27 / 04 / 2024

pendik Otoworld Asya nerede

pendik Otoworld Asya nerede

Otoworld Asya kiralık dükkan fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. Dükkan alanlarının 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değiştiği proje 95 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Oto World Asya Pendik satılık dükkan!

Satış süreci devam eden Oto World Asya Pendik satılık dükkan fiyatları 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Otoworld Asya kiralık dükkan!

Otoworld Asya kiralık dükkan fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. Dükkan alanlarının 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değiştiği proje 95 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Pendik Oto World Asya fiyatları!

Oto World Asya projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 270 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje Has Şirketler Grubu imzası ile inşa ediliyor. İşte Pendik Oto World Asya fiyatları...

Has İnşaat Oto World Asya fiyat!

Oto World Asya projesi konum olarak Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, E-5 otoyoluna 6 kilometre ve TEM otoyoluna 3 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya fiyat listesi...

Oto World Asya satış ofisi telefon!

Oto World Asya satış ofisi telefon numarası 216 392 22 22 olarak belirlendi. Satış süreci devam eden projede İstanbul Anadolu Yakası Pendik'e bağlı Kurtköy'de inşa ediliyor.

Oto World Asya Pendik teslimleri ne zaman?

Toplamda 22 bin 275 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Oto World Asya 'da yer alan dükkanların fiyatları 790 bin TL'den başlıyor. Peki Oto World Asya Pendik teslimleri ne zaman?

Pendik Oto World Asya kiralık!

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya projesi toplam 365 adet oto galeriden meydana geliyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya dükkan fiyatları...

Oto World Asya Kurtköy satış fiyatları!

Oto World Asya projesi TEM otoyoluna 3 kilometre, E-5 otoyoluna 6 kilometre ve Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Peki Oto World Asya Kurtköy satış fiyatları ne kadar?

Pendik Oto World Asya teslimleri ne zaman?

Oto World Asya 170 milyon TL yatırım bedeline sahip. Satış sürecinin devam ettiği ve kiralık sürecinin de başladığı Pendik Oto World Asya teslimleri ne zaman?

Oto World Asya Kurtköy iletişim bilgileri!

Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre,E-5 otoyoluna 6 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen Oto World Asya projesi Has Şirketler Grubu imzası taşıyor. Oto World Asya Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Oto World Asya Pendik kiralık!

Toplam 365 tane oto galeriden meydana gelen Oto World Asya'da yer alan dükkanların alanları 200 metrekareden başlıyor, 600 metrekareye kadar yükseliyor. İşte Oto World Asya Pendik kiralık daire fiyatları...

Önal Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Önal Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ekrem Önal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Pendik, Güllü Bağlar Mahallesi'nde kuruldu.

Pendik Oto World Asya ödemeleri!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yer alan Kurtköy bölgesinde inşa edilen Oto World Asya projesi 170 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. İşte Pendik Oto World Asya ödemeleri...

pendik Otoworld Asya nerede Haberi

pendik Otoworld Asya nerede

Otoworld Asya projesinde kiralamalar ve satışlar devam ediyor. Pendik - Kurtköy'de hayata geçirilen proje Has Şirketler Grubu imzası ile yükseliyor. 


Otoworld Asya projesinde yer alan dükkanların alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor ve projede toplam 365 adet mağaza yer alıyor. 


Otoworld Asya kiralık dükkan

Otoworld Asya kiralık dükkan fiyatları 4 bin TL ile 5 bin TL arasında, satılık dükkan fiyatları 790 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor. 


Bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Otoworld Asya projesi 95 bin metrekare inşaat alanı üzerinde, 22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Has Şirketler Grubu Otoworld Asya projesin E-5 otoyoluna 6 kilometre ve TEM otoyoluna 3 kilometre, Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre mesafede yükseliyor. 


Oto World Asya nerede?

Adres: Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri,...