tarafından kuruldu. 

Real Value Global Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Value Global Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Çakmaklı, Ottmar Mıchael Renz ve Otta Franz Engel ortaklığında kuruldu.

Das Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Das Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Uzun tarafndan kuruldu.

Mtf Gayrimenkul Yatırım İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Gayrimenkul Yatırım İşletmeciliği Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Pendik gayrimenkul yatırımı Haberi

Pendik gayrimenkul yatırımı



Akik Evleri 2008 yılında teslim edilecek


Akik Evleri'nde fiyatları 165 bin YTL ile 210 bin YTL arasında değişen daireler yaklaşık 1 yıl sonra teslim edilecek


EKONOMİ SERVİSİ


    Mostaryapı'nın Kurtköy'de inşa ettiği Akik Evleri'nde 115 ve 145 metrekarelik iki tip 3+1 daire 165 bin YTL ile 210 bin YTL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Kuveyt Türk tarafından yüzde 60 oranında 120 aya kadar kredilendirilen dairelerin 2008 yazının sonlarında teslim edilmesi planlanıyor

    Akik Evleri'nin mimarı Atilla Çakır, sitenin 12 bin 500 metrekare arsa üzerinde, 9 blokta toplam 104 daireden oluştuğunu söyledi. Site alanının yüzde 80 oranında yeşil alanlara ayrıldığını ifade eden...