29 / 03 / 2024

pendik metrowin tower satış

pendik metrowin tower satış

Metropolist Yapı Metrowin Tower ödemeleri haberimiz içinde yer alıyor, proje tek blok halinde yükseliyor

Metropolist Yapı Metrowin Tower kiralık ofis!

Metropolist Yapı Metrowin Tower kiralık ofis kapsamında fiyatlar henüz belirlenmemiş olsa da satılık ofislerin fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor

Pendik Metrowin Tower ulaşım!

Pendik Metrowin Tower ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesi, Yeşilbağlar Mahallesi'nde yer alıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor.

Metrowin Tower ofis fiyatları!

Metrowin Tower ofis fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Metropolist Yapı imzası ile inşa edilen proje 18 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor.

DKY İnşaat Kartal'da yeni ofis projesine hazırlanıyor!

En güncel ofis projesi olan Metrowin Tower'ın inşaatına Pendik'te Metropolist Yapı ortaklığıyla devam eden DKY İnşaat, önümüzdeki günlerde lansmanı yapılacak olan yeni ofis projesine hazırlanıyor.

MetroWin Tower'da teslime gün sayılıyor!

Pendik'te hayata geçirilen proje, 18 katlı tek blok halinde yükseliyor. Toplamda 92 ofisten oluşan projede, 8 akıllı toplantı odasının yanı sıra fitness merkezi, lobi hizmetleri, otopark alanları yer alıyor.

Pendik Metrowin Tower'da yaşam 6 ay sonra başlıyor!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı projesi olan Metrowin Tower projesinde de teslimler 6 ay sonra yapılacak. İstanbul Pendik'te yükselen proje, 18 katlı tek bloktan oluşuyor.

Metrowin Tower 6 ay sonra teslim edilecek!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı'ıuıı bir diğer projesi olan Metrowin Tower projesinde de teslimler 6 ay sonra yapılacak. İstanbul Pendik'te yükselen proje, 18 katlı tek bloktan oluşuyor.

Pendik Metrowin Tower ne zaman teslim?

Pendik Metrowin Tower ne zaman teslim sorusunun yanıtı bu yıl olarak belirlendi. Pendik Metrowin Tower projesinde yer alan ticari üniteler bu yılın sonunda teslim edilecek.

Metropolist Yapı Metrowin Tower satılık ofis!

Ofis sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Metropolist Yapı Metrowin Tower satılık ofis alanları 65 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede 92 adet ofis yer alıyor.

Metropolist Yapı Metrowin Tower kiralık ofis!

Ofislerin kiralamalarına devam edilen Metropolist Yapı Metrowin Tower kiralık ofis fiyatları metrekare bazında 15 dolar ile 20 dolar arasında değişiklik gösteriyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Metrowin Tower’da teslimlere 6 ay kaldı!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı & Gayrimenkul ortaklığı ile hayata geçirilen Pendik’te yükselen Metrowin Tower projesinde sona yaklaşıldı. 6 ay sonra teslim edilecek proje için satışlar fırsat, kampanyalar ile devam ediyor...

Metrowin Tower’da teslimata 6 ay kaldı!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ve Gayrimenkul ortaklığı ile Pendik’te hayata geçirilen Metrowin Tower projesi 6 ay sonra teslim edilecek. Proje, 18 katlı tek bloktan oluşuyor.

Metropolist Yapı Metrowin Tower!

Toplamda 92 ofiten meydana gelen ve İstanbul Anadolu Yakası Pendik 'te konumlandırılan Metropolist Yapı Metrowin Tower projesi 18 katlı tek bloktan oluşuyor. Projede teslimlerin 2014 yılı içinde yapılması planlanıyor.

Metropolist Yapı Metrowin Tower fiyat!

Metropolist Yapı Metrowin Tower fiyat bilgisi satış ofisinde öğreniliyor. 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Metrowin Tower kapsamında 92 adet ofis yer alıyor...

pendik metrowin tower satış Haberi

pendik metrowin tower satış

Metropolist Yapı imzasıyla Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen Metrowin Tower 18 katlı tek blok halinde yükseliyor. 


8 bin metrekarenin ofislere ayrıldığı Metrowin Tower'da ofisler ve mağazalar bulunuyor. Metropolist Yapı Metrowin Tower ödemeleri haberimiz içinde yer alıyor.


Pendik Metrowin kapsamındaki ofislerin alanları 65 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiyor. Projede metrekare birim olarak 3 bin 600 liradan başlangıç gösteriyor. 


Metropolist Yapı Metrowin Tower ödemeleri:


Metropolist Yapı Metrowin Tower ödemeleri kapsamında yüzde 25 oranında peşinat veriliyor ve geri kalan tutar banka kredisiyle vadelendiriliyor. Proje 15 ay sonra tamamlanacak. 


Telefon: +90 (216) 680 17 00 

Web Adresi: www.metrowin.com.tr

Ceren...