25 / 04 / 2024

Peninsula Grup oteli

Peninsula Grup oteli

Merkezi Kuşadası’nda bulunan Peninsula Grubu, Sürmeli oteller zincirinin Kuşadası-Selçuk sınırındaki Pamucak sahilinde bulunan Sürmeli Efes Oteli’ni satın aldı.

Titanic Grup'un yeni oteli 2021'de açılacak!

Titanic Grup, bugün, İstanbul’da 6, Antalya’da 3, Bodrum’da 1, Berlin'de 3 olmak üzere toplam 13 oteliyle faaliyetlerini yürütüyor. 4 bin 272 oda ve 9 bin 517 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük turizm gruplarından olan Titanic, 5 bini aşkın çalışanıyla da önemli bir istihdam yaratıyor...

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Orjin Grup Bebek Oteli kiralamaktan vazgeçti!

Orjin Grup’un ortağı Zafer Yıldırım, Bebek Otel’i 20 yıllığına kiralama düşüncesinden vazgeçti. Yıldırım, “Boğaziçi öngörünümü nedeniyle yatırımın önünde ciddi bir bürokrasi var. Çok uzun sürecekti, o kadar süreye sabrım yok” diyor.

Taşkent'te kurulacak turizm bölgesi Demir Grup'a emanet!

Özbekistan' Taşkent'te bulunan Çarsu Oteli ile çevresindeki araziyi kapsayan turizm bölgesi Demir Grup tarafından değerlendirilecek.

Angel’s Peninsula Oteli 230 milyon Euro’dan satışa çıkarıldı!

Marmaris’teki, Koza - İpek Grubu’na ait olan ve bir süre önce el konularak kayyum atandıktan sonra adı ’Otel Angel’s Marmaris’ olarak değiştirilen Angel’s Peninsula Oteli, bir gayrimenkul şirketi aracılığıyla 230 milyon Euro’ya internetten satışa çıkarıldı.

Ortadoğu Grup, Türkiye için Türk Lirası dedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Dövizlerinizi Türk lirasına çevirin' çağrısı üzerine Türkiye ekonomisine destek vermek isteyen Ortadoğu Grup, Türkiye'nin en büyük aile oteli Wome Deluxe'te, sadece Türk lirası ile satış yapacağını açıkladı.

Ceylan Karavil Park'ın 2 oteli 2017'de açılacak!

Ceylan Grup ve Karavil Grup ortaklığıyla gerçekleştirilen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park'ın, üç yıldızlı oteli 2017 yılı mart ayında faaliyete geçecek.

TS Grup, Trabzon Yeşilyurt Oteli'ni restore ettirecek!

Trabzon’da 26 Milyonluk yatırımı ile dikkat çeken TS Grup, bir yandan yatırımlarına devam ederken bir taraftan da, şehrin öncelikleri sıralamasında yer alan turizm alanında yeni projelerini hayat geçirmenin planlarını yapıyor.

Angel's Peninsula Marmaris oteli kiralanıyor!

Yönetimine mahkeme kararıyla kayyum atanan Koza-İpek Holding’e ait Marmariste’ki beş yıldızlı lüks otelin kiraya verilmesi kararlaştırıldı

Turanlar Grup'tan İstanbul'a 2 yeni otel!

Turanlar Grup; turizm sektörüne yatırım yapmaya devam ediyor. Grup 2015 yılında turizm sektöründe yaşanan gerilemeye karşın 25 milyon euroluk bir yatırımla İstanbul’da yapacakları 2 şehir oteli kazandıracak.

Dünyanın en lüks oteli Peninsula İstanbul'da açılacak!

Dünyanın en lüks oteli Peninsula İstanbul'da açılacak. Peki, üç yıl sürecek inşaatın sonunda neler olacak? Bölgede kruvaziyer gemilere yönelik yeni terminal, eskisinin iki katından daha büyük olacak.

Ortadoğu Grup kentsel dönüşüme giriyor!

Ortadoğu Grup, 150 milyon TL’lik yatırımla yeni aile oteli ‘Wome Deluxe’ü hizmete sundu. Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, önümüzdeki yıl dört büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeyi planladıklarını açıkladı.

Irmak Grup Küçükçekmece Kervan Saray'ı yeniden inşa edecek!

Başakşehir’de 650 konutluk proje yapan Irmak Grup, Küçükçekmece Gölü yanında bulunan tarihi Kervan Saray’ı yeniden inşa edecek. Saray yapıldıktan sonra iş oteli olarak kullanılacak.

Peninsula Grup oteli Haberi

Peninsula Grup oteli

Merkezi Kuşadası’nda bulunan Peninsula Grubu, Sürmeli oteller zincirinin Kuşadası-Selçuk sınırındaki Pamucak sahilinde bulunan Sürmeli Efes Oteli’ni satın aldı.


Bu satın alma işleminin ardından tur operatörü olarak hizmet veren Peninsula Turizm’in otel sayısı 9’a, yatak kapasitesi sayısı ise 5 bin 500’e çıktı. Efes Antik Kenti’ne 5 kilometre uzaklıkta, denize sıfır konumdaki 434 odalı Sürmeli Efes Otel’i alan Peninsula Grubu’nun Kuşadalı Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bağcı, tesisin isminin ’Palm Wings Beach Resort & SPA-Ephesus’ olarak değiştirileceğini açıkladı.


Peninsula Grubu’nun sahibi turizm yatırımcısı ve işadamı Tevfik Bağcı, Sürmeli Efes Oteli’nin satın alma işleminin tamamlandığını belirterek, "Peninsula Grubu olarak Kuşadası ve bu bölge bizim evimiz, yatırımlarımızın çoğunu bu bölgeye yaptık. Grubumuzun bölgedeki otel yatırımları devam ediyor. 2013 yılında işletmeye açtığımız Palm Wings Beach Resort &...