26 / 04 / 2024

Peninsula Grup Sürmeli Efes Oteli satın mı aldı

Peninsula Grup Sürmeli Efes Oteli satın mı aldı

Merkezi Kuşadası’nda bulunan Peninsula Grubu, Sürmeli oteller zincirinin Kuşadası-Selçuk sınırındaki Pamucak sahilinde bulunan Sürmeli Efes Oteli’ni satın aldı.

Tescilli güzel konut sahibi ile davalık oldu! Satılık ilanını söktü, villayı kötüledi...

2013 Türkiye Best Model'de ikinci seçilen oyuncu Deniz Özde Sürmeli, Ankara'da işlettiği anaokulunun mülk sahibi ile davalık oldu. 

TÜROB açıkladı! Türkiye'de zincir ve grup otel sayısı 67’ye kadar çıktı! 21'i ise yabancı grupların!

Otel zincir ve gruplarının Türkiye'ye turizm pazarına olan ilgisi artarak devam ediyor. Buna göre, Türkiye'de 46’sı yerli, 21’i yabancı olan zincir ve grup otellerdeki oda sayısı kapasitesi 157 bine çıktı.

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Köse, Ümit Erdoğdu, Tarkan Özenci, Mehmet Çağrı Özaltın, Kutlugün Sürmeli ve Volkan Demirci ortaklığında kuruldu.

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 

İstanbul'un güçlendirilmesi için 104 yıla ve 465 milyar dolara ihtiyaç var!

İBB Meclisi İYİ Parti Grup Sözcüsü ve İBB Başkanı aday adayı Dr. Suat Sarı, İstanbul'da beklenen olası depreme değinerek, çarpıcı rakamlar paylaştı. Sarı, güçlendirme maliyetini ve süresini açıkladı. 

MESS Grup toplu iş sözleşmesi öncesinde çalışanlarına avans ödeyecek

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS), hali hazırda grup toplu iş sözleşmesi kapsamında işçilerin talebini olumlu değerlendirerek, çalışanlara tarihinde ilk kez avans ödenmesine karar verdi.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sönmez tarafından kuruldu.

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

S Grup İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Grup İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Keos tarafından kuruldu.

S Grup Proje Danışmanlık Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Grup Proje Danışmanlık Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kötek tarafından kuruldu.

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Seyit Ayaydın tarafından kuruldu. 

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sürmeli tarafından kuruldu.

Peninsula Grup Sürmeli Efes Oteli satın mı aldı Haberi

Peninsula Grup Sürmeli Efes Oteli satın mı aldı

Merkezi Kuşadası’nda bulunan Peninsula Grubu, Sürmeli oteller zincirinin Kuşadası-Selçuk sınırındaki Pamucak sahilinde bulunan Sürmeli Efes Oteli’ni satın aldı.


Bu satın alma işleminin ardından tur operatörü olarak hizmet veren Peninsula Turizm’in otel sayısı 9’a, yatak kapasitesi sayısı ise 5 bin 500’e çıktı. Efes Antik Kenti’ne 5 kilometre uzaklıkta, denize sıfır konumdaki 434 odalı Sürmeli Efes Otel’i alan Peninsula Grubu’nun Kuşadalı Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bağcı, tesisin isminin ’Palm Wings Beach Resort & SPA-Ephesus’ olarak değiştirileceğini açıkladı.


Peninsula Grubu’nun sahibi turizm yatırımcısı ve işadamı Tevfik Bağcı, Sürmeli Efes Oteli’nin satın alma işleminin tamamlandığını belirterek, "Peninsula Grubu olarak Kuşadası ve bu bölge bizim evimiz, yatırımlarımızın çoğunu bu bölgeye yaptık. Grubumuzun bölgedeki otel yatırımları devam ediyor. 2013 yılında işletmeye açtığımız Palm Wings Beach Resort &...