23 / 04 / 2024

Pendorya AVM uzman kuruluş raporu

Pendorya AVM uzman kuruluş raporu

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) uzman kuruluş raporunda yer alan projeksiyonlara ilişkin açıklama yaptı.

Pendorya AVM 1 yılda yüzde 75,6 değer kazandı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Pendorya AVM'nin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. Peki Pendorya AVM'nin 2023 yılı değeri ne kadar oldu?

Pendorya AVM'nin 2023 değeri belli oldu!

TSKB GYO Pendorya AVM'nin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. Peki Pendorya AVM'nin 2023 değeri ne kadar oldu?

Pendorya AVM'nin değeri açıklandı! 1 yılda 2 kattan fazla değerlendi!

Pendorya AVM'nin 2022 değeri resmen belli oldu. Peki Pendorya AVM'nin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Pendorya AVM'nin 2021'deki kira değeri ne oldu?

TSKB GYO portföyünde yer alan gayrimenkullerden 2021 yılı dönemi Pendorya Alışveriş Merkezi için alınan ekspertiz kira bedeli KDV hariç 10 milyon 7 bin TL, kira geliri toplamı ise KDV hariç 6 milyon 3 bin TL  değerinde gerçekleşti. 

Pendorya AVM'nin piyasa değeri ne kadar? 

2009 yılında hizmete açılan Pendorya AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklatıyor. Pendorya AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte tüm detaylar...

Pendorya AVM'nin 2020 kira geliri 4,6 milyon TL!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından Pendorya Alışveriş Merkezi için takdir edilen 2020 yılı ekspertiz kira bedeli KDV hariç yıllık 10,3 milyon TL olup, 2020 yılı sonunda elde edilen kira gelirleri toplamı KDV hariç 4,6 milyon TL oldu.

Pendorya AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

2009 yılında hizmete açılan Pendorya AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklatıyor. Pendorya AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte tüm detaylar...

Pendorya AVM'de kira bedellerine yüzde 25 indirim yapılacak!

TSKB GYO'nun portföyünde yer alan Pendorya Alışveriş Merkezi'nde, kiracıların normalleşme sürecindeki faaliyetlerine destek olunmasını teminen Ağustos 2020 dönemine ilişkin sabit kira bedellerine yüzde 25 oranında indirim uygulanmasına karar verildi.

TSKB GYO'dan Pendorya AVM'de kira bedellerine yüzde 40 indirim!

TSKB GYO'nun portföyünde yer alan Pendorya Alışveriş Merkezi'nde, kiracıların normalleşme sürecindeki faaliyetlerine destek olunmasını teminen Temmuz 2020 dönemine ilişkin sabit kira bedellerine yüzde 40 oranında indirim uygulanması kararlaştırıldı.

Pendorya AVM'da Mayıs ayı kiraları alınmayacak!

TSKB GYO portföyünde yer alan ve kısmen kiracıların faaliyete geçmeye başladığı Pendorya Alışveriş merkezinde, kiracılardan Mayıs 2020 dönemine ilişkin kira bedeli alınmaması kararlaştırıldı. 

TSKB GYO, Pendorya AVM'deki mağazalardan kira almayacak!

TSKB GYO, Pendorya AVM'de bulunan ve koronavirüs nedeniyle faaliyetlerini durduran mağazalardan martta kapalı oldukları süre ve nisan ayı için kira bedeli almayacağını açıkladı.

Pendorya AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

2009 yılında hizmete açılan ve yıllık ziyaretçi hedefi olan Pendorya AVM'nin piyasa değeri, bir çok AVM'nin gerisinde kaldı. Peki Pendorya AVM'nin piyasa değeri ne kadar? 

TSKB GYO Pendorya AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Pendik İlçesi, Doğu Mahallesi, 105 pafta, 11425 ada ve 8 no'lu Parselde yer alan Pendorya Alışveriş Merkezi değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Pendorya AVM uzman kuruluş raporu Haberi

Pendorya AVM uzman kuruluş raporu

Uzman Kuruluş Raporu'nda Pendorya AVM için yapılan projeksiyon dahilinde kira geliri artış oranının yüzde 39 olacağı tahmin edildi. Ancak, konjonktürel gelişmelere bağlı olarak, Pendorya AVM kira geliri artış oranının 2018 yılı için yaklaşık yüzde 20 olacağı tahmin ediliyor.

TSKB GYO'nun KAP açıklaması: 
İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin vazgeçilen birleşme işlemi kapsamında hazırlanmış ve 13.06.2017 tarihinde KAP'ta açıklanmış olan Uzman Kuruluş Raporu'nda Pendorya Alışveriş Merkezi (Pendorya AVM) için yapılan projeksiyon dahilinde kira geliri artış oranının %39 olacağı tahmin edilmiştir. Ancak, konjonktürel gelişmelere bağlı olarak, Pendorya AVM kira geliri artış oranının 2018 yılı için yaklaşık %20 olacağı tahmin...