23 / 04 / 2024

persan yalıtımda ne kadar tasarruf sağlıyor

persan yalıtımda ne kadar tasarruf sağlıyor

PERSAN Çatı, Cephe, Yalıtım Sistemleri, tarımdan gıdaya birçok sektörde kullanılan perlit madenini yalıtım malzemelerine uyarlıyor ve böylece ek yalıtım malzemesine ihtiyaç duyulmadan bina yalıtımında yüzde 50 tasarruf sağlanıyor.

Bauhaus inşaat yalıtım malzemeleri ne kadar? 24 Ocak 2023 fiyat listesi…

İnşaat ve ev malzemeleri satan Bauhaus yalıtım malzemeleri de satıyor. Bauhaus’ta yalıtım malzemeleri ne kadar? İşte 24 Ocak 2023 fiyat listesi….

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Yalıtım yaptırmadan önce okuyun! Yalıtım hakkında en çok sorulan 9 soru ve cevabı!

İzocam, "Isı yalıtımı zamanla etkisini kaybeder mi? Yalıtım, yaz aylarında çatı katlarındaki bunaltan sıcaklara çare olur mu? Yalıtımla faturalarımda ne kadar tasarruf sağlarım?..."  sorularına açıklık getirdi.

Yalıtımda U değeriyle fazladan yüzde 28 enerji tasarrufu!

Ülkemizi 57 sene kadar önce yalıtımla tanıştıran lider markalar arasında yer alan İzocam, yalıtımda U değerinin iyileştirilmesiyle 2050 yılına kadar kadar yaklaşık yüzde 28 oranında fazladan enerji tasarrufu elde edilebileceğini bildirdi.

Komşu gürültüsüne karşı en etkili çözüm: Binalarda ses yalıtımı!

Pandemi sürecinde evlerde daha fazla vakit geçirilmesi sebebiyle, binalarda gürültüye karşı duyarlılığın yükseldiğini söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ses yalıtımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yalıtım malzemeleri ihracatının şampiyonu İzocam oldu!

İzocam "En Çok Yalıtım Malzemesi İhracatı Yapan Firma" kategorisinde birincilik ödülüne sahip oldu.

ODE Yalıtım'dan inşaat projelerinde verimliliği artıracak çözümler!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı beş kıtada yer alan 75’in üzerindeki ülkede yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ODE Yalıtım, dijital dönüşümü ve sektörün ihtiyaçlarını göz önüne alarak geliştirdiği hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek “ODE BIM Kütüphanesi”ni oluşturdu.

Levent Pelesen: Doğalgaz faturasını azaltmanın yolu ısı yalıtımından geçiyor!

Binalarda ısıtma amaçlı kullanılan enerjinin yaklaşık yarısının israf edildiğinin altını çizen İZODER Başkanı Levent Pelesen, “Kış mevsiminde enerji israfının önüne geçmek ve doğalgaz faturasını yüzde 50 azaltmanın tek yolu, yaşadığımız binalara ısı yalıtımı uygulaması yaptırmaktır” diye konuştu...

Yalıtım sektöründe 15 yıl garanti dönemi ODE SafeZone ile başladı!

Yalıtımda dünya markası olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren ODE, “Epikon Membran” serisi ürün grupları için başlatılan SafeZone adlı garanti sistemiyle sektörde bir ilke imza attı.

Su yalıtımı zorunluluğu 2018!

27 Ekim 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği henüz yürürlüğe girmedi. Peki, su yalıtımı zorunluluğu ne zaman başlıyor?

ODE Yalıtım Paydaş Paylaşım Platformu kuruldu!

Yalıtımda dünya markası olma hedefine, odağına eğitimi alarak ilerleyen ODE, Paydaş Paylaşım Platformu kurdu.

Su Yalıtımı Yönetmeliği binalara değer katacak!

Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Su Yalıtımı Yönetmeliği’ binalara dayanıklılık, kalite ve güç kazandıracak. Yeni ‘Su Yalıtımı Yönetmeliği’nin inşaat sektörüne ve binalara katacağı değer; İZODER, su yalıtımı dernekleri BİTÜDER ve SUDER’in düzenlediği ortak basın toplantısıyla duyuruldu.

Binalarda su yalıtımı zorunlu mu?

Binalarda su yalıtımı yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. Peki, binalarda su yalıtımı zorunlu mu? Su yalıtımı yapılmazsa ne olur?

persan yalıtımda ne kadar tasarruf sağlıyor Haberi

persan yalıtımda ne kadar tasarruf sağlıyor

Yalıtım sektörüne katkı sağlayarak, levha yapıştırıcısından dekoratif mineral sıvıya kadar birçok malzemede kullandıkları inşaat perliti sayesinde yapı malzemelerinin dayanıklılığının arttığını belirten Persan Çatı, Cephe, Yalıtım Sistemleri Genel Müdürü Salih Ürün, perlit madeni kullanılan malzemelerin 1000 derecelik ısıya dayanıklılık sağladığını belirtti. Binalarda ısı ve ses yalıtımı sağlayan termoşapın ise klasik şaplara göre 5 kat daha hafif olduğunu belirten Ürün, kullandıkları malzemelerin klasik şapın altına uygulanan ısı yalıtım ürünlerinde olduğu gibi ısı köprülemesi yaşatmayacağının da altını çizdi.


60 YIL GARANTİ 

Persan'ın binalara özel, özgün sistemler sunduğunu belirten Ürün. nefes alan. yalıtımı yüksek, estetik ve kullanışlı bir bina için gerekli tüm yapı elemanlarını bünyelerinde barındırdıklarını dile getirdi. Kaliteli inşaat perlitiyle ürettikleri yapı malzemeler inden olan kiremitin suya ve donmaya karşı 60 yıl garantili olduğunu...