29 / 03 / 2024

Perlit madeni ses yalıtımı

Perlit madeni ses yalıtımı

Son yıllarda yalıtım malzemelerinde yaygın olarak kullanılan perlit madeni, inşaat sektörüne damgasını vurdu. Bina yapımında şap ve sıvada kullanılan perlit madeni ile binalar yapım aşamasındayken izole ediliyor.

İbrahim Tatlıses, Tatlıses Konakları'ndan çocuklarına 7 daire verecek!

İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses, yeni yaptırdığı 60 dairelik Tatlıses Konakları'ndan çocuklarına birer daire vereceğini açıkladı. Tatlıses inşaatın sona geldiğini açıkladı.

Mahmutbey'deki İbrahim Tatlıses üst geçidi yıkılıyor!

İstanbul'da İbrahim Tatlıses üst geçidinin yıkılıp yerine yapılan Mahmutbey yolu üzeri yaya üst geçidi çalışması kapsamında, 0-3 Otoyolu'nun Ankara istikametinde köprü ayağı montaj çalışması yapılacağı açıklandı.

Bina inşaatlarına ses izolasyonu şartı getiriliyor!

Gürültü kirliliğini önlemek amacıyla bina inşaatlarına ses izolasyonu şartı getiriliyor. Yeni yönetmelik taslağına göre; tesisat, duvar, döşeme, pencere gibi alanlarda kullanılacak tüm malzemelerde, yalıtım özelliği zorunlu olacak.

İdo Tatlıses, Eclipse Maslak'tan 1 milyon TL'ye daire aldı!

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo müzik dünyasındaki başarısıyla kendini ödüllendiriyor.Daha önce annesi Derya Tuna ile Zekeriyaköy'de villada yaşayan Tatlıses Maslak'a taşındı. İdo Eclipse Maslak'tan 1 milyon TL'ye daire aldı.

Akdağmadeni Kent Meydanı istimlak çalışmaları tamamlandı!

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Kent Meydanı projesinin istimlak çalışmalarının sonuncusunu da tamamladıklarını bildirdi. Daştan, 4 katlı binanın yıkılarak projeye dahil edilebilmesi için 402 bin TL istimlak bedeli ödendiğini söyledi.

Konut projelerinde ses yalıtımlı daireler öne çıkıyor!

İnşaat sektöründeki yoğun rekabet, rakiplerinin önüne geçmeye çalışan firmaları yeni arayışlara yöneltiyor. Bugün inşaat teknolojisi, ses yalıtımını neredeyse yüzde 100 sağlayacak noktaya ulaştı.

Perlit inşaatta yüzde 40 tasarruf sağlıyor!

İnşaat, tekstil, sanayi gibi birçok alanda kullanılan perlitin en az altın kadar değerli bir maden olduğunu belirten Erper Perlit Maden İşletmesi kurucusu Düzgün Ürün, perlit ile inşaatta çimento ve kireç tasarrufu sağlandığını kaydetti.

İbrahim Tatlıses, Tatlıses Konakları'nın son durumunu paylaştı!

İbrahim Tatlıses, bir yandan yeni bir albüm hazırlığını sürdürürken bir yandan da inşaat sektöründe faaliyet göstermeye devam ediyor. İbrahim Tatlıses inşaatı son hızla süren Tatlıses Konakları'yla ilgili yazdı.

Yozgat Akdağmadeni'ne 250 kişilik konferans salonu yapılıyor!

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, yapımı devam eden 250 kişilik konferans salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Daştan, "250 kişilik konferans ve sinema salonunun inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Yozgat Akdağmadeni YHT Tüneli'nde son durum!

Ankara-Yozgat-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının 5 bin 120 metre uzunluğundaki Akdağmadeni Yüksek Hızlı Tren Tüneli, 25 Şubat 2016 tarihinde yapılacak Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımı ile ışığa kavuşuyor.

Akdağmadeni Konferans Salonu'nun ihale süreci tamamlandı!

Akdağmadeni Eski Belediye Hizmet Binası yerine yapılacak olan Konferans ve Sinema salonu projesi için çalışmalar başladı. Akdağmadeni Belediyesi maliyeti 2 Milyon 800 Bin TL olan 250 kişilik çok amaçlı salon için ihale süreci tamamlandı.

Ankara 1071 Malazgirt Bulvarı'na ses duvarı yapılacak!

Büyükşehir, aykırı gösteriliyor. seslere rağmen rekor sürede tamamladığı Malazgirt Bulvarı'na araç sesini yok etmek için ses duvarı yapacak

İbrahim Tatlıses'in Erbil'de inşa edilen konutları yarım kaldı!

Sanatçı İbrahim Tatlıses’in, Iraklı ortağı ile Erbil’de inşa ettikleri konutlar yarım kaldı. Yüzlerce villa ve daireden oluşan dev proje Sudanlı bir bekçiye ‘emanet.’ Abdullah Harun isimli Sudanlı aylık 800 dolar maaş aldığını söylüyor.

Perlit madeni ses yalıtımı Haberi

Perlit madeni ses yalıtımı

Son yıllarda yalıtım malzemelerinde yaygın olarak kullanılan perlit madeni, inşaat sektörüne damgasını vurdu. Bina yapımında şap ve sıvada kullanılan perlit madeni ile ek bir yalıtım malzemesine gerek duyulmadan, binalar yapım aşamasındayken izole ediliyor. Isı ve ses yalıtımı yapan, yanmaz özellikteki, binanın statik ağırlığını düşüren perlit içerikli yapı malzemeleri ömür boyu kullanım garantisiyle hem inşaat sektöründeki yatınmcılara hem de hane sakinlerine avantaj sağlıyor. Persan Çatı-Cephe Yalıtım Sistemleri, yüksek avantaj sağlayan perlit madenini sıva ve şap ile harmanlayarak, maliyetleri yüzde 50 azaltacak ve enerji verimliliğini yüzde 50 artıracak ürünleri ile inşaat sektöründe zirveye çıktı. Termoşap ve Termosıva adı altında sektöre sunulan ürünler, eski ve yeni tüm binalarda kullanılabilme olanağı ile sektoıün öncelikli tercihi haline geldi. Firmanın Genel Müdürü Salih Ürün, Termoşap...