04 / 05 / 2024

penta otomotiv inşaat iroko konakları

penta otomotiv inşaat iroko konakları

İroko Konakları 'nda fiyatlar 600 bin dolardan başlıyor, konut alıcılarını satış ofisinde sürpriz ödeme koşulları bekliyor

Ahlatçı Otomotiv İnşaat'tan Konya'ya 167 konut ve 94 ofislik yeni karma proje geliyor!

Ahlatçı Otomotiv İnşaat, Konya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Selçuklu'da yükselecek olan projede 88 dükkan, 167 konut ve 94 ofis yer alacak.

Öz Aslan İthalat İhracat Gıda Tarim Hayvancılık Otomotiv İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aslan Ithalat Ihracat Gida Tarim Hayvancilik Otomotiv Inşaat Yapi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özgüneş tarafından kuruldu. 

Baybars Grup Turizm Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baybars Grup Turizm Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ziver Turan tarafından kuruldu. 

Emrah Bayraktar Turizm Ve Seyahat Organizasyon Otomotiv İnşaat Çiçekçilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Bayraktar Turizm Ve Seyahat Organizasyon Otomotiv İnşaat Çiçekçilik Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Bayraktar tarafından kuruldu. 

Karot Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karot Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Egemen Öney tarafından kuruldu.

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Dabboul tarafından kuruldu.

Salcan Metal Plastik Otomotiv İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salcan Metal Plastik Otomotiv İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Bedir tarafından kuruldu. 

Ber Temizlik Maddeleri Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ber Temizlik Maddeleri Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar Ahi tarafından kuruldu. 

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Çaka ve Osman Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Mep Turizm Otomotiv İnşaat Tahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mep Turizm Otomotiv İnşaat Tahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Bilik ve Enes Bilik ortaklığında kuruldu.

Aljawhara Grup Otomotiv İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aljawhara Grup Otomotiv İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kseem Al Jamous ve Shadı Al Jamous ortaklığında kuruldu. 

Dzh Taahhüt Otomotiv İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dzh Taahhüt Otomotiv İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Arduç tarafından kuruldu. 

Aha Denizcilik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aha Denizcilik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Üneş ve Aşır Ufuk ortaklığında kuruldu. 

penta otomotiv inşaat iroko konakları Haberi

penta otomotiv inşaat iroko konakları

Zekeriyaköy'de Penta Otomotiv ve İnşaat tarafından inşa edilen İroko Konakları 2 bin 920 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede;  3+1, 4+1 ve 5+1 konut alternatifleri bulunuyor.



Kilyos Caddesi'ne 30 metre uzaklıkta yükselen İroko Konakları 6 ikiz villadan meydana geliyor. Projede yer alan 3+1 ve 4+1 daireler 225 metrekare, 5+1 daireler ise 275 metrekare alana sahip.


İroko Konakları 'nda yer alan villaların fiyatları 600 bin dolardan başlıyor, 800 bin dolara kadar yükseliyor. Proje bünyesinde konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde 18 ay 0 faiz imkanından yararlanabiliyor ya da banka kredisi kullanabiliyor.



Zekeriyaköy İroko Konakları 'nda; otopark, kamera sistemi, yüzme havuzu, güvenlik ve bahçe bulunuyor. Keçe yünü yalıtımın, akıllı bina sisteminin, su deposunun  ve uzaktan kumanda ile ayarlanabilen panjurların mevcut olduğu İroko Konakları'ndan...