26 / 04 / 2024

Peninsula

Peninsula

İstanbul Salıpazarı rıhtımı ve çevresinde yapılacak Galataport projesine Hong Kong merkezli Peninsula oteli geliyor. Söz konusu projenin bedeli 300 milyon euro olacak. İşte projenin ayrıntıları...

Ferit Şahenk Asyalı ortakla 900 milyona otel açacak!

Asya'nın lüks otel markası Peninsula, Ferit Şahenk ve Serdar Bilgili ile 900 milyon liraya otel yatırımı yapacak. Otel Salıpazarı Projesi'nde yer alacak. İşte projenin ayrıntıları...

İngiltere Investments, Greenwich Peninsula Projesi'ni İstanbul'da yatırımcılara tanıtacak!

İngiltere Investments gayrimenkul danışmanlık firması, Knight Dragon'un "Greenwich Peninsula Projesi'nin Türkiye lansmanını 4-5 Kasım tarihlerinde İstanbul’da yapacağını duyurdu.

Galataport Ekim ayı sonunda kapılarını açıyor!

Peninsula’nın yanı sıra Paket Postanesi, ofis ve AVM alanı ile 1.7 milyar dolarlık yatırım değeri olan Galataport, Ekim'in sonunda kapılarını açıyor. 200 sene sonra halkın ziyaretine açılacak olan limanda perakende ve restoran alanlarında doluluk oranı yüzde 80’i geçti.

D Maris Hotel Lobi Teras Bar projesine Yoo Mimarlık imzası!

YOO Mimarlık özel ve seçkin projelerden bir yenisine daha imza attı. D Maris Bay Datça Peninsula içinde yer alan Suit odalar, Manos, La Guerite ve Maris Kitchen projelerinden sonra Lobi ve Teras alanı YOO Mimarlık tarafından tasarlandı.

Galataport'un bölgesinde yatırımlar hızlandı!

İstanbul'un yüzük taşı projelerinden biri olan Galataport'un yapılacağı bölgedeki yatırımlar hızla devam ediyor. Bu yıl içinde Kruvaziyer gemilerin yanaşacağı limanın ve Dünyanın en önemli markalarından Peninsula Otel'in açılışı gerçekleştirilecek...

Lüks otel zincirleri Türkiye'yi sevdi!

Türkiye, İstanbul başta olmak üzere Bodrum, İzmir, Kapadokya gibi turizm bölgelerinde uluslararası lüks markaların yatırım markajına girdi. 2019'da açılan Sofitel'in yanı sıra bu yıl da Peninsula ve Mandarin gibi lüks markalar İstanbul'da faaliyete geçecek...

Galataport’a 300 milyon Euro’luk otel yatırımı!

Peninsula Hotels Galataport'a 300 milyon Euro'luk otel yatırımı yapacak. Doğuş Grubu ve Peninsula Hotels ortaklık için imzaları attı.

Galataport'a Peninsula Otel geliyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Vahap Munyar bugünkü yazısında Galataport’a 225 milyon dolarlık yatırımla Peninsula Otel’in geleceğini açıkladı.

Peninsula Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Peninsula Emlak Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu, Essa Mohammeda Kaldarı, Kamal Ismail Mohamed Hegazy, Ahmet Ergin ve Güven Kuzu ortaklığında kuruldu. 

İzmir'e Peninsula Hotel Ephesus geliyor!

Bazmer Turizm ve Otelcilik İşletmeleri A.Ş., İzmir'de 5 Yıldızlı otel inşa etmeye hazırlanıyor..

Peninsula Gayrimenkul Turizm Tarım Limited Şirketi kuruldu!

Peninsula Gayrimenkul Turizm Tarım Limited Şirketi Kadır Çakırgöz tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Angel’s Peninsula Oteli 230 milyon Euro’dan satışa çıkarıldı!

Marmaris’teki, Koza - İpek Grubu’na ait olan ve bir süre önce el konularak kayyum atandıktan sonra adı ’Otel Angel’s Marmaris’ olarak değiştirilen Angel’s Peninsula Oteli, bir gayrimenkul şirketi aracılığıyla 230 milyon Euro’ya internetten satışa çıkarıldı.

Akın İpek’in Marmaris’teki otelinin arazisinde altın mı gömülü?

Marmaris'teki Angel's Peninsula Otel'e 9 Aralık 2015'te Adem Erdagöz'ü Genel Müdür olarak atadı. Daha sonra Erdagöz, 28 Kasım 2016'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir mektup yazarak otel arazisinde 96 ton altın gömülü olduğunu öne sürdü.

Angel’s Marmaris Oteli'nin arazisinde arama yapılıyor!

FETÖ’nün kasası olduğu iddia edilen Koza-İpek Grubu’nun kayyum atanan Marmaris’teki "Angel’s Peninsula" adlı otelinin arazisinde Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü (TKİ) ekip ve ekipmanlarının da yardımıyla arama yapılıyor.

Peninsula Haberi

Peninsula

Peninsula Istanbul Holdings AG ve Salıpazarı Liman İşletmeciliği ve Yatırımları AŞ ortak girişim kurmak için Rekabet Kurumu’na başvuruda bulundu. 


Söz konusu şirketler kuruma, İstanbul Salıpazarı Liman Sahası’nda yer alacak İstanbulport Projesi’nin lüks otel bölümünün geliştirilip, The Hongkong and Shanghai Hotels Limited veya iştiraklerinden biri tarafından işletilmesi ve yönetimi için ortak girişim kurma başvurusu yaptı. 


Asya’nın lüks otel markası Peninsula’nın sahibi The Hongkong and Shanghai Hotels Limited (HSH) şirketinin bu yılın ilk 6 aylık döneme ait faaliyet raporundaki bilgiye göre, söz konusu projenin bedeli 300 milyon euro olacak. Bunun 150 milyon euro’su HSH tarafından karşılanacak. 1928’de kurulan lüks otel zinciri Peninsula otelleri Hong Kong, Şangay, Tokyo, Pekin, New York, Chicago, Beverly Hills, Bangkok, Manila, Paris ve Londra’da faaliyet gösteriyor. 


Galataport olarak bilinen ve...