23 / 04 / 2024

perla vista projesi

perla vista projesi

Gül İnşaat'ın Beykent'te yapımına başladığı 40 milyon dolar büyüklüğündeki Perla Vista projesinde isteyen rezidans konforunda ev, isteyen home-ofis (ev-ofis) sahibi olabilecek.

Viva Perla Projesi nerede? Viva Perla projesinde kaç konut var?

Tarhan İnşaat imzasıyla inşa edilen Viva Perla Projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Viva Perla Projesi nerede? Viva Perla projesinde kaç konut var? İşte detaylar...

Arsago, Köyüm İzmir Vista projesinin lansmanını yaptı!

Arsago, İzmir’deki yeni projesi Köyüm İzmir Vista'nı düzenlediği lansmanda tanıttı. Arsago imsası taşıyan Köyüm İzmir Vista, doğayla iç içe, sakin bir yaşamı tercih edenlere için çeşitli fırsatlar sunuyor.

Zeray Perla 1. Etap'ta teslimler başladı!

Zeray Perla doğayla iç içe bir hayat isteyen vatandaşlar için bahçe dubleksleriyle özel bahçe ayrıcalığı sağlıyor. Peki Zeray Perla projesi nere yükselecek?

Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecan yarattı!

Çinli Wanda Group'un, yurt dışında açtığı ilk oteli Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecana neden oldu. Wanda Hotels - Resorts'un Çin'deki en güçlü turizm girişimi Wanda Vista'nın ilk yurt dışı projesi otel endüstrisinin geleceğine de umut oldu.

Wanda Vista İstanbul açıldı!

Wanda Hotels - Resorts'un ilk yurt dışı yönetim oteli olan Wanda Vista İstanbul'un rezidansları 7 Ağustos tarihinde açıldı. Wanda Vista'nın ilk açık deniz yönetim projesi olan Wanda Vista İstanbul, aynı zamanda Batı dünyasına "Pure Oriental Delight" konseptini getiren ilk proje olma özelliğinde.

İş GYO İzmir Ege Perla kira değerleme raporu!

İş GYO'nun İzmir Ege Perla projesi kira değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

İzmir Ege Perla Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 296 pafta, 3324 ada, 106 No'lu parselde yer alan Ege Perla'ya ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

İzmir Ege Perla 2018 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Ege Perla projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kartal Propa Vista ev fiyatları!

Propa Vista projesi Propa İnşaat tarafından Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Kartal Propa Vista ev fiyatları 380 bin TL'den başlıyor.

Toya Vista'daki okul neden yapılmadı?

Toya Yapı'nın Avcılar'da hayata geçirdiği Toya Vista projesi yaklaşık 2 yıl önce tamamlandı ve yaşam başladı. Proje planında dairelerin dışında bir de okul bulunuyordu ancak okul hala yapılmadı.

2017 Propa Vista Kartal fiyat listesi! İste ödeme planı!

Propa İnşaat imzası taşıyan Propa Vista projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da E-5 metro durağının yanında yükseliyor. İşte 2017 Propa Vista Kartal fiyat listesi! İste ödeme planı...

Propa Vista Kartal'da 30 ay sıfır faiz imkanı!

Propa Vista projesi Propa İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. Propa Vista projesinde cazip ödeme seçenekleri sunuluyor...

perla vista projesi Haberi

perla vista projesi


 


Limuzin, araç kiralama, alışveriş yardımcısı ve valet park gibi hizmetler sunan projede, 70 metrekare bir oda bir salon dairelerin fiyatı 105 bin dolardan başlıyor.


Gül İnşaat'ın Beykent'te yapımına başladığı 40 milyon dolar büyüklüğündeki Perla Vista (İnciyi görmek) projesinde isteyen rezidans konforunda ev, isteyen home-ofis (ev-ofis) sahibi olabilecek. 24 saat resepsiyon, limuzin, araç kiralama, uyandırma, mesaj, telefon servisi, her türlü rezervasyon, alışveriş yardımcısı, gazete servisi, oda servisi, house keeping (temizlik), catering (yemek), valet ve Türk hamamı gibi çeşitli hizmetlerin sunulduğu projede fiyatlar 105 bin dolardan başlıyor. Gül İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Çetin Gül, çok iddialı oldukları Perla Vista projesiyle ilgili sorularımızı yanıtladı.


Perla Vista projesini genel özellikleriyle anlatır...