20 / 04 / 2024

perakendecilerin 2017 hedefleri

perakendecilerin 2017 hedefleri

Popüler tatil bölgeleri günümüzde dört mevsim yaşanır hale gelmeye başladı. Bu bölgelerdeki potansiyeli gören perakendeciler tatil beldelerinde olan mağazalarını çoğaltmaya başladılar. İşte ünlü mağazaların 2017 mağaza hedefleri...

Limak 2017'de dolar bazında yüzde 20 büyüyecek!

Türkiye’nin en büyüklerinden biri olan Limak Holding'in radarında 2017’de de özelleştirme ve devlet ihalelerinin yanı sıra organik ve inorganik büyüme fırsatları da var. Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, 2017’de de dolar bazında yüzde 20 büyüme hedefleri olduğunu söyledi.

2017 Yılı Yatırım Programı belli oldu!

Yatırım hedefleri doğrultusunda hazırlanan "2017 Yılı Yatırım Programı"nda proje tutarı 636 milyar lira, 2016 sonu kümülatif harcaması 251 milyar lira, 2017 ödeneği 80 milyar lira olan 3 bin 42 proje yer aldı.

İnşaat sektörü 2017'de krize meydan okuyacak!

Ekonomide durgunluk ve yükselen döviz kurlarına rağmen, ekonominin lokomotifi konumundaki inşaat sektörü 2017 yılında krize meydan okumaya hazırlanıyor. Büyük üreticilerin 2017 yılma ilişkin açıklama ve hedefleri, ekonominin geleceğine ilişkin umut veriyor.

İşte perakendecilerin 2017'de açmayı planladıkları mağaza sayısı!

Popüler tatil bölgeleri günümüzde dört mevsim yaşanır hale gelmeye başladı. Bu bölgelerdeki potansiyeli gören perakendeciler tatil beldelerinde olan mağazalarını çoğaltmaya başladılar. İşte ünlü mağazaların 2017 mağaza hedefleri...

Malatya Arena Stadı 2017'de teslim edilecek!

Malatya Arena için yeni ihale süreci başlatıldı.Statta çalışmalar tamamen dururken, şantiyede sadece güvenlik görevlisinin bulunduğu belirtildi. Malatya Arena Stadı’nın teslim edilme tarihinin de 2017 olarak değiştirildiği öğrenildi.

Çorlu Hükümet Konağı 2017'de açılacak!

Çorlu'da Alipaşa Mahallesi Taşkent Caddesi üzerinde yapımına başlanan yeni hükümet konağının inşaatı sürüyor. Mart ayında Detay İnşaat tarafından yapımına başlanan Çorlu Hükümet Konağı'nın 2017'de açılması planlanıyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde teslimler Ağustos 2017'de!

Mayra ve Tanışlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Kirazlı Koru Evleri İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Ağaoğlu My Newwork projesinde teslimler 2017'de!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ofis alanları 106 ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İstanbul Ataşehir'de yükselen My Newwork'te teslimlerin Mart 2017'de yapılması planlanıyor.

Epique Island projesinde yaşam 2017'de başlıyor!

Aksoy Holding'in Bodrum Tilkicik Koyu'nda hayata geçireceği Epique Island projesinde 75 villa, marina, butik otel yer alıyor. Adada yaşamın 2017 yazında başlaması planlanıyor.

BESOB Sanayi Sitesi 2017’de tamamlanacak!

Bursa’nın en büyük kentsel dönüşümü projesi konumunda ki Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Sanayi Sitesi 2017’de tamamlanacak.

Burçkale Şile Green Village 2'de teslimler 2017 Mayıs'ta!

Burçkale Yapı tarafından hayata geçirilen Green Village 2 Şile projesinde teslimlerin 2017 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.Projede 142 konut bulunuyor.

Bursa BESOB Sanayi Sitesi 2017'de tamamlanacak!

Kestel'in Çataltepe Bölgesi'nde 2011'de yapımına başlanan ancak inşaatı çeşitli sebeplerle kesintiye uğrayan BESOB Sanayi Sitesi'nde yeniden harekete geçildi. Yaklaşık 1 milyar TL maliyetli projenin 2017'de tamamlanması planlanıyor.

Royal İstanbul Projesi 2017'de teslim edilecek!

3 bine yakın ünitenin planlandığı Royal istanbul projesinde 1000 kadar daire olacak. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 dairelerin yer alacağı Royal İstanbul projesinde daireler 2017 yılının sonunda teslim edilecek.

perakendecilerin 2017 hedefleri Haberi

perakendecilerin 2017 hedefleri



Borum, Kaş, Kuşadası, Marmaris gibi popüler tatil beldeleri perakendecilerin de markajına girdi. Mado’dan Damat’a, Tekzen’den Koton’a kadar pek çok şirket tatil beldelerinde uygun mağaza bulmak için fırsat kolluyor.



Bazı perakendeciler ise bu bölgelere özel konseptler geliştirerek büyümeyi tercih ediyor. Şirketler, yazın düşen cirolarını buralarda büyüyerek dengeliyor. Büyük şehirlerden kaçıp bir Ege kasabasında yaşama fikri pek çok metropol insanının, hayallerini süslüyor.



Son yıllarda bu hayalini gerçekleştirenlerin sayısı azımsanamayacak kadar çok. Dolayısıyla popüler tatil bölgeleri günümüzde dört mevsim yaşanır hale gelmeye başladı. Bu bölgelerdeki potansiyeli gören perakendeciler tatil beldelerini markaja aldı. Müşterilerine şehirlerde olduğu kadar tatil bölgelerinde de yakın olmayı hedefleyen perakendeciler artık Bodrum, Kuşadası, Kaş, Kalkan, Marmaris gibi küçük tatil beldelerinde de mağazalaşıyor.



Perakendeciler özellikle yaz aylarında şehirde düşen cirolarını tatil bölgelerindeki satışlarla...