25 / 04 / 2024

Perlit madeni

Perlit madeni

Son yıllarda yalıtım malzemelerinde yaygın olarak kullanılan perlit madeni, inşaat sektörüne damgasını vurdu. Bina yapımında şap ve sıvada kullanılan perlit madeni ile binalar yapım aşamasındayken izole ediliyor.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Sorgun ve Akdağmadeni YHT gar binaları açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT hattına hizmet verecek olan Sorgun ve Akdağmadeni YHT garlarının tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini ve 13 Mart 2024 Çarşamba günü hizmete alınacağını açıkladı.

100 milyon adet madeni 5 lira tedavülde! Peki kağıt paranın yerini alır mı?

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı dolayısı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından basılan 100 milyon adet hatıra madeni 5 Türk Lirası'nın piyasadaki yerini aldığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Fubien İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fubien İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yaşar Marmara tarafından kuruldu.

Kompelas Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kompelas Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Akçalı tarafından kuruldu.

Mastel İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mastel İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Akçalı tarafından kuruldu.

Arv Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Arv Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Tuzla'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yaşar Marmara tarafından kuruldu.

Bto Nakliye Hafriyat İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Bto Nakliye Hafriyat İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Halil Tarık Bulut tarafından kuruldu.

Brand Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Brand Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Halil Tarık Bulut tarafından kuruldu.

34 yıl önce tedavülden kaldırılan 2.5 TL’lik madeni paralar geri geliyor

Darphane'de 34 sene öncesinde tedavülden kaldırılan 2.5 Türk Lira’lık madeni paralar yeniden basılacak. Verilen bilgi doğrultusunda hazırlıklarını tamamlayan Darphane, 2.5 Türk Lira’lık bozuk parayı basmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan onay bekliyor. İşte haberin ayrıntıları...

5 TL madeni para piyasaya sürüldü! Bir defaya mahsus 100 milyon adet basıldı!

Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak basılacak olan madeni 5 Türk Lirası ile ilgili tüm detaylar Resmi Gazete'de yayımlandı. Bir defaya mahsus 100 milyon adet basılacak. 

Cumhuriyet'in 100. yılına özel 5 TL'lik madeni hatıra parası basıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılına özel 5 TL madeni tedavül hatıra parası basıldığını açıkladı. Buna göre "5 Türk lirası" hatıra parası 29 Ekim'de yarın tedavüle sunulacağı kaydedildi.

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Perlit madeni Haberi

Perlit madeni

Son yıllarda yalıtım malzemelerinde yaygın olarak kullanılan perlit madeni, inşaat sektörüne damgasını vurdu. Bina yapımında şap ve sıvada kullanılan perlit madeni ile ek bir yalıtım malzemesine gerek duyulmadan, binalar yapım aşamasındayken izole ediliyor. Isı ve ses yalıtımı yapan, yanmaz özellikteki, binanın statik ağırlığını düşüren perlit içerikli yapı malzemeleri ömür boyu kullanım garantisiyle hem inşaat sektöründeki yatınmcılara hem de hane sakinlerine avantaj sağlıyor. Persan Çatı-Cephe Yalıtım Sistemleri, yüksek avantaj sağlayan perlit madenini sıva ve şap ile harmanlayarak, maliyetleri yüzde 50 azaltacak ve enerji verimliliğini yüzde 50 artıracak ürünleri ile inşaat sektöründe zirveye çıktı. Termoşap ve Termosıva adı altında sektöre sunulan ürünler, eski ve yeni tüm binalarda kullanılabilme olanağı ile sektoıün öncelikli tercihi haline geldi. Firmanın Genel Müdürü Salih Ürün, Termoşap...